10 pasaules vietas, kur ceļot studentam

Ceļošana ir vislabākais veids, kā pavadīt savas studentu brīvdienas. Tā kā ceļojumi ir dažādi un paliek lētāki, tad katrs students, neskatoties uz viņa finansiālo stāvokli, var doties ceļojumā. Pie tam biļetes ir lētākas, ja tās iegādā laicīgi.

Pludmales: Albānija

Nelīdzenās Albānijas pludmales kurās var uzņemt skaistas bildes. Šeit ir skaisti noslēgti līči ar kristāldzidru ūdeni. Piekraste ir izraibināta ar daudziem tradicionālajiem Albānijas ciematiem. Šeit ir iespēja apmesties viesnīcās, ja budžets to neatļauj tad ir iespējas palikt jaukos hosteļos. Neaizmirsti apskatīt skaistākās vietas, kas atrodas tuvumā tavai naktsmītnei. Nobaudi tradicionālos ēdienus, vietējā kafejnīcā.

Parasti ceļotāji Albānijā paliek ilgāk nekā plānots, jo gribas ilgāk gozēties pludmales smiltiņās un dzert augstu alu. Pie tam ja esi alus cienītājs, tad tev jādodas uz Albāniju, jo šeit ir lētākais alus Eiropā, bet ne sliktākais.

Naktsdzīve: Madride, Spānija

Šajā pilsētā vari negaidīt pusdienas ātrāk par plkst. 16:00 un vakariņas ātrāk par plkst. 21:00. Šeit naktsdzīve sit augstu vilni, ballītes šeit ir līdz pašam rītam. Spānijas galvaspilsēta ir mājvieta daudziem krogiem, bāriem, klubiem, kur katrā no tiem ir sava veida mūzikā un ēdien, kas nozīmē, ka atradīsi klubu, kas visvairāk iet pie sirds. Pie tam no rīta uzreiz pēc ballēšanās varēsiet ieēst nacionālos Spānijas ēdienus, kafejnīcā vai bārā, kur ballējāties visu nakti.

Salu dzīve: Horvātija

Ja brīvdienas saistās ar burāšanu, noslēgtiem līčiem, pludmalēm. Tad jādodas uz Horvātiju, jo tur to visu var izbaudīt Horvātijas arhipelāgos. Šeit ir iespēja doties izbraucienos ar riteņiem, jo Horvātijā ir izveidoti velosipēdu ceļi, kas ved dažādos virzienos un ir dažādu garumu. Izbraucienā ar velosipēdu ir iespēja apskatīt skaistākās Horvātijas vietas un izbaudīt skaisto dabu, iepazīties ar jauniem cilvēkiem un būt fiziski aktīvam.

Trendy Hvar sala Horvātijā ir slavena ar saviem klubiem un bāriem, kā arī ir iespēja izbaudīt un apskatīt gleznainus zvejniekciemus, kas ir tādi kā pirms vairākiem simtiem gadu. Šajā salā var apskatīt ne tikai zvejniekciemus, bet arī vīnogu un olīvu dārzus.

Iegūt jaunus draugus: Slovēnija

Slovēnija ir mierīga valsts ar pasakainu dabas skaistumu. Šī ir valsts, kas atbalsta ekoloģisku pārtiku un tev būs iespēja to nobaudīt, kā arī uzzināt par lauksaimniecību. Ļoti jauka ir Slovēnijas galvaspilsēta Ļubļina, kura ir mājvieta daudziem studentiem, kuriem patīk izklaidēties un iepazīties ar jauniem cilvēkiem, tādēļ esot šeit tu noteikti nepaliksi viens.

Izbaudīt dabu: Maroka

No pludmales līdz tuksnesim, no sausiem līdzenumiem līdz oāzei. Maroka ir viena no valstīm Ziemeļāfrikā, kura ir viss krāšņākā, dabas ziņā, jo apvieno tuksnesi ar pludmalēm. Essaouira pilsēta nodrošina ar vindsērfinga iespējām, bet Sahāras tuksnesis ir ideāla vieta kur izjāt ar kamieli un lūkoties zvaigznēs, jo tieši tuksnesī tās mirdz visspožāk. Noteikti esot šeit ir jādodas pārgājienā uz Atlasa kalniem, kur ieraudzīsi kalna virsotnes un klinšainas kalnu pārejas.

Valsts no ceļojumu saraksta: Rajasthan, Indija

No varenā forda līdz grandiozajai pilij, Rajasthan ir viena no iespaidīgākajām pilsētām Indijā arhitektūras pieminekļu dēl. Arhitektūra pārsteidz ne tikai tos, kas par to interesējas, bet arī tos cilvēkus, kas tam nepievērš uzmanību ikdienā. Esot šeit noteikti ir jāapmeklē Rantambore nacionālo parku, kur jāapskata tīģeri.

Ēdiens: Vjetnama

Vjetnama ir valdzinoša valsts, kurā atrodas dažādas pilsētas, kā piemēram Hanoi un Ho Chi Minh pilsētas, kurās var jautri pavadīt laiku un izbaudīt pilsētu ainavas. Pluss tam visam pilsētā vienmēr smaržo pēc garda ēdiena: salda, asa, sāļa, maiga. Šeit katrs atradīs sev piemērotāko ēdienu un iespēju palutināt savas garšu kārbiņas. Noteikti ir jāpamēģina goi cuon ēdiens (rullīši pildīti ar dārzeņiem, klāt izvēloties gaļu, garneles vai krabjus).

Vietējā kultūra: Kuba

Kubā ir sastopams kultūras mikslis, ar Āzijas, Eiropas un Āfrikas ietekmi, sākot no virtuves un beidzot ar reliģiju. Viens no labākajiem veidiem kā vislabāk iepazīt Kubas kultūru ir palikt pie kādas vietējās ģimenes. Vietējā ģimene sagaidīs tevi un ielaidīs savā mājā, gatavos tradicionālos ēdienus, kurus varēsiet nobaudīt, iespējams pat kopā ar tevi uzsmēķēs īstu Kubas cigāru. Varēsi pat pamēģināt dejot salsu vai Afro-Kubiešu deju. Kā arī doties apskatīt Kubu vintige amerikāņu auto.

Iegūt labus iespaidus, ko ielikt dzīves somā Kolumbija

Pēdējos gadus Kolumbijas reputācija nav pārāk laba, jo tiek uzskatīta par vienu no vardarbīgākajām valstīm, bet tā ir tūristiem draudzīga valsts. Tiek veidoti dažādi tūristu pārgājieni un braucieni. Šajā valstī robežojas Klusā okeāna un Karību jūras salas. Daba ir ļoti daudzveidīga, no sniegotām kalna grēdām līdz balto smilšu pludmalēm un Amazones tropu mežu. Tādēļ ir iespēja apskatīt un izbaudīt dažādas aktivitātes, kāpt klintīs, sērfot, sauļoties, doties pārgājienos un citas interesantas nodarbes.

Darba brīvdienas: Austrālija

Ja brīvdienās ir jāmācās un jāizdara, kādi nepabeigti darbi, tad atpūsties var braukt uz Austrāliju. Austrālijas Ziemeļu teritorijā ir apskatāmas iespaidīgas tuksneša ainavas. Šī ir lieliska vieta, kur dzīvot, jo ir klusa un šeit dzīvo laipni cilvēki. Šis ir viens no valsts reģioniem kurš ir kosmopolītisks jo to ļoti ietekmē Āzija. Šeit dzīvojošo cilvēku vidējais mūža ilgums ir tikai 31 gads.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Ierobežots piedāvājuma - Hotel Jūrmala SPA Estravel Latvia
Esiet vieni no pirmajiem, kas bauda atpūtu Renovētajā Hotel Jūrmala SPA numurā un saņemiet dāvanu - neierobežotu Wellness Oasis apmeklējumju// līdz | Skatīt vairāk
no 94 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 15.04.2024 - 19.04.2024 Komandu rogaininga sacensības Liepājā Liepājas reģiona TIB
Jau otro gadu Liepājā notiks komandu rogaininga sacensības – 20. aprīlī Jūrmalas parkā tiks dots starts sacensībām “Liepājas Dienvidu fortu | Skatīt vairāk
Augšdaugava.Tūrisma sezonas atklāšana. TAKA
Augšdaugavas novada pašvaldības iestāde ‘’TAKA’’ aicina 26. aprīlī plkst. 10.00 apmeklēt tūrisma sezonas atklāšanas pasākumu. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 15.04.2024 - 20.04.2024 Rīgas Motormuzejam 35 Motormuzejs
Par godu Rīgas Motormuzeja 35 gadu jubilejai aicinām uz ieskandināšanas svinībām 20. aprīlī. | Skatīt vairāk
Uzņēmumi


Kaļķu vārti
,


Nikos Travel
,


Estravel Latvia
,


Novatours
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.15647697sec.