Kāda sieviete apceļoja 25 valstis, bet tas, kā viņa to izdarīja, jūs pārsteigs

Pirms četriem gadiem (2013. gadā) Ana Bakrana, sieviete no Horvātijas, izvirzīja sev unikālu izaicinājumu – aizceļot no Zagrebas, Horvātijas līdz Franču Polinēzijai, kas atrodas starp Austrāliju un Dienvidameriku.

Viņas mērķa unikalitāte? Viņa to visu vēlējās izdarīt tikai ar stopu palīdzību. Tā nu viņa mēroja 70 000 kilometrus un devās cauri 25 valstīm. To visu viņa paveica ceļojot ar auto, smago automašīnu, motocikliem, prāmi, jahtu, helikopteru un pat vienreiz nostopējot zirgu!

2013. gadā Ana aizvēra savu mazo digitālā mārketinga uzņēmumu Horvātijā, lai dotos pretī dzīves lielajam izaicinājumam. Viņa izvēlējās Bora Bora salu, kā savu galamērķi. Maršruta veikšana Ana iztērēja gandrīz četrus pilnus gadus.

Pirmajā ceļojuma gadā Ana ceļoja kopā ar 18 dažādiem citiem stopētajiem. Pārējo ceļojuma laiku viņa stopēja vienatnē. Viņa izvēlējās ceļot viena, jo tā esot daudz vieglāk apstādināt kādu transportlīdzekli.

Ana laika gaitā pierada gulēt ceļa malās, uz parku soliņiem, tempļos un draudzīgu cilvēku mājvietās.

Jebkurā brīdī, kad Anai beidzās finansiālie līdzekļi, viņa vienkārši ātri atrada kādu pagaidu darbu konkrētajā valstī. Viņa ir strādājusi ceļojuma laikā ļoti dažādās vietās, pat kādā bērnu namā, Taizemē.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Ekskursiju ceļojums - 𝐆𝐑𝐈𝐄𝐊̧𝐈𝐉𝐀! Latvia Tours
Pēc jaukā brauciena, tiem, kas Grieķijā vēlas uzturēties ilgāk, iesakām pagarināt savu atpūtu vienā no piedāvātajām Tasas salas viesnīcām. | Skatīt vairāk
no 1089 EUR
Taizeme - dažādām gaumēm Estravel Latvia
Taizeme - piedzīvojumi // atpūta spa kūrortos // Izvēlieties ceļojumu atbilstoši savai gumei! Piedzīvojumu ceļojumiem - atlaides! | Skatīt vairāk
no 367 EUR
Atlaides auto nomai Ungārijā Europcar
Nomā auto ar Europcar Budapeštā un saņem atlaidi! Izbaudi Budapeštas daudzveidību. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 02.04.2024 - 20.04.2024 Grieķijas valdzinājums! Latvia Tours
Ekskursiju ceļojums "GRIEĶIJAS VALDZINĀJUMS" 12 dienas! Atpūta un pelde Jonijas jūras Korintas līcī, Vuliagmeni ezerā, termālajos baseinos | Skatīt vairāk
no 689 EUR
Uzņēmumi


Nikos Travel
,


Ventspils TIC
,


Estravel Latvia
,


Trakai TIC
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.19279599sec.