5 padomi kā veiksmīgi izturēt garu pārbraucienu ar bērniem

Ceļojums ģimenes lokā skan aizraujoši un lieliski, tomēr ne vienmēr viss ir tik skaisti un rožaini, kā izklausā! Bērni brauciena laikā reizēm var kļūt niķīgi, nepaklausīgi, līdz ar to sāk pārbaudīt vecāku pacietību. Tāpēc pieredzējuši ceļotāji, kuri garā ceļā bieži dodas kopā ar bērniem, sniedz padomus, kas var noderēt šīs vasaras ģimenes ceļojumā ar automašīnu!

Ceļā dodieties naktī

Kad mazie ceļotāji vēl ir zīdaiņa vecumā, zinātāji iesaka ceļā ar automašīnu doties aptuveni pulksten divos naktī. Bet tas gadījumā, ja izdodas līdz mašīnai tikt, nepamodinot mazo bērniņu. Ja tas izdodas, iespējams, ka līdz pat brokastu laikam varēsiet mierīgi un netraucēti vadīt automašīnu un koncentrēties ceļam!

Apstājieties un veltiet laiku atpūtai

Jāatzīst, ka ikvienu, neatkarīgi no vecuma, padsmit stundu brauciens ar automašīnu var padarīt patiešām traku – kā bērniem, tā vecākiem ir nepieciešama atpūta! Tāpēc, ja iespējams, apstājieties uz laiku un, ja finanses ļauj, apmetieties uz laiciņu kādā atpūtas namā. Izcili, ja atpūtas vietas tuvumā ir kāds parks ar šūpolēm vai citām izklaides iespējām bērniem! Kājas, ilgi sēžot, nogurst visiem, tāpēc fiziskas aktivitātes nāks tikai par labu.

Ceļojumam aizņematies vai iegādajaties planšeti

Planšetes lieti noderēs bērnu izklaidēšanai – uzlieciet viņu iemīļotāko filmu, multfilmu un, visticamāk, uz kādu laiku varēsiet aizmirst par bļaušanu un mazā ceļotāja īgnumu!

Esot ceļā, nodrošinieties ar uzkodām un dzērieniem

Bērniem ik pa laikam uznāk apetīte, tādēļ esat gatavi apmierināt mazo ceļotāju vēlmes. Sagatavojies kārtīgi! Turklāt uzkodas var noderēt arī pieaugušajiem. Un noteikti atcerieties par ūdeni vai citiem dzērieniem.

Ieplānojiet pieturas, kur varēs ieiet dušā, nomazgāties

Dodoties garā ceļā, noteikti ieplānojiet pieturas punktus, kur varēsiet atsvaidznāties gan paši, gan bērni. Īpaši vasaras sezonā, kad ārā saule silda un arī mašīnā kļūst pārāk karsti. Atvēsinoša duša būs lieliska ideja!

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 22.03.2024 - 03.04.2024 LIELDIENU IZPĀRDOŠANA Novatours
Ķer savu ceļojumu ar izdevīgu cenu! Ceļo ar ģimeni vai draugiem un saņem atlaidi! | Skatīt vairāk
 Populārākais Itālijas pludmales kūrorts Latvia Tours
Pludmales kūrortā ir smilšu, platas un lēzenas, jūra silta un, turklāt, nav dziļa. Brīnišķīgi attīstīta infrastruktūra ar tradicionāli sirsnīgu | Skatīt vairāk
no 495 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 15.03.2024 - 29.03.2024 Īpaši piedāvājumi 𝐮𝐳 𝐌𝐚𝐝𝐞𝐢𝐫𝐮 Latvia Tours
Lieliskie klimatiskie apstākļi padara šo salu par īstu floras paradīzi. Šeit arī atrodas viens no skaistākajiem pasaules botāniskajiem dārziem Jardim | Skatīt vairāk
no 745.00 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 24.03.2024 - 31.03.2024 Zaķim šodien Liela diena Liepājas reģiona TIB
30. martā no 11:00 – 15:00 Liepājas Latviešu biedrības nama lielajā zālē ģimenes aicinātas bez maksas apmeklēt Lieldienu pasākumu un aplūkot | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.15854001sec.