Padomi visizdevīgāko lidojuma biļešu atrašanai jebkurā laikā uz jebkuru vietu

Ceļojuma vieta ir skaidra, ceļojuma plāns apmēram gatavs - atliek vien atrast veidu, kā līdz galamērķim nokļūt. Ceļotāji visbiezak izvēlas doties uz galapunktu ar lidmašīnu, bet ne vienmēr cenas ir atbilstoši lielas plānotajam budžeta. Zemāk atradīsiet citu ceļotāju ieteikumus, kā tikt pie iespējami izdevīgākiem lidojumu biļešu piedāvājumiem.

Meklēšanas vēsture – noslēpums

Bieži vien, meklējot aviobiļetes, rodas sajūta, ka ar katru mājas lapas apmeklējuma reizi biļešu cenas kļūst aizvien lielākas – tā arī ir. Aviokompāniju mājas lapu sistēmā redzams, cik reizes esat meklējis konkrēto lidojumu un katru skatījuma reizi cena tiek nomainīta, lai motivētu biļetes iegādāties pēc iespējas ātrāk. Tāpēc, lai Jūsu interneta vēsturi nevarētu izmantot pret Jums, izmantojot jebkuru interneta pārlūkprogrammu, ir ieteicams izmantot incognito režīmu.

Lidojumu meklētājprogrammas

Lai atrastu vislētākos lidojumus, ir ieteicams tos meklēt nevis konkrētās aviokompānijas mājaslapā, bet gan lidojumu meklētājprogrammās, kā piemēram, FlySiesta. Šajās mājaslapās tiek salīdzināti pieejamie lidojumi uz vienu galamērķi dažādās aviokompānijās – no tām ir iespējams izsecināt izdevīgāko variantu.

Izdevīgākā izlidošanas diena

Daudzas aviokompānijas piedāvā lētākos lidojumus konkrētās nedēļas dienās, bet klienti reti par to ir informēti. Pirms iegādājieties biļetes, izpētiet lidojumu cenas dažādās nedēļas dienās – visērtāk to ir izdarīt atverot mēneša skatu. Visbiežāk lētākās biļetes var iegādāties darba dienās, bet - ne vienmēr.

Pārsēšanās lidojumi

Ja Jūsu izvēlētais ceļojuma galamērķis atrodas tālu, tad, visticamāk, būs jālido ar pārsēšanos. Gudrāk un izdevīgāk ir šos lidojumus rezervēt pašam, kā atsevišķus lidojumus, nevis paļauties uz aviokompāniju. Bieži aviokompānija speciāli izvēlas it kā izdevīgākos lidojumus, kas arī, izrādās, ir dārgākie. Vislielākā uzmanība ir jāpievērš tam cik liela laika starpība ir starp pārsēšanās reisiem. Tomēr šādos gadījumos, ja izvēlaties par labu atsevišķi iegādātiem lidojumiem, uzņematies risku un atbildību, ja lidojums tiks atcelts vai kavēsies - kompensāciju iegūšanas izredzes ir visai mazas.

Kiwi.com

Ja vēl esat ceļojuma plānošanas stadijā, tad šī mājaslapa varētu būt ļoti noderīga. Šeit iespējams atrast vislētākos pieejamos lidojumus uz jebkuru vietu pasaulē -  atliek vien ierakstīt, no kurienes un kādā laikā vēlaties izlidot, un viss tiks atrasts.

Vairākas biļetes reizē

Šis strādā ar gandrīz visām aviokompānijām – jo vairāk biļešu tiek pirktas vienā reizē, jo lētākas tās ir. Piemēram, daudz izdevīgāk ir uzreiz iegādāties biļetes turp un atpakaļ, nevis divas vienvirziena biļetes.

Negaidiet pārāk ilgi, lai iegādātos biļetes

Ja Jūs jau skaidri zināt uz kurieni lidosiet, negaidiet pārāk ilgi, lai iegādātos biļetes. Visbiežāk biļetes ir lētākas, ja tās tiek iegādātas krietnu laiku pirms plānotā ceļojuma – jo tuvāk nāk vēlamā lidojuma laiks, jo biļetes kļūst dārgākas.

Lidojuma punkti

Daudzas lidsabiedrības klientiem piedāvā iespēju krāt punktus, kurus var izmantot iegādājoties nākošās lidojumu biļetes.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 13.03.2024 - 23.03.2024 Satriecošs piedāvājums atpūtai ŠRILANKĀ! Latvia Tours
Viena no skaistākajām un interesantākajām Āzijas valstīm, kuru ir vērts apmeklēt kaut reizi dzīvē. Šo salu raksturo ārkārtēja dabas un kultūras | Skatīt vairāk
no 793.00 EUR
Ostrava. Hokeja čempionāts Estravel Latvia
Aviobiļetes un viesnīca. // Nenokavējiet aviobiļešu iegādi uz Otavu - Hokeja Pasaules čempionāts jau drīz! Vietu skaits ierobežots | Skatīt vairāk
no 545 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 14.03.2024 - 23.03.2024 Alīsijas Edelvaisas (Austrija) koncerts Valmieras TIC
22.martā plkst.19.00 Valmieras Kultūras centrā koncertēs austriešu dziesminiece, multiinstrumentāliste, cirka māksliniece un aktrise Alīsija Edelvaisa. | Skatīt vairāk
25 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 02.03.2024 - 27.02.2024 Pastaigas vecpilsētā gida pavadībā Liepājas reģiona TIB
Katru sestdienu un svētdienu plkst. 12.00, gids ar zaļi sarkano Liepājas karodziņu rokās gaidīs pie koncertzāles “Lielais dzintars”. | Skatīt vairāk
Tez Tour
NEDĒĻAS LASĪTĀKAIS
Populārakie piedāvājumi
APMEKLĒTĀKIE UZŅĒMUMI
Baltijas tūrisma objekti

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::2.02279878sec.