8 iemesli, kādēļ ceļotāji ir labāki attiecību partneri

Ceļošana ir jautrības un pieredzes pilns piedzīvojums, kas ikvienam no mums palīdz attīstīties kā cilvēkiem. Tie laimīgie indivīdi, kuri ceļo, gribot negribot iemācās veiksmīgāk komunicēt, ir ar lielāku izpratni par visu sev apkārt un ne no viena nav atkarīgi. Tieši cilvēki, kuri daudz ceļo, tiek uzskatīti par romantiskām attiecībām vispiemērotākajiem kandidātiem  - piedāvājam uzzināt iemeslus, kādēļ tā.

Ceļotāji ir pārliecināti par sevi un noteikuši sev mērķus

Ceļošana bieži vien tiek aprakstīta kā sevis paša meklējumi. Īpaši raksturīgi tas ir gados jauniem cilvēkiem, kuri nereti dodas ceļā, lai labāk izprastu savus šīs dzīves mērķus.

Tas liecina, ka šiem cilvēkiem piemīt jau iedzimta pašpārliecinātība un pārliecība. Tas, savukārt, nozīmē, ka ceļotājiem ir izpratne par savu vērtību un viņi attiecībās retāk jutīsies nedroši. Ceļojumos iegūtās pieredzes rezultātā, kā arī nepārtrauktās mācīšanās dēļ ceļotāji arvien tiecas uz izaugsmi.

Ceļotāji ir pateicīgāki un vairāk novērtē pieredzēto un iegūto

Tā kā ceļotkārie savas dzīves laikā ir piedzīvojuši daudzveidīgu pieredzi, viņi ir daudz pateicīgāki par dzīvi, ko dzīvo un cilvēkiem, kas gadījušies viņu ceļā

Tiem, kuri ir apciemojuši jaunattīstītās valstis un redzējuši patiesas grūtības, ir plašāks skatījums uz pasauli un tajā notiekošo, un viņi novērtē to, kas viņiem ir dots. Viss pieredzētais ļauj ceļotājiem būt apmierinātākiem ar savu dzīvi un vairāk novērtēt savu partneri, kas savukārt ļauj veidot stabilākas un plaukstošākas attiecības.

Ceļotāji ir gatavi mierīgām, stabilām attiecībām

Kamēr partneris ir gatavs mierīgai ģimenes dzīvei, otram, iespējams, vēl trūkst dzīves pieredzes vai arī ir sajūta, ka nav izpildīts, ko varētu paspēt izdarīt jaunības gados. Citādi ir ar ceļotājiem – viņi ir  piedzīvojuši bezgala daudz gana intensīvu notikumu, kamēr atradušies ceļojumos, tieši tāpēc vairāk kā citi vēlas rast piepildījumu. Tādēļ viņi bieži vien ir atvērti stabilām, nopietnām pieaugušu cilvēku attiecībām, kas viņu padara par labākām un uzticamākām otrajām pusītēm.

Ceļotāji viegli pielāgojas un ir atvērtāki pārmaiņām

Attiecības laika gaitā var mainīties, vadoties pēc tā, kāda abiem partneriem ir dzīves vīzija un ilgtermiņa mērķi. Tas viss prasa gana lielu spēju pielāgoties, kā arī gatavību to darīt. Ne visiem izdodas “ļauties plūsmai” un saglabāt pozitīvismu pat grūtos brīžos.

Ceļotājiem tā visa ir pārpārēm, jo ceļojumu laikā, lai arī cik saplānoti tie būtu, tāpat ir gadījušās situācijas, kad vajadzējis tikt galā ar negaidītiem notikumiem vai spēt pielāgoties konkrētai situācijai.

Ceļotāji ir optimistiskāki

Attiecības nereti var būt milzīgs izaicinājums – reizi pa reizei nākas piedzīvot negatīvus mirkļus, strīdus, pārpratumus, kas rada pārī nepatīkamas emocijas. Šādos mirkļos, lai varētu uzturēt ilgtermiņa attiecības,  ļoti svarīgi ir spēt palikt pozitīvi noskaņotam un turpināt saskatīt skaisto, gaišo nākotni, kas jums abiem varētu būt priekšā.

Tā kā ceļotāji lielākoties cenšas koncentrēties uz pozitīvo, viņus var uzskatīt par ideāliem partneriem, jo tas pats tiks piekopts arī attiecībās ar mīļoto cilvēku.

Ceļotāji ir labāki klausītāji

Pieredzējušo ceļotāji parasti vairāk vai mazāk zina dažādas valodas, taču tās iemācītas laika gaitā. Tas nozīmē, ka viņi ir pavadījuši gana ilgu laika periodu, pilnveidojot savas valodu prasmes un cītīgi ieklausījušies tajā, ko citi saka. Šis paradums pēc tam tiek izmantots arī personīgajā dzīvē, kas nozīmē, ka ceļotāji lielākoties ir lieliski klausītāji, kuri ir spējīgi apstrādāt informāciju un saprast sava partnera vajadzības. Viņu spēja klausīties ļauj izvairīties no nevajadzīgiem konfliktiem, kā arī radīt abu mīlētāju starpā dziļāku izpratni vienam par otru.

Ceļotāji ciena apkārtējos

Viena no lielākajām atšķirībām starp ceļotāju un parastu tūristu ir tā, ka ceļotājs ciena citu valstu kultūras un vērtības. Tas ir priekšnoteikums, lai varētu regulāri ceļot, citādi var gadīties aizvainot vietējos vai rīkoties pretēji viņu paražām.

Tā kā ceļotāji ciena citu kultūras, viņi ir jutīgāki un saprotošāki arī pret cilvēkiem sev apkārt, tostarp arī pret mīļoto cilvēku. Un, kā zinām, tieši savstarpējā cieņa ir viens no ilgstošu attiecību pamatakmeņiem.

Ceļotāji vieglāk mācās

Ceļošana ir viens no aizraujošākajiem piedzīvojumiem, ko varam baudīt, jo tā sniedz neatkārtojamu pieredzi un ļaut nonākt vietās, kur nekad neesi sapņojis būt. Apciemojot citas valstis, rodas vēlmi uzzināt vēl vairāk un no tā visa mācīties – tikai tā ceļotāji var apmierināt savu zinātkāro, dedzīgo un kaislīgo dabu.

Šīs īpašības ceļotājus padara par ideālām otrajām pusītēm, jo viņiem nav bail no nopietnas iesaistīšanās attiecībā un viņi to laikā arvien alkst uzzināt ko jaunu par savu partneri. Attiecības ar tiem, kuri ir ceļojuši, ir intensīvākas un piepildītākas, kā arī tajās netrūkst aizrautības.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu


 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
6 trending travel destinations for 2024 airBaltic
Venture beyond the ordinary and enjoy the picturesque views, historical sights, and pristine nature of the Balkans. | Skatīt vairāk
79 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 17.03.2024 - 02.04.2024 Jautrās Lieldienas Katiņkalnā  Alūksnes TIC
1. aprīlī 14.00 Veclaicenes pagasta “Katiņkalnā” Jautrās Lieldienas – April, april! Ripināsim, krāsosim olas un brauksim ar Pupsikbāni! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 21.03.2024 - 30.03.2024 DENISS PASHKEVICH TRIO Valmieras TIC
29. martā pl.19:00 kultūrtelpā Akustika viesosies Deniss Paškevičs, Kaspars Rolšteins un Arkādijs Gotesmans festivāla “JAZZ ROOM FEST ’24” | Skatīt vairāk
20 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 13.03.2024 - 31.03.2024 Lieldienu prieki lieliem un maziem Baltic Beach Hotel & SPA
Lieldienu svētdienā, 31. martā, aicinām apmeklēt ģimenes branču un nobaudīt plašo svētku gardumu klāstu. Mazos Lieldienu svinētājus gaida | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.78070307sec.