Stjuarte atklāj, kuras ir netīrākās vietas lidmašīnā

Kā vēsta populārais Krievijas interneta portāls Lenta.ru, kāda populāra stjuarte, kuras ar ceļojumiem saistītie posti soctīklos allaž izpelnās lielu uzmanību, soctīklā TikTok ievietojusi video, parādot netīrākās vietas lidmašīnā.

Īpaši būtiski tas ir pašreiz, kad, sargājot sevi no Covid-19, ir nepieciešams pastiprināti ievērot personīgo higiēnu.

Pirmām kārtām, pavadone neiesaka aiztikt kabatiņu, kas izvietota priekšējā sēdekļa atzveltnē. Viņa skaidro, ka lidmašīnas apkalpojošais personāls teorētiski šo vietu dezinficē starp lidojumiem, taču lielākoties krēslu kabatiņas tomēr netiek tīrītas, turklāt cilvēki tur mēdz ievietot dažādus visai netīrus priekšmetus.

Tāpat viņa iesaka pirms lietošanas vienmēr ar mitrajām salvetēm dezinficēt atlokāmo galdiņu – īpaši tādēļ, ka ne reizi vien redzējusi, ka vecāki to izmanto, lai savam bērnam nomainītu netīro pamperu.

Izrādās, ka arī gaisa regulatorus, kas izvietoti virs pasažieru sēdekļiem, vajadzētu dezinficēt biežāk, jo tos aiztiek ļoti daudz cilvēku. Vēl kā vienu no netīrākajiem priekšmetiem viņa ir nosaukusi drošības instrukciju, drošības jostu un tualetes durvju rokturi.

Stjuartes sekotājus šīs atziņas ir tiešām nobiedējušas. "Jūs gribat teikt, ka es lidmašīnā vispār neko nedrīkstu aiztikt? Kāpēc aviokompānijas šos priekšmetus netīra? Vismaz pandēmijas laikā viņi to varētu darīt! Esmu šokā! Tagad man vēl vairāk būs bail lidot!" - tie ir tikai daži no komentāriem pie video, kas noskatīts vairāk nekā 600 tūkstošus reižu.

Jāpiebilst, ka augustā viens no Krievijas vadošajiem epidemiologiem par netīrākajām vietām lidmašīnās ir nodēvējis tieši iepriekšminētās vietas – atlokāmo galdiņu un priekšējā sēdekļa atzveltnes kabatu. Pēc viņa teiktā, uz virsmām, ar kurām saskaramies lidojuma laikā, atrodas milzum daudz dažādu mikroorganismu.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu


 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 14.03.2024 - 20.03.2024 Viesu māja  “VINTĀŽA” TAKA
6 istabas nakšņošanai (līdz 30 cilvēkiem). Ir biljarda zāle un liela pirts, kur papērties vai vienkārši sasildīties. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 18.03.2024 - 24.03.2024 Viduslaiku mantojumam pa pēdām Alūksnē! Alūksnes TIC
2024.gada 23.martā Alūksnes viduslaiku pils stāsta atklāšanas pārgājiens “Viduslaiku mantojuma pa pēdām Alūksnē”! | Skatīt vairāk
12.00 EUR
Kruīzs uz Visbiju, no Tallinas Estravel Latvia
Pirmatnīgā un neatkārtojamā - Gotlandes sala // Vietu skaits ierobežots, kruīzs no Tallinas // 2 naktis // | Skatīt vairāk
no 121 EUR
Luksus kruīzi ar jaunajiem Explora kuģiem Estravel Latvia
Neaizmirstama pieredze, augstākās klases apkalpošana! Luksus kruīzi ar jaunajiem Explora kuģiem - Piepildiet sapni! | Skatīt vairāk
no 2210 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.14159608sec.