Samsung prezentē jauno Galaxy Note20 sēriju un vēl četras jaudīgas ierīces

5.08.2020 Samsung Electronics iepazīstināja ar jaunu mobilo ierīču komplektu – piecām ierīcēm, kas ir viegli savienojamas savā starpā, uzlabojot produktivitāti un paplašinot atpūtas un izklaides iespējas. Samsung prezentēja līdz šim jaudīgākos viedtālruņus - Galaxy Note20 un Galaxy Note20 Ultra, universālus planšetdatorus Tab S7 un S7+, premium klases viedpulksteni Galaxy Watch3, bezvadu austiņas Galaxy Buds Live un nākamās paaudzes salokāmo viedtālruni Galaxy Z Fold2.

“Šobrīd savienotas un savstarpēji integrētas ierīces ir svarīgākas kā jebkad. Mainīgos apstākļos, kad informācijai ir liela nozīme, cilvēki visā pasaulē paļaujas uz tehnoloģijām un ātrumu, kādu tās spēj nodrošināt,” stāsta Samsung IT un mobilo tehnoloģiju nodaļas vadītājs Baltijā Jurijs Bušmaks. “Tehnoloģijām ir jāpadara dzīve vieglāka, nevis sarežģītāka, tāpēc mēs esam ieviesuši piecas jaunas savstarpēji integrējamas viedierīces. Kopā tās veido daļu no Galaxy ekosistēmas un darbojas nevainojami”.

Galaxy Note20 - līdz šim jaudīgākā Samsung viedtālruņu sērija

Sērijai ir divas versijas: Galaxy Note20 Ultra, kas vairāk pielāgota tiem, kuri telefonu izmanto kā palīgu darbā, lai sasniegtu maksimālu produktivitāti un ātrumu, un Galaxy Note20, kas piemērota tiem, kuri ikdienā ne tikai regulāri strādā ar telefonu, bet arī izmanto to atpūtai, īpaši videospēļu spēlēšanai.

Galaxy Note20 sērijas telefoni ir ir aprīkoti ar līdz šim ātrāko pieejamo procesoru. Ierīces piedāvā progresīvas tehnoloģijas un savā klasē labāko mobilo telefonu lietojamību, nemainot Note sērijai raksturīgo dizainu. Pirmo reizi Galaxy Note20 sērijas Note20 Ultra telefons piedāvā Dynamic AMOLED 2X ekrānu ar mainīgu atsvaidzes ātrumu. Piemēram, ja lietotājs skatās filmu, ekrāns pielāgosies 34-60Hz atsvaidzes ātrumam, ja spēlēs videospēli – 120Hz, nodrošinot spilgtu, augstas izšķirtspējas attēlu. Telefonam ir ietilpīgs akumulators, līdz ar to tas nav bieži un ilgi jālādē – 30 minūšu laikā telefons no 0% tiek uzlādēts līdz pat 50%.

Viedtālrunis kā dators

Galaxy Note20 sērija dod iespēju paveikt darba uzdevumus ātri un ērti, jebkurā vietā un laikā. Kopš 2011. gada Galaxy Note irbulis S Pen un Samsung Notes ir izstrādāti, lai imitētu rakstīšanu ar roku, papīra vietā izmantojot viedtālruņa ekrānu un rakstāmpiederumu aizstājot ar digitālu pildspalvu. Šīs galvenās Note funkcijas ir uzlabotas jaunajā Galaxy Note20 sērijā, un ieviestas arī Tab S7 un Tab S7+ planšetdatoros. Ciešā sadarbība ar Samsung ilggadējo partneri Microsoft nodrošina nemanāmu savienojamību arī ar Windows datoriem.

  Uzlabotais S Pen irbulis: Note lojālo lietotāju iemīļotākais S Pen irbulis piedāvā veikt pierakstus ikreiz, kad rodas iedvesma, nodrošinot vēl labāku skāriena precizitāti. Jaunajam S Pen irbulim ir iekļauti pieci jauni žesti jeb gaisa komandas, kas palīdz ērtāk un ātrāk kontrolēt savu tālruni attālināti, izmantojot roku kustības.

  Samsung Notes: Lai palīdzētu veikt, rediģēt un dalīties ar pierakstiem viedtālrunī, planšetdatorā vai datorā, Samsung Notes piedāvā automātiskas saglabāšanas un sinhronizācijas iespējas, kā arī nekārtīgu rokrakstu pārvērš salasāmā formā. Braucot mašīnā vai ejot uz darbu, var vienkārši un ātri veikt pierakstus, rediģēt PDF failus vai Microsoft PowerPoint prezentācijas.

  Strādā gudri, integrējot vairākas ierīces: Jaunos viedtālruņus ir iespējams savienot ar datoru, izmantojot Link To Windows[2]  funkciju. Telefons automātiski savienojas ar datoru pēc noklusējuma, sniedzot ērtu pieeju tajā esošajām lietotnēm, piemēram, foto galerijai vai atgādinājumiem. Visi veiktie pieraksti ir pieejami un redzami vairākās lietotnēs, sasinhronizējot Samsung Notes ar Microsoft OneNote, Microsoft Outlook, To Do un Teams.

Samsung ievērojami palielinājis viedtālruņa veiktspēju, savienojamību, ekrāna izmēru un kvalitāti. Šajā sērijā ietilpst arī profesionāla līmeņa rīki fotoattēlu uzņemšanai un kinematogrāfisku video veidošanai, kā arī uzlabotas iespējas vairākuzdevumu režīmā.

  Videospēles Galaxy Note20 sērijā: Videospēlēm tiek nodrošināta īpaši ātra un zema latentuma jeb aizkaves 5G tehnoloģija un Wi-Fi 6 pieslēgums. Lielais telefona ekrāns un visātrākais procesors, kas līdz šim pieejams Galaxy sērijas telefoniem, padara Galaxy Note20 par kabatas izmēra videospēļu ierīci, ko var paņemt līdzi jebkurā laikā un spēlēt jebkurā vietā.

  Profesionālu video uzņemšana ar telefonu: ar ekrāna malu attiecību 21:9 un 24 kadru ierakstīšanu, Galaxy Note20 sērijas 8K kamera ļauj nofilmēt īpaši augstas izšķirtspējas un profesionālas kvalitātes video. Pro Video režīmā ar augstas kvalitātes fokusu, audio, ekspozīcijas, apgaismojuma, tālummaiņas rīkiem un fotografēšanu ar 120 kadriem sekundē, var uzņemt kinematogrāfa cienīgu video. Jaunais automātiskās fokusēšanas lāzera sensors nodrošina precīzu fokusu, bet Pro objektīvi un uzlabotā tālummaiņa ļauj iegūt īpaši skaidras attēla detaļas. Kopā ar bezvadu austiņām Galaxy Buds Live var ierakstīt kristāldzidru audio neatkarīgi no tā, cik daudz trokšņu ir fonā.

  Lielāks ekrāns ar uzlaboto Samsung DeX: pirmo reizi, izmantojot Samsung DeX, bezvadu režīmā var savienot Galaxy Note20 sērijas ierīces ar Smart TV. Tādējādi var pārvaldīt divus ekrānus vienlaicīgi, Galaxy Note20 un televizora ekrānu, lai spēlējot videospēles vai sūtot īsziņas, varētu dalīties ar citu saturu, kas pieejams telefonā.

 

Savstarpēji integrējama Galaxy ekosistēma

Jaunais viedtālrunis, savienots ar citiem Samsung Galaxy papildinājumiem, Galaxy Tab S7 un Tab S7+, Galaxy Watch3 vai Galaxy Buds Live, sniedz vēl vairāk iespēju un padara ikdienas darbu sakārtotu, ātrāku un produktīvāku.

Planšetdatori Galaxy Tab S7 un Tab S7+

Galaxy Tab S7 un Tab S7+ ir universāli dažādu izmēru, 11 un 12,4 collu planšetdatori, kas nodrošina tādas pašas funkcijas kā dators, bet ir vieglāk pārnēsājami un ērtāk lietojami. Tāpat kā jaunie Galaxy Note sērijas telefoni, planšetdatori aprīkoti ar jaunāko procesoru, tastatūru, modernizētu S Pen un Samsung Notes.

Viedpulkstenis Galaxy Watch3

Galaxy Watch3 ir vizuāli pievilcīgs un ērts premium klases viedpulkstenis, kas seko līdzi lietotāja fiziskajām aktivitātēm, miegam un labsajūtai. Kritiena vai cita negadījuma brīdī strādā kritiena noteikšanas funkcija, kas automātiski nosūta SOS ziņojumu ārkārtas kontaktpersonām.

Bezvadu austiņas Galaxy Buds Live

Samsung Galaxy Buds Live ir stilīgas, ērtas un ergonomiskas bezvadu austiņas, kas aprīkotas ar 12 mm skaļruni un basu sistēmu, sniedzot dzīvu un bagātīgu skaņas kvalitāti. Galaxy Buds Live aprīkoti ar trim mikrofoniem un balss uztveršanas ierīci, kā arī aktīvo trokšņu samazināšanas funkciju, kas slāpē apkārtējos trokšņus.

 

Salokāmais viedtālrunis Galaxy Z Fold2

Ņemot vērā lietotāju atsauksmes par salokāmajiem viedtālruņiem jaunais, nākamās paaudzes viedtālrunis Galaxy Z Fold2 ir papildināts ar vairākiem atjauninājumiem un uzlabotām funkcijām. Galaxy Z Fold2 komplektā ir divi Infinity-O ekrāni - vāka ekrāns ir 6,2 collas, bet galvenais ekrāns ir 7,6 collu liels.

 

Galaxy Note20 and Tab S7 sērija Baltijas valstīs būs pieejama no šī gada 21. augusta. Iepriekšpārdošanā Galaxy Note20, Galaxy Note20 Ultra, Galaxy Tab S7 un S7+, Galaxy Watch3, Galaxy Buds Live var pasūtīt jau tagad pie mobilo sakaru operatoriem un tiešsaistē, apmeklējot samsung.com. Galaxy Note20 viedtālruņi būs pieejami mistiski zaļā, mistiski pelēkā un mistiski bronzas tonī, bet Galaxy Note20 Ultra - mistiski melnā un mistiski bronzas tonī.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 19.03.2024 - 23.03.2024 CAURSTAIGĀJAMĀ GUĻAMISTABA | Tukumā Tukuma TIC
Nāc uz izrādi "Caurstaigājamā guļamistaba" Tukuma pilsētas Kultūras namā 23.martā pulksten 19:00. Ieeja 15; 18; 20 un 25 EUR. | Skatīt vairāk
Latvija
Senioru vīru kora “Baltie bērzi” koncerts Valmieras TIC
28.martā plkst.19.00 Valmieras Kultūras centrā senioru vīru kora “Baltie bērzi” 30 gadu jubilejas koncerts. Īpašais viesis: Zigfrīds Muktupāvels. | Skatīt vairāk
5 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 26.02.2024 - 26.03.2024 Plāno pasākumus Bauskas novadā! Bauskas TIC
Plāno pasākumus Bauskas novadā? Ieskaties - pasākumu vietas, fotogrāfi, transports un vēl! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 18.03.2024 - 23.03.2024 SARUNAS “Krauze pret Krauzi” Jaunmoku pilī Tukuma TIC
23. martā pulksten 19.00 Jaunmoku pils Kolonnu zālē iemīļotas TV ētera personības, brāļi Arnis un Valters Krauzes, aicina uz jautru sarunu vakaru. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.72370505sec.