Iznācis Latvijas ceļveža atjaunotais izdevums

Sākoties vasaras tūrisma sezonai, “Karšu izdevniecība Jāņa sēta” aicina doties tuvākos un tālākos ceļojumos pa Latviju. Šim nolūkam neaizstājams ceļabiedrs un izziņas avots būs Latvijas tūrisma ceļvedis, kas tikko piedzīvojis piekto atjauninājumu.

Latvijas ceļveža piektais izdevums veidots, papildinot un aktualizējot informāciju par tūrisma apskates objektiem un iekļaujot tādas jaunas apskates vietas kā, piemēram, izklaides parku “Avārijas brigāde”, Fischer Slēpošanas centru Siguldā, koncertzāli “Lielais dzintars” Liepājā, atjaunotās Mazmežotnes, Rankas un Liepupes muižas.  

Latvijas tūrisma ceļvedis ir informatīvākais tūrisma izdevums par Latviju. Ceļveža 255 lappusēs apkopotā informācija par 600 apskates vietām un 360 muzejiem papildināta ar 115 precīzām kartēm un vairāk nekā 400 fotoattēliem. Ērtākai ceļveža lietošanai informācija sakārtota 10 reģionu nodaļās,  atsevišķa nodaļa veltīta Rīgai.  

Izdevuma ievaddaļā sniegtas vispārīgas ziņas par Latviju, tās vēsturi un iedzīvotājiem. Vēsturiskais konteksts Latvijas apceļotājiem ļaus labāk uztvert turpinājumā apskatītos reģionus un vietas, kas aprakstītas viegli saprotamā formā, bet saglabājot enciklopēdisku precizitāti. Izdevumu noslēdz uzziņu sadaļa, kurā ir ietverti teju visi muzeji un tūrisma informācijas centri.

“Karšu izdevniecība Jāņa sēta” pirmo Latvijas tūrisma ceļvedi laida klajā 2004. gadā. Kopš šī laika tūrisma nozare Latvijā piedzīvojusi ievērojamas pārmaiņas – tiek radītas aizvien jaunas apskates un izklaides vietas, atdzimšanu piedzīvo vēstures un kultūras pieminekļi. Šie nosacījumi liek ceļveža saturu pastāvīgi pārskatīt un atjaunot, tā piedāvājot arvien pieaugošajam ceļotāju lokam aktuālu informācijas avotu.

Ceļveža autori pateicas par sadarbību tūrisma informācijas centriem un pašvaldībām, kā arī fotogrāfiem un visiem, kas atbalstīja šī izdevuma tapšanu.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 22.03.2024 - 03.04.2024 LIELDIENU IZPĀRDOŠANA Novatours
Ķer savu ceļojumu ar izdevīgu cenu! Ceļo ar ģimeni vai draugiem un saņem atlaidi! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 21.03.2024 - 01.04.2024 Taizeme - dažādām gaumēm Estravel Latvia
Taizeme - piedzīvojumi // atpūta spa kūrortos // Izvēlieties ceļojumu atbilstoši savai gumei! Piedzīvojumu ceļojumiem - atlaides! | Skatīt vairāk
no 367 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 15.03.2024 - 29.03.2024 Īpaši piedāvājumi 𝐮𝐳 𝐌𝐚𝐝𝐞𝐢𝐫𝐮 Latvia Tours
Lieliskie klimatiskie apstākļi padara šo salu par īstu floras paradīzi. Šeit arī atrodas viens no skaistākajiem pasaules botāniskajiem dārziem Jardim | Skatīt vairāk
no 745.00 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 28.03.2024 - 01.04.2024 💚✈️ MELNKALNE no 365 EUR/pers.! Latvia Tours
Fantastiskais Kotoras līcis, Skadaras ezers, kuru paši melnkalnieši sauc par savas valsts sirdi un dvēseli, burvīgas pludmales un dzidrs Adrijas jūras | Skatīt vairāk
no 365 EUR
Tez Tour
NEDĒĻAS LASĪTĀKAIS
Populārakie piedāvājumi
APMEKLĒTĀKIE UZŅĒMUMI
Baltijas tūrisma objekti

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.15116501sec.