Ar Helovīnu nakts skrējienu tiks atklāts telpu orientēšanās sacensību seriāls

Jau septīto gadu pēc kārtas starts tiks dots gada dinamiskākajām orientēšanās sacensībām – Telpu orientēšanās līgai. Šogad, 31.oktobrī – Helovīnu vakarā, sacensību pirmais posms norisināsies modes un izklaides centrā “Rīga Plaza”.

Pirmais posms 31. oktobrī “Rīga Plaza” tiks aizvadīts Helovīnu noskaņās. No pulksten 19:00 starts tiks dots tautas distancei jeb “Helovīnu skrējienam”, bet tiem, kuri sacentīsies par vietu kopvērtējumā, tiks dota vēl nebijusi iespēja – orientēties tirdzniecības centrā pēc tā slēgšanas! Labākie saņems balvas, bet īpašas specbalvas – tiem, kas piedalīsies spoku, raganu un citu mošķu kostīmos.

Otrais sacensību posms 12. novembrī notiks Latvijas Nacionālajā bibliotēkā. Iespēja jāizmanto, jo nez vai tik drīz radīsies otra tāda – 10 minūšu laikā izskriet Gaismas pili no apakšas līdz pašai spicei.

Tālākie četri posmi līdz pat 14. decembrim notiks dažādās izglītības iestādēs – Rīgas Tehniskās universitātes Būvniecības inženierzinātņu fakultātē, Rīgas Natālijas Draudziņas vidusskolā, kas priecēs ar četriem lieliem korpusiem, Latvijas Universitātes (LU) akadēmiskajā centrā “Torņakalns” un bijušajā LU Bioloģijas fakultātē Kronvalda bulvārī 4, kur nu ikdienā tikt iekšā vairs nav iespējams.

Atšķirībā no tradicionālajām orientēšanās sacensībām mežā, telpās daļa ceļu tiek slēgti vai tiem ir noteikts kustības virziens. Netrūks asu pagriezienu, kāpņu augšup un lejup, taču jāatgādina, ka uzvaru nenoteiks ātrums, bet gan gudrāk izvēlēts ceļš!

Kā ierasts, ātrākie orientieristi visos sacensību posmos tiks noskaidroti sešās meistarības grupās – SV16, SV21 un SV40. Pēc katra posma apbalvoti tiks pirmo trīs vietu ieguvēji katrā meistarības grupā, bet kopvērtējuma labākie pēc visu posmu noslēguma saņems galvenās balvas. Lai tiktu ieskaitīts kopvērtējumā, jāpiedalās vismaz četros līgas posmos.

Sacensības organizē  Latvijas Orientēšanās federācija un O!Latvija sadarbībā ar Rīgas domes Izglītības, kultūras un sporta departamentu un Modes un izklaides centru “Rīga Plaza”. Tajās aicināti piedalīties ikviens, kurš vēlas neparastā vidē un azartiskā gaisotnē pavadīt laiku kopā ar ģimeni un draugiem.

Sacensībām iepriekš iespējams reģistrēties mājas lapā www.telpuorientesanas.lv. Tur pieejama arī detalizēta programma un sacensību noteikumi.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Lubānas mitrāja putnu vērošanas pastaiga Madonas TIC
Lubāna mitrājs un tā apkārtne var lepoties ar dažādām putniem un citām pievilcīgām dzīvotnēm. Aicinām braucienā uz Īdeņas un Kvāpānu zivju | Skatīt vairāk
Latvija
Putnu dienas pārgājiens Dzērbenē Cēsu TIC
Kopā ar LOB Cēsu putnu grupas pārstāvjiem Agnesi Gaili un Mārtiņu Plataci dosimies dabā, vērosim dažādas putnu sugas un atpazīsim to balsis! | Skatīt vairāk
6 populārākie brīvdienu galamērķi šogad airBaltic
Dodies neaizmirstamos piedzīvojumos un baudi Balkānu pasakainos skatus, vēsturiskās vietas un neskarto dabu. | Skatīt vairāk
79 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 24.03.2024 - 31.03.2024 Gaismas apsolījums koku stāstos Madonā Madonas TIC
1.aprīlī, LVM Kalsnavas arborētums aicina uz pasākumu “Koku stāsti gaismai”, ar tradicionālo dziedāšanas grupu “Saucējas” un krāsainām | Skatīt vairāk
Uzņēmumi


Valmieras TIC
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.81605101sec.