TŪRISMA BIZNESS | Bizness

LIAA tūrisma mārketinga kampaņa nominēta prestižā starptautiskā apbalvojuma «World Travel Awards» saņemšanai [1]

Jau 25. reizi tiks noskaidroti izcilākie sasniegumi  pasaules tūrisma un viesmīlības nozarē,  un šogad Eiropas izcilo panākumu vidū ir arī LIAA Tūrisma departamenta un Ziemeļvalstu ceļojumu blogeru apvienības kopīgais digitālā mārketinga projekts.

Jau šobrīd (kopš 12. marta), katram no mums ir iespējams balsot tīmekļa vietnē www.worldtravelawards.com/vote, tā paužot simpātijas un atbalstu mūsu pašu valsts tūrismam un LIAA Tūrisma departamenta prasmīgajam darbam – aktīvi izmantot laikmeta garam atbilstīgus digitālā mārketinga resursus un savu mērķu sasniegšanā iesaistīt starptautiskus partnerus.

Augstais nozares apbalvojums “World Travel Award” tika izveidots 1993. gadā, lai noskaidrotu ceļojumu, tūrisma un viesmīlības nozares augstākos sasniegumus visā pasaulē, apbalvotu nozares izcilākos profesionāļus un priecātos par viņu un visas nozares panākumiem.

Apbalvojumi tiek piešķirti dažādās kategorijās un mērogos. Latvijas tūrisma projekts ir nominēts kategorijā “Europe’s Leading Tourism Development Project 2018” jeb “Eiropas vadošais tūrisma attīstības projekts 2018”.

Pieteikumu “#LatviaRoadTrip” konkursā LIAA Tūrisma departaments bija sagatavojis kopīgi ar Ziemeļvalstu ceļojumu blogeru apvienību (Nordic Travel Blogers jeb Nordic TB), apliecinot, ka kopīgais darbs, popularizējot  Latvijas tūrisma piedāvājumu, ir bijis ļoti veiksmīgs.

LIAA Tūrisma departamenta vecākā eksperte Lelde Beņķe stāsta: “Esam ļoti priecīgi un pagodināti, ka mūsu pieteikumu atzinīgi novērtēja starptautiskā žūrija un tagad šis pieteikums ir nodots balsošanai. Piedalīšanās šādā konkursā paver iespēju sasniegt daudz plašāku sabiedrību.”

Konkursā pieteiktā Latvijas tūrisma attīstības projekta pamatā ir digitālā mārketinga kampaņa “#LatviaRoadTrip”, kuras laikā Ziemeļvalstu blogeri apceļoja  Kurzemi, Vidzemi un Latgali dažādos maršrutos un laikos.

Redzētais un piedzīvotais Latvijā pārtapa publikācijās braucienu dalībnieku blogu vietnēs un ir plaši atspoguļots populārākajos sociālajos tīklos (Twitter, Facebook, Instagram u. c.). Radīts arī video sadarbībā ar Storytravelers.

Ziemeļvalstu blogeri savās publikācijās pauduši gandarījumu par Latviju kā apceļošanas vērtu, savdabīgu zemi, kuras cilvēki dzīvo ciešā saskarsmē ar dabu un ir uzticīgi pagātnes tradīcijām.

LIAA Tūrisma departamenta rīkotās Ziemeļvalstu blogeru vizītes ar lielu atsaucību ir uzņēmuši arī reģionu un novadu tūrisma pārstāvji un pakalpojumu sniedzēji, pārliecinoties par digitālā mārketinga nozīmīgo lomu mūsdienās un gūstot pieredzi, kā to izmantot. Sk. www.latvia.travel/roadtrip

Tā, piemēram, Latgalei veltītais zviedru blogeres Lolas Akinmades Akerstrēmas video  www.lolaakinmade.com/europe/latvia-files-a-cultural-tour-through-latgale/  kopumā skatīts vairāk nekā 800 minūtes.

Svinīgā “World Travel Awards” Eiropas konkursa apbalvošanas ceremonija notiks šā gada 30. jūnijā Grieķijas galvaspilsētā Atēnās.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

1 Gaida 03/19/2018 11:29 Lieliski, ka Latvija ir pamanīta.

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 18.03.2024 - 23.03.2024 SARUNAS “Krauze pret Krauzi” Jaunmoku pilī Tukuma TIC
23. martā pulksten 19.00 Jaunmoku pils Kolonnu zālē iemīļotas TV ētera personības, brāļi Arnis un Valters Krauzes, aicina uz jautru sarunu vakaru. | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 17.03.2024 - 23.03.2024 Laivošanas sezona sākusies Madonas TIC
Ieplāno brīvdienu izbraucienu ar ģimeni vai draugiem un nobrauc kādu posmu pa upi pie Madonas! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 11.03.2024 - 20.03.2024 “Adamsu ģimenes melnā trešdiena” Valmieras TIC
19.martā plkst.12.00 un 14.00 Valmieras Kultūras centrā koncertuzvedums “Adamsu ģimenes melnā trešdiena” koncertu ciklā “Mūzika Tev”. | Skatīt vairāk
7 EUR
Kokmuižā “Kocēnu pavasaris 2024” Valmieras TIC
31. martā no plkst.10.00-15.00 Kokmuižā “Kocēnu pavasaris 2024”. No plkst.11.00 svētku koncerts kopā ar pašdarbības kolektīviem. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.038486sec.