TŪRISMA BIZNESS | Bizness

Preiļi aicina uz V Latvijas Tūrisma informācijas tirgu un pavasara gadatirgu

Tūrisma informācija par atpūtas iespējām Latvijā un pie kaimiņu pašvaldībām Lietuvā vienuviet – šogad 28.aprīlī Preiļos.
Pavasaris ir ne vien dārza darbu sākšanas laiks, bet arī rosīgs laiks tūrisma nozarē strādājošiem. Visu ziemu esam gatavojuši jaunākos tūrisma piedāvājumus, bukletus, pārstāvējuši reģionu un valsti ārvalstu tūrisma izstādēs, tagad ir laiks iepazīstināt vietējos iedzīvotājus ar atpūtas iespējām savā valstī, pasākumiem un jaunajiem tūrisma objektiem. 28.aprīlī Preiļos notiks V Latvijas Tūrisma informācijas tirgus, kas ar katru gadu kļūst arvien populārāks un lielāks pasākums. Ja ik gadu februārī  notiekošā tūrisma izstāde BALTTOUR uzrunā galvenokārt galvaspilsētas Rīgas un tuvāko novadu iedzīvotājus, tad tūrisma informācijas tirgus ir pasākums kādā no Latvijas reģioniem un tā ir laba iespēja komunicēt ar potenciālajiem ceļotājiem no citiem Latvijas novadiem. Pirmais pasākums notika Bauskā, tad Gulbenē, Saulkrastos, Pļaviņās, kur arī tika izlozēti Preiļi, kas 2018.gadā rīkos šo pasākumu.
Šogad pirmo reizi pasākumā būs arī ciemiņi no Lietuvas – Anykščai, Zarasai, Ignalinas, Utenas, Moletai un Biržai pašvaldībām, kas aicinās apmeklēt arī Latgalei teritoriāli tik tuvās ārzemes.
Pašlaik ir pieteikušies kopumā ap 50 tūrisma informācijas tirgus dalībnieki.
Lai pasākums būtu vēl noderīgāks mums kā rīkotājiem, izmantosim iespēju citu novadu tūrisma informācijas centros strādājošos iepazīstināt ar Preiļu novada tūrisma objektiem un piedāvājumu. Paralēli tūrisma tirgum TIC darbiniekiem būs iespēja noteiktos laikos apmeklēt tūrisma objektus pilsētā, dzirdēt dziedājumu Preiļu kapelā un iepazīsties ar Preiļu parka kompleksa un pils attīstības procesu.
V Latvijas Tūrisma informācijas tirgus Preiļos tiek organizēts kopā ar jau tradicionālo amatnieku, mājražotāju un stādu tirgotāju pavasara gadatirgu, tādēļ 28.aprīlī būs iespēja ne vien iegūt tūrisma informāciju, bet arī  iegādāties dažādus stādus mājas un dārza krāšņumam, augļu un dārzeņu audzēšanai, gardus mājražotāju labumus no tuvākiem un tālākiem novadiem, amatnieku un rokdarbnieku izstrādājumus sev un oriģinālām dāvanām.
Stādu tirgotājus, zemniekus, rokdarbiniekus, mājražotājus un amatniekus, uzņēmējus, ēdinātājus aicinām pieteikties līdz 26.aprīlim, informācija atrodama te: http://www.preili.lv/page/474?news_id=21008 . Pasākums notiks no plkst.8 –14.
Baudīsim pavasarīgu noskaņojumu kopā ar pašdarbības kolektīviem un jestrām tirgus izdarībām. Apmeklētāji būs aicināti piedalīties bezmaksas izlozē – aizpildīt nelielu anketu ar jautājumiem, ko būs sagatavojuši novadu TIC. Pasākuma noslēgumā tiks veikta novadu piedāvāto balviņu izloze.  Tāpat izlozes ceļā tiks izvēlēts nākamā gada Latvijas Tūrisma informācijas tirgus rīkotājs.
Dienas noslēgumā, plkst.19, Preiļu novada Kultūras centrā aicinām baudīt eksotisko deju festivāls – koncerts “Pavasara atdzimšana”. Biļetes cena - EUR 3.00, plkst. 21.00 DISKOBALLE, biļetes cena - EUR 3.00. Biļetes cena uz abiem pasākumiem - EUR 5.00. Biļešu iepriekšpārdošana kultūras centra kasē. Pieejama galdiņu rezervācija.
Aicinām pozitīvu pavasara iedvesmu gūt Preiļos 28.aprīlī!

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Grupas “Pienvedēja Piedzīvojumi” koncerts Valmieras TIC
12.aprīlī plkst.19.00 Valmieras Kultūras centrā norisināsies grupas “Pienvedēja Piedzīvojumi” akustiskais jubilejas koncerts kopā ar filmas | Skatīt vairāk
Latvija no 18 EUR
Lieldienas Rīgas Motormuzejā Motormuzejs
Aicinām apmeklēt Rīgas Motormuzeju Lieldienu brīvdienās! 29. martā būs iespēja piedalīties Lieldienu aktivitātēs - olu meklēšanā muzeja | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 26.02.2024 - 26.03.2024 Plāno pasākumus Bauskas novadā! Bauskas TIC
Plāno pasākumus Bauskas novadā? Ieskaties - pasākumu vietas, fotogrāfi, transports un vēl! | Skatīt vairāk
Medus nokrāsās Bauskas novadā Bauskas TIC
Iepazīsti medu un atklāj tā daudzveidīgās īpašības radošajās meistarklasēs! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.44449806sec.