TŪRISMA BIZNESS | Bizness

Ar vērienīgām svinībām oficiāli atklāta pirmā pieczvaigžņu dizaina viesnīca Rīgā «Grand Poet Hotel»

Ceturtdien, 31. maijā, ar grandiozu pasākumu īpaši svinīgā un muzikālā gaisotnē oficiāli tika atklāta pirmā pieczvaigžņu dizaina viesnīca Rīgā “Grand Poet Hotel”. Uz atklāšanas pasākumu pulcējās vairāk nekā 300 viesu, tostarp uzņēmumu vadītāji, vēstniecību pārstāvji un sabiedrībā atpazīstamas personības.
Svinīgo atklāšanas pasākuma runu teica un lenti grieza Rīgas domes priekšsēdētāja vietnieks Andris Ameriks un viesnīcu tīkla “Semarah Hotels” valdes locekle Olga Smirnova.
“Esmu kaislīga mākslas mīļotāja. Ceļojot pa pasauli, vienmēr apmetos dažādās viesnīcās un ar lielu interesi uzlūkoju katru no tām kā iedvesmojošu un krāšņu mākslas darbu, pievēršot uzmanību vissīkākajām detaļām. Radot “Grand Poet Hotel”, vēlējāmies, lai arī Latvijā būtu viesnīca, kas spēj iedvesmot un priecēt apmeklētājus, kuri ir dzīves un mākslas baudītāji. Jaunradītais dizaina koncepts “Diplohēmija” padara “Grand Poet Hotel” unikālu visā pasaulē,” uzsver Olga Smirnova.
Pasākuma vadītāja lomā iejutās TV personība Valters Krauze. Ar muzikāliem priekšnesumiem priecēja čellu grupa “DaGamba”, pasaulslavenais latviešu pianists Andrejs Osokins, kurš nupat atgriezies no koncerttūres ASV, un šī gada Latvijas Lielās mūzikas balvas laureāte vijolniece Kristīne Balanas. Savukārt par fona mūziku visa vakara garumā rūpējās DJ Rudd (Rūdolfs Budze).
Viesiem bija iespēja doties ne tikai ekskluzīvā ekskursijā pa viesnīcu, iepazīstot tās diplohēmisko dizainu un interjeru, bet arī gastronomiskas baudas ceļojumā viesnīcas izslavētā restorāna “SNOB” pavāru pavadībā, vērojot ēdienu gatavošanas meistarību un bārmeņu šovu. Šefpavāram Denisam Ivankovam ir 20 gadu starptautiska pieredze, viņš ir darbojies vairākos prestižos restorānos visā pasaulē, tostarp “Michelin”, strādājis kopā ar tādiem šefpavāriem kā Gordons Remzijs, Džeimijs Olivers, Marko Pjērs Vaits un citiem. Savukārt bārmenis Mārtiņš Ambrass apsolījis “SNOB” padarīt par labāko bāru Rīgā. Strādājis vienā no pasaules labākajiem bāriem “Door 74”, kas atrodas Amsterdamā.
“Grand Poet Hotel” atrodas Raiņa bulvārī 5/6, kas ir vēsturiskās Rīgas pašā centrā, netālu no Brīvības pieminekļa. “Diplohēmijas” koncepts apvieno diplomātijai un bohēmai raksturīgos dizaina risinājumus, ko veidojusi starptautiski atzītā un godalgotā koncepta un dizaina aģentūra “Stylt Trampoli” (Zviedrija). Savukārt projektu izstrādājis arhitektu birojs “Sarma un Norde” (Latvija), saglabājot ēkas arhitektonisko unikalitāti. Viesnīcas nosaukums sevī nes dualitāti, kas bieži vien iemiesojas arī dzejniekos, – lietišķums un bohēmiskums.
Viesnīcā ir 168 eleganti numuri, tajā skaitā arī īpaši grezni apartamenti, restorāns jaunai un izsmalcinātai gastronomiskajai pieredzei “SNOB”, kafejnīca “Grand Cafe”, modernas pasākumu un konferenču telpas, plašs Wellness centrs, kā arī trīs elegantas SPA procedūru telpas un trenažieru zāle. Viesnīca ir īsta pērle dizaina apbrīnotājiem, dzīves baudītājiem un kultūras pieredžu apreibinātajiem.
“Grand Poet Hotel” izveidojusi Latvijā radītā viesnīcu ķēde “Semarah Hotels”, kam ir ilggadēja pieredze augsta servisa nodrošināšanā. Šobrīd viesnīcu tīkls var lepoties ar kūrorta viesnīcu “Lielupe” Jūrmalā un divām viesnīcām Rīgā – četrzvaigžņu vēsturisko viesnīcu “Metropole” Aspazijas bulvārī un eleganto pieczvaigžņu dizaina viesnīcu “Grand Poet Hotel” Raiņa bulvārī. Katra no tām ir ar savu unikālo stāstu un vērtībām.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
 Populārākais Itālijas pludmales kūrorts Latvia Tours
Pludmales kūrortā ir smilšu, platas un lēzenas, jūra silta un, turklāt, nav dziļa. Brīnišķīgi attīstīta infrastruktūra ar tradicionāli sirsnīgu | Skatīt vairāk
no 495 EUR
Jaunie pavasara atpūtas ģalamērķi Estravel Latvia
Ieskatieties - sākas pavasara ceļojumu galamērķu izpārdošana! Tunisija, Grieķijas salas, Albānija... | Skatīt vairāk
no 369 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 16.03.2024 - 05.04.2024 Pieteikšanās MKD Augšdaugavas novadā TAKA
‘’Mājas kafejnīcu dienas 2024’’ Augšdaugavas novadā šogad notiks 27.- 28.jūlijā | Skatīt vairāk
JAUNUMS! 𝐄𝐕𝐈𝐉𝐀𝐒 𝐒𝐀𝐋𝐀  Latvia Tours
Ceļotāji izvēlas Eviju, lai izvairītos no tūristu burzmas un izbaudītu vietējo kultūru. Šeit tūristiem tiek sniegta autentiska grieķu pieredze. | Skatīt vairāk
no 539.00 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.13965201sec.