TŪRISMA BIZNESS | Bizness

Rīgas Centrāltirgus Gastronomijas paviljonā tiks atvērts «Centrālais Gastro Tirgus»

Pēc ieilgušiem remontdarbiem, šī gada rudenī apmeklētājiem tiks atvērts Rīgas Centrāltirgus Gastronomijas paviljons. Uzņēmuma valdes priekšsēdētājs Artis Druvinieks informē, ka pēc paviljona atvēršanas tirgus apmeklētājus sagaidīs pavisam jauns un moderns paviljona koncepts. Centrāltirgus Gastronomijas paviljonā tiks izveidots “Centrālais Gastro Tirgus” ar vairāk kā 30 ēdināšanas vietām, savukārt otrā paviljona pusē tiks tirgoti dažādi konditorejas un bakalejas izstrādājumi.

A.Druvinieks piebilst, ka “Paviljona apmeklējums būs ļoti interesants jebkuram tirgus apmeklētājam, jo tā būs lieliska vieta ar patīkamu atmosfēru, Latvijas un dažādu valstu virtuvēm”.

Gastronomijas paviljona ēdināšanas zonas jeb “Centrālā Gastro Tirgus” izveide ir uzticēta restorānu grupai “Resto-Rātors”.

“Resto-Rātors” restorānu grupas vadītājs Viktors Ravdive skaidro, ka: “Ideja par “Centrālo Gastro Tirgu” ir radusies, iedvesmojoties no pasaules slaveniem gastronomijas tirgiem, tādiem kā “Foodhallen” Amsterdamā, “San Miguel” Madridē, “Time out” Lisabonā un “Borough Market” Londonā. “Centrālais Gastro Tirgus” kļūs par vietu, kur atpūsties ar ģimeni, tikties ar draugiem un izjust pilsētas atmosfēru.”

Tiek plānots, ka “Centrālais Gastro Tirgus” atvērs Latvijas kulinārijas pasauli gan Rīgas iedzīvotājiem, gan pilsētas viesiem. Tas būs pirmais iekštelpu gastronomijas tirgus Latvijā. Būvniecības darbus objektā tiek plānots pabeigt 2018.gada novembrī, kad tiks pabeigti visi būvniecības darbi Rīgas Centrāltirgus Gastronomijas paviljonā. Piedāvāto ēdienu cenas būs pieejamas katram Rīgas iedzīvotājam un pilsētas viesim, jo galvenais objekta mērķis ir pieejamība visiem.

Restorānu grupa “Resto-Rātors” ir dibināta 2012. gadā un šobrīd pārvalda 18 projektus. To starpā ir restorāni Rīgā un Jūrmalā, apartamentu viesnīca “Wooden Villa”, banketu serviss, ēdienu ražošanas cehs un biznesa aviācijas klientu ēdināšana. Restorānu grupā iekļauti tādi restorāni kā “International Rīga”, “International Jūrmala”, “Memories”, “Gastrobārs T73”, “Piazza Italiana”, “ApsaraGoose”, “Melnā Bite”, pusdienu restorāns “Onze”, konditoreja “BakeBerry”, klubs-restorāns “Sezona” un pludmales restorāns “LEGEND.Beach”.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Pieteikšanās MKD Augšdaugavas novadā TAKA
‘’Mājas kafejnīcu dienas 2024’’ Augšdaugavas novadā šogad notiks 27.- 28.jūlijā | Skatīt vairāk
Sagaidīsim pavasari Augšdaugavas novadā! TAKA
Gaidām apmeklētājus mūsu dabas objektos Augšdaugavas novadā. | Skatīt vairāk
Danču vakars ar Tautas mūzikas kopu Valmieras TIC
6.aprīlī plkst.18.00 Valmieras Kultūras centrā norisināsies Danču vakars kopā ar Tautas mūzikas kopu. | Skatīt vairāk
5 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 17.03.2024 - 02.04.2024 Jautrās Lieldienas Katiņkalnā  Alūksnes TIC
1. aprīlī 14.00 Veclaicenes pagasta “Katiņkalnā” Jautrās Lieldienas – April, april! Ripināsim, krāsosim olas un brauksim ar Pupsikbāni! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.13753891sec.