TŪRISMA BIZNESS | Pētījumi & Statistika

2020. gadā «airBaltic» pārvadājusi par 73% mazāk pasažieru

Latvijas lidsabiedrība airBaltic 2020. gadā pārvadājusi 1 340 000 pasažieru jeb par 73% mazāk nekā pirms gada. Lidsabiedrība 2020. gadā no visām trim Baltijas valstīm veikusi 22 300 lidojumu.

airBaltic izpilddirektors Martins Gauss (Martin Gauss) norāda: “2020. gads ieies vēsturē kā grūtākais gads, kādu piedzīvojusi komerciālā aviācija. Gada lielāko daļu mēs spējām saglabāt būtisko savienojamību no Rīgas un Baltijas. Neskatoties uz to, ievērojama IKP krituma daļa reģionā saistāma ar to, ka mums bija ierobežotas iespējas veikt lidojumus. Baltijas reģiona nākotnes attīstībai ir ļoti svarīgi, lai pēc veiksmīgas pandēmijas kontroles, airBaltic atgrieztos uz sava izaugsmes ceļa.”

“2020. gada laikā mēs noteikti esam piedzīvojuši grūtākos izaicinājumus, taču ar milzīgiem centieniem un smagu darbu esam nodrošinājuši, ka airBaltic paliek un turpina darbību. Esam noteikuši skaidru apņemšanos – atkal augt virs iepriekšējā darbības līmeņa. Mūsu vīzija paredz, ka airBaltic kļūs par ilgtspējīgu pārvadātāju Eiropas Savienības aviācijas tirgū, vienlaikus turpinot nepārtrauktu izaugsmes ceļu un inovatīvi uzlabojot pasažieru pieredzi,” piebilst Martins Gauss.

Šobrīd airBaltic veic tiešos lidojumus no Rīgas, Tallinas un Viļņas uz dažādiem Eiropas biznesa centriem un iecienītiem atpūtas galamērķiem. Ar pilnu airBaltic lidojumu sarakstu iespējams iepazīties uzņēmuma mājaslapā www.airbaltic.com.

Pasažieru veselība un drošība ir airBaltic galvenā prioritāte. airBaltic ieviesusi plašus veselības aizsardzības pasākumus un lidojumus organizē saskaņā ar atbildīgo institūciju rekomendācijām. Lai uzzinātu vairāk par airBaltic veselības aizsardzības pasākumiem, aicinām apmeklēt airBaltic mājaslapu: https://www.airbaltic.com/lv/veselibas-aizsardziba.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
MOSTIES DABĀ Cēsu novadā! Cēsu TIC
Brīvdienu ceļevdis līdz ar pavasara ienākšanu dabā palīdzēs arī Tev mosties no ziemas miega un baudpilni tvert neskaitāmās iespējas, ko piedāvā | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 22.04.2024 - 01.05.2024 Esi aicināts V.Plūdoņa muzejā Lejeniekos! Bauskas TIC
Lejenieku muzeja atvēršanas svētki jau 1.maijā! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 13.04.2024 - 30.04.2024 Laivojiens pa Gauju 25.maijā Gulbenes novada TIC
25.maijā norisināsies jau otrais aktīvās atpūtas pasākumu cikla “Normāls notikums” posms – laivojiens pa Gauju no Lejasciema līdz Pukstiem. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 01.04.2024 - 30.04.2024 Svini kāzas Jaunpils pilī!  Tukuma TIC
Jaunpils pils ir lieliska vieta kāzu svinēšanai. Senie pils mūri un brīnišķīgā apkārtne padarīs jums tik svarīgos brīžus patiešām | Skatīt vairāk
Uzņēmumi


airBaltic
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::3.13551283sec.