Rīgā par automašīnu stāvvietām turpmāk varēs norēķināties ar UniPark mobilo lietotni

No februāra, izmantojot Rīgas Satiksmes un „uniPark” stāvvietas, kas Baltijas valstīs ir viens no lielākajiem autonovietņu pakalpojumu sniedzējiem, autostāvvietu klienti varēs norēķināties ar “uniPark” mobilo lietotni. Par automašīnu novietošanu maksas zonās vai autonovietnēs ar lietotni Latvijas iedzīvotājiem ir iespējams ērti norēķināties arī autostāvvietās Polijā un Lietuvā.

„Līdz šim lietotne darbojās un stāvvietas apmaksu nodrošināja Polijā un Lietuvā, bet kopš Rīgas pilsēta ir pievienojusies „uniPark” sistēmai, varam piedāvāt ērtāko automašīnu novietošanas risinājumu arī Latvijas iedzīvotājiem. Mūsu mobilā lietotne sniedz iespēju norēķināties par stāvvietām gan Rīgas pilsētas maksas zonās, gan slēgtā tipa autonovietnēs,” skaidro „uniPark” direktors Marjus Blagnis (Marius Blagnys).

Saskaņā ar M. Blagņa teikto „uniPark” mobilo lietotni Latvijas iedzīvotājiem būs ērti lietot arī dodoties uz kaimiņvalstīm, piemēram, lietotāji ar „uniPark” mobilo lietotni var norēķināties gan Rīgā, gan arī apmeklējot lielākās pilsētas Lietuvā. Izmantojot šo lietotni, par stāvvietu būs vienkārši norēķināties arī citu valstu iedzīvotājiem, kas viesosies Rīgā, jo apmaksas veikšanai nav nepieciešama konkrētās valsts (šajā gadījumā Latvijas) operatora SIM karte. Lai minētajās valstīs varētu veikt apmaksu, bankas karte tikai jāpiesaista pakalpojuma sniedzējam. Tuvākajā laikā „uniPark” sistēmai plānots pievienot autonovietnes arī Igaunijas pilsētās.

Rīgā par stāvvietu var norēķināties ļoti vienkārši – veicot naudas pārskaitījumu ar bankas karti vai noslēdzot līgumu ar “uniPark” un konkrēto summu iekļaujot ikmēneša rēķinā. Ar „uniPark” līgumu var parakstīt gan fiziskas, gan arī juridiskas personas. Latvijas iedzīvotāji par stāvvietām Lietuvā šobrīd var norēķināties gan saskaņā ar parakstīto līgumu, gan ar bankas karti.

Ieslēdzot viedtālrunī GPS funkciju, „uniPark” mobilā lietotne pati identificē Latvijas galvaspilsētā esošās maksas stāvvietas. Novietojot automašīnu, tikai jāieslēdz lietotne un jāatzīmē atrašanās vieta, lai tiktu aktivizēta stāvēšanas laika uzskaite, bet pirms došanās projām laika uzskaite jāaptur.

„uniPark” administrējamās maksas automašīnu novietošanas zonas un autonovietnes atrodas Baltijas valstu galvaspilsētās, lielākajās Lietuvas pilsētās un Polijā. Slēgtā tipa „uniPark” autonovietnēs, kurās iebraukšana tiek kontrolēta ar automātisko barjeru, mobilā lietotne fiksē, kurā autonovietnē automašīna ir novietota. Dati par automašīnas novietošanu mobilajā lietotnē parādās automātiski, tāpēc klientam tā jāieslēdz tikai vienu reizi – pirms izbraukšanas. Novietojot automašīnu kādā no pilsētas maksas zonām, mobilā lietotne jāaktivizē uzreiz pēc automašīnas novietošanas.

„uniPark” mobilā lietotne ir pielāgota mobilajiem telefoniem gan ar „Android”, gan ar „iOS” operētājsistēmu. To var bez maksas lejupielādēt „Google Play” un „App Store”.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 22.03.2024 - 02.04.2024 Lieldienas Valmierā “Zaķim pa pēdām” Valmieras TIC
1.aprīlī no pl.11-16 ar prieku gaidīsim ikvienu – mazus un lielus uz Lieldienu svinēšanu Valmierā! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 22.03.2024 - 03.04.2024 LIELDIENU IZPĀRDOŠANA Novatours
Ķer savu ceļojumu ar izdevīgu cenu! Ceļo ar ģimeni vai draugiem un saņem atlaidi! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 04.03.2024 - 03.04.2024 Bērni ceļo bez maksas! 2+2 ģimenei Estravel Latvia
Ģimenes atpūta Ēģiptē - 7 naktis, lidojums, transfēri, AI // 2 pieaugušajiem un 2 bērniem // | Skatīt vairāk
no 1700 EUR
6 trending travel destinations for 2024 airBaltic
Venture beyond the ordinary and enjoy the picturesque views, historical sights, and pristine nature of the Balkans. | Skatīt vairāk
79 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.41649199sec.