«Uber» turpmāk piedāvās ko līdzīgu maršruta taksometru servisam

Pasaulē populārākā taksometru izsaukšanas aplikācija "Uber" paziņojusi, ka turpmāk astoņās Amerikas Savienoto Valstu pilsētās tās lietotāji varēs izmantot pakalpojumu, kas ļoti atgādina maršruta taksometru servisu - tas ir, braukt kopā no konkrētas vietas uz konkrētu vietu, par braucienu arī maksājot stipri mazāk.

Ar šādu pakalpojumu "Uber" nācis klajā, lai samazinātu sastrēgumus pilsētās, kā arī samazinot cenas cilvēkiem, kas brauc vienatnē.

Aplikācija turpmāk piedavās izvēlēties "Express pool" braucienu, kura savienos braucējus, kas atrodas vienā ģeogrāfiskā vietā un vēlas nonākt aptuveni vienā un tajā pašā galamērķi. Pasažieriem būs iespējams izvēlēties, ka tie vēlas braucienu dalīt ar kādu citu - vai arī pasūtīt ierasto "Uber" automašīnu.

Izvēloties šādu pakalpojumu, klientiem, visdrīzāk būs jānosoļo kāds kvartāls, lai sasniegtu "Uber" mašīnu un tad kopā ar citiem pasažieriem arī dotos uz galamērķi (kas arī, visdrīzāk, soļos kādu kvartālu), kur, iespējams, atkal nāksies kādu kvartālu noiet kājām līdz savam galamērķim. "Uber" mašīnas šajās astoņās pilsētās braukās tikai pa galvenajiem galamērķiem (piemēram, centrālā stacija, lidosta utt).

Šobrīd kompānija prognozē, ka "Express pool" pakalpojums varētu būt līdz pat 4 reizes lētāks nekā parasts brauciens ar "Uber".

"Uber" jau šobrīd piedāvā pakalpojumu "Pool", kas klientiem atļauj sava brauciena laikā paņemt kādu citu braucēju un ar viņu dalīt sava brauciena izmaksas. Šajā gadījumā brauciens ir aptuveni uz pusi lētāks (jo izmaksas tiek dalītas uz 2) un pasažieriem nav jāsatiekas vienā konkrētā vietā, bet tie var braucienā iekāpt jebkurā vietā.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Jaunie pavasara atpūtas ģalamērķi Estravel Latvia
Ieskatieties - sākas pavasara ceļojumu galamērķu izpārdošana! Tunisija, Grieķijas salas, Albānija... | Skatīt vairāk
no 369 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 18.04.2024 - 23.04.2024 Summer Sound 2024 Liepājas reģiona TIB
Grandiozākais pludmales festivāls Baltijā “Summer Sound”, kas šogad notiks 2. un 3. augustā Liepājā, papildina pašmāju un starptautisko | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 16.04.2024 - 23.04.2024 Publikācija “TRAĶU PILIS UN PILSKALNI” Trakai TIC
Publikācija “TRAĶU PILIS UN PILSKALNI” | Skatīt vairāk
4 personām - aktīva atpūta Igaunijā Estravel Latvia
1 nakts 4 personām aktīvās atpūtas kūrorta viesu mājā, brokastis un atpūtas piedāvājums | Skatīt vairāk
no 370 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.46754885sec.