Vairākās auto nomās Eiropā kredītkarte vairāk nebūs obligāts nosacījums

Pavisam iespējams esi dzirdējis vai pat pieredzējis, ka tad, ja vēlies īrēt automašīnu ārzemēs, bez kredītkartes iztikt ir grūti. Starptautisko auto nomu noteikumi paredzējuši norēķinus tikai ar kredītkarti un tai, savukārt jāpieder personai, kura paraksta nomas līgumu.

Ne viens vien ceļotājs bez zināšanām par šādiem nosacījumiem piedzīvojis rūgtu pieredzi, ceļojumā iecerētā auto īres vietā saņemot atteikumu.

Tomēr auto nomas "Hertz", "Dollar" un "Thrifty" nupat nākušas klajā ar paziņojumu, ka klienti vairākās Eiropas valstīs tagad varēs īrēt automašīnu, izmantojot debetkarti - Mastrecard un citas.

Atjauninātā politika turpmāk attieksies uz auto nomām Beļģijā, Čehijā, Francijā, Vācijā, Itālijā, Luksemburgā, Nīderlandē, Slovākijā, kontinentālajā Spānijā un Apvienotajā Karalistē.

Treisija Gehlāna (Tracy Gehlan), "Hertz" Europe vecākā vietniece, komentēja: "Jaunā iespēja maksāt ar debetkarti piedāvās klientiem lielāku elastību, ērtības un plašākas izvēles iespējas".

Mauro Fiorentino (Mauro Fiorentino), Mastercard Tirgotāju partnerības viceprezidents, piebilda: "Mēs zinām, ka cilvēku izvēle par to, kā maksāt, atšķiras, tāpēc fakts, ka autonomas "Hertz", "Dollar" un "Thrifty" ir ļāvušas norēķināties ar debetkartēm, ir liels solis uz priekšu, un tas uzlabos vispārējo klientu pieredzi Mastercard karšu turētājiem visā Eiropā."

Klientiem, kas izmantos debetkarti, pirms automašīnas iznomāšanas tiks veikta tā pati ID un vadītāja apliecības pārbaude. Transportlīdzekļa depozīts tiks turēts klienta kontā, tāpēc ikvienam, kurš vēlēsies iznomāt auto, kontā jābūt brīviem līdzekļiem, kas paredzēti ceļojumam, jo drošības naudas summa īres laikā tiks iesaldēta. Kad transportlīdzeklis tiks atdots atpakaļ, rezervētā summa/depozīts tiks atbloķēts 4-7 dienu laikā. No tās tiks noņemta maksa par degvielu, ja klients nodos auto ar neuzpildītu degvielas tvertni, ieturēta nauda par nesamaksātām ceļu nodevām vai soda naudas, ja tādas radīsies ceļā.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 15.04.2024 - 22.04.2024 Itālijas ezeru burvība Latvia Tours
Itālijas ezeru reģiona skaistums, brīnišķīgs klimats, svētvietu noslēpumainība iespaidīgās vietās, ir tikai daži no šī neaizmirstamā maršruta | Skatīt vairāk
no 1299 EUR
MOTIVĒJOŠIE BRAUCIENI! Latvia Tours
👉VEIDOJIET POZITĪVA UZŅĒMUMA TĒLU. 👉APBALVOJIET LOJĀLOS KLIENTUS, DARBINIEKUS. 👉MOTIVĒJIET JAUNIEM PANĀKUMIEM. 👉SALIEDĒJIET KOLEKTĪVU, | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 27.03.2024 - 20.04.2024 Pavasara tirgus Lietuvā Ignalinos rajono TIC
20.aprīlī no plkst.8. Ignalinas Laisves laukumā notiks pavasara gadatirgus! | Skatīt vairāk
Pavasara Vidusjūras kruīzi ar Costa Estravel Latvia
Vidusjūras kruīzs ar Costa / no Savonas uz Romu / 6 naktis / aprīlis - maijs / pilna ēdināšana | Skatīt vairāk
no 519 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.15316796sec.