Krīzes situācijā pieaug pieprasījums pēc ilgtermiņa automašīnu nomas

Transportlīdzekļu koplietošanas uzņēmums "CityBee" ir novērojis, ka kopš ārkārtas situācijas valstī izsludināšanas būtiski ir pieaudzis pieprasījums pēc ilgtermiņa uzņēmuma automašīnu nomas. Uzņēmums, apzinoties situāciju valstī, ir pārskatījis cenu politiku un būtiski samazinājis ilgtermiņa lietošanas maksu.

Egija Gailuma, "CityBee Latvija" vadītāja: "Tas, ko šobrīd novērojam, ir, ka Rīgas un Pierīgas iedzīvotāji pārskata savus paradumus un vairāk sāk izmantot mūsu automašīnas ilgtermiņa nomai. Tie ir cilvēki un ģimenes, kurām ikdienā nevajadzēja automašīnas, bet viņi izmantoja citus pārvietošanās līdzekļus, piemēram, velosipēdus un sabiedrisko transportu. Tagad, saprotot distancēšanās un pašizolācijas nepieciešamību, viņi sabiedriskā transporta vietā dod priekšroku nomas automašīnām. Turklāt, skatoties no maršrutiem, automašīnas tiek izmantotas braukšanai gan Rīgā, gan ārpus tās uz tālākiem maršrutiem Latvijā."

Apzinoties "CityBee" lomu mobilitātes nodrošināšanā, uzņēmums pārskatījis tarifu politiku, veidojot to daudz izdevīgāku dienas nomai. Piemēram, no šīs nedēļas vieglās automašīnas noma būs 9,99 eiro dienā (Fiat 500) pretstatā līdzšinējiem 22,90 eiro dienā.

Egija Gailuma: "Mēs esam pārliecināti, ka šis ir būtisks solis krīzes apstākļos, lai veicinātu iedzīvotāju interesi izmantot ilgtermiņa nomu pretstatā īstermiņa. Ir daļa iedzīvotāju, kuriem arī šajos apstākļos ir jāstrādā, tāpat ir jāveic iepirkumi vai jādodas uz laukiem. Ilgtermiņa auto noma ir labs risinājums, lai nodrošinātu sev un savai ģimenei maksimālu drošību un izolētību šajos apstākļos."

Vienlaikus uzņēmums pastiprināti rūpējas par drošības pasākumiem, regulāri veicot lietoto transportlīdzekļu dezinfekciju. Automašīnās arī atsevišķi ir izvietoti dezinfekcijas līdzekļi.

Savukārt automašīnas, kas tiek izmantotas braucienam uz lidostu un speciāli izveidotajām analīžu nodošanas vietām ir izsekojamas lietotnē un pēc to lietošanas tiek dezinficētas un atrodas dīkstāvē 72 stundas.

"CityBee" darbojas 14 pilsētās Eiropā, piedāvājot vieglo un kravas automašīnu, velosipēdu un elektrisko skrejriteņu nomu. Tā mērķis ir piedāvāt ekonomiskas un alternatīvas transporta iespējas, atvieglojot iedzīvotāju pārvietošanos un samazinot vides piesārņojumu pilsētā. Ikviens varēs ērti iznomāt automašīnu, izmantojot lietotni "CityBee". Aplikāciju viedtālruņiem iespējams lejupielādēt "App Store" un "Google Play" lietotnēs.

"CityBee" ir investīciju uzņēmuma "Modus Group" projekts. "Modus Group" specializējas finansējuma piesaistē autobūves nozarei, atjaunojamās enerģijas un nekustamā īpašuma projektiem.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 20.03.2024 - 29.03.2024 Lielās piektdienas pārgājiens Līgatnē! Cēsu TIC
Aicinām pieteikties atraktīvajam Lielās piektdienas pārgājienam caur Līgatnes mežiem! Gaidāmi pārsteigumi un atrakcijas! | Skatīt vairāk
Latvija 3 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 27.03.2024 - 31.03.2024 Lieldienas Jaunmoku pilī un parkā Tukuma TIC
Pirmajās Lieldienās, 31. martā, Jaunmoku pils aicina visus uz aizraujošu svinību dienu pils parkā. Šīs dienas laikā norisināsies aktivitātes visai | Skatīt vairāk
Skolēnu pavasara ceļvedis Jelgavas reģionālais tūrisma centrs
Noderīgs materiāls skolēniem un ģimenēn plānojot pavasara atpūtu Jelgavas pusē. | Skatīt vairāk
Pavasaris Lubānas mitrājā Madonas TIC
Aicinām sajust un sadzirdēt īstu pavasari 6. aprīļa putnu dienās pie Lubāna ezera | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::3.93919015sec.