CSDD konkurss «Gribu būt mobils» sāk jauno sezonu!

2017./2018. mācību gadā ļoti aktuāls ir un paliek jautājums par ceļu satiksmes noteikumu teorētiskajām zināšanām un to praktisku pielietojumu ikdienā, piedaloties ceļu satiksmē. Lai palīdzētu skolēniem apgūt kvalitatīvas zināšanas par satiksmes drošības jautājumiem, Ceļu satiksmes drošības direkcija (CSDD) aicina visus 6.-8. klašu skolēnus šajā mācību gadā būt mobiliem un piedalīties konkursā "Gribu būt mobils".

Aizpildiet pieteikumu anketu mājas lapā www.berniem.csdd.lv un, sākot ar 2017.gada  19. septembri, esiet aktīvi un mobili!

Ik gadus CSDD organizē satiksmes drošības izglītojošas kampaņas un projektus par dažādām aktuālām tēmām – atstarotāju un drošības jostu lietošana, izglītības projekti jaunajiem gājējiem, topošajiem velosipēdu un mopēdu vadītājiem. Daudzu gadu preventīvie pasākumi ir devuši rezultātus - 2017. gada septiņos mēnešos kaut nedaudz, bet ir mazinājies bērnu apdraudējums ceļu satiksmē. Tā, salīdzinot ar 2016. gada attiecīgo periodu, par 3% mazāk bērnu ir guvuši ievainojumus ceļu satiksmes negadījumos. Diemžēl, 2017. gada septiņos mēnešos satiksmes negadījumos dzīvību zaudējušie 3 bērni, kuri visi ir bijuši pasažieri. Nākamā apdraudētākā grupa ir gājēji – 88 ievainotie (2016. gada attiecīgajā periodā 98 bērni).

Fināla sacensībās pirmās vietas ieguvēju komanda saņem galveno balvu – ceļojumu biroja dāvanu karti izglītojošam ceļojumam 1800 EUR vērtībā. Arī fināla otrās un trešās vietas ieguvēju komandas – ceļojumu biroja dāvanu karti, bet veiksmīgos konkursa neklātienes kārtas un visus klātienes septiņu pusfinālu dalībniekus gaida stilīgas balvas.

Ceļu satiksmes drošības direkcija novēl veiksmīgu un radošām idejām bagātu jauno mācību gadu visiem skolēniem un skolotājiem. Vēlam visiem drošu ceļu, spēku un izturību apgūstot zināšanas!

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Sagaidīsim pavasari Augšdaugavas novadā! TAKA
Gaidām apmeklētājus mūsu dabas objektos Augšdaugavas novadā. | Skatīt vairāk
Riga Reggae Acoustic Valmieras TIC
6.aprīlī pl.18.00 kultūrtlpa Akustika ielūdz uz sirsnīgu, mīlestības un miera pilnu vakaru pozitīvās regeja noskaņās ar apvienību RIGA Reggae | Skatīt vairāk
15 EUR
Publiskā ekskursija ar gidu Zeltiņos Alūksnes TIC
6.aprīlī pulksten 11:00 atvērtā ekskursija Kodolraķešu bāzē Zeltiņos ar gidu. | Skatīt vairāk
no 2.00 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 25.03.2024 - 31.03.2024 Pastaigas vecpilsētā gida pavadībā Liepājas reģiona TIB
Katru sestdienu un svētdienu plkst. 12.00, gids ar zaļi sarkano Liepājas karodziņu rokās gaidīs pie koncertzāles “Lielais dzintars”. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.39278984sec.