Mazda VISION COUPE saņem skaistākā prototipa balvu

Mazda VISION COUPE 33. starptautiskajā automobiļu festivālā ir saņēmusi balvu “Gada skaistākais automobiļa prototips”. Balvu 30. janvāra vakarā apbalvošanas ceremonijā Parīzē saņēma Mazda starptautiskais dizaina direktors Ikuo Maeda (Ikuo Maeda) kopā ar savu dizaineru komandu.

Žūrija, kuras sastāvā bija automobiļu un autosporta eksperti, kā arī slaveni arhitekti un modes dizaineri, par uzvarētāju izraudzījās oktobrī Tokijā atklāto VISION COUPE, kas šajā kategorijā izrādījās pārāks par deviņiem citiem nominētajiem modeļiem: Audi Aicon, BMW i Vision Dynamics, Kia Proceed Concept, Lamborghini Terzo Millennio, Mercedes-Benz AMG GT Concept, Mercedes-AMG Project One, Vision Mercedes Maybach 6 Cabriolet, Nissan Vmotion un Peugeot Instinct. Šo pašu balvu Mazda saņēma pirms diviem gadiem par satriecošo RX-VISION prototipu.

Kā jau liecina nosaukums, VISION COUPE — tāpat kā RX-VISION — iemieso Mazda nākamās paaudzes dizaina vīziju. Četrdurvju modeļa plūstošās proporcijas un vairāk uz aizmuguri novietotā kabīne atgādina klasisku kupejas dizainu, vienlaikus izstarojot sporta automobilim raksturīgu spēcīgu kustību uz priekšu.

“VISION COUPE ir izmantoti atstarojoši elementi, kas piešķir automobilim kustības izjūtu, tādējādi aizsākot KODO dizaina nākamo fāzi,” skaidroja Ikuo Maeda, kura amata pilnais nosaukums ir izpilddirektors dizaina un zīmola stila jautājumos. “Šis automobilis iemieso izsmalcinātu japāņu estētiku, un mēs esam ļoti gandarīti, ka divus gadus pēc RX-VISION apbalvošanas mēs saņemam šo pašu godalgu “Mākslas pilsētā”. Mēs vēlamies saglabāt savu identitāti kā japāņu zīmols, jo mēs turpinām ražot automobiļus, kas tiek atzīti visā pasaulē.”

Kustību iemiesojošā virsbūves forma rada nepārprotamu ātruma izjūtu, savukārt salona dizainā ir izmantota tradicionālās japāņu arhitektūras koncepcija, izveidojot trīsdimensionālu dziļumu, kas rada mierpilnu telpu. Visbeidzot, tā nosaukums godina vairāk nekā 50 gadus seno uzņēmuma tradīciju veidot tādas elegantas kupejas kā Mazda Luce Rotary jeb Mazda R130.

VISION COUPE prototips būs apskatāms līdz 4. februārim Starptautiskajā automobiļu festivālā Parīzes Invalīdu namā. Festivāls ik gadu piesaista aptuveni 35 000 apmeklētāju.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
ZIEDOŠĀ HOLANDE! Vēl 10 vietas! Latvia Tours
🌷🌷🌷VISSKAISTĀKAIS PAVASARIS IR TUR, KUR IR ZIEDI! Hildesheima, Amsterdama, Keukenhofas ziedu dārzs, Volendama | Skatīt vairāk
no 350 EUR
Pieteikšanās MKD Augšdaugavas novadā TAKA
‘’Mājas kafejnīcu dienas 2024’’ Augšdaugavas novadā šogad notiks 27.- 28.jūlijā | Skatīt vairāk
 Populārākais Itālijas pludmales kūrorts Latvia Tours
Pludmales kūrortā ir smilšu, platas un lēzenas, jūra silta un, turklāt, nav dziļa. Brīnišķīgi attīstīta infrastruktūra ar tradicionāli sirsnīgu | Skatīt vairāk
no 495 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 04.03.2024 - 03.04.2024 Bērni ceļo bez maksas! 2+2 ģimenei Estravel Latvia
Ģimenes atpūta Ēģiptē - 7 naktis, lidojums, transfēri, AI // 2 pieaugušajiem un 2 bērniem // | Skatīt vairāk
no 1700 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::2.31779289sec.