Rally Liepāja braucējus trasē sagaida īpašs ātrumposms

Jau šajā nedēļas nogalē, 2019. gada 25. un 26. maijā, Rally Liepāja pulcēs ātrākos Eiropas Rallija čempionāta braucējus, lai cīnītos par Latvijas posma uzvarētāja titulu. Līdzās rallija sporta auto, šogad trasē dosies un sacentīsies arī vēsturiskās regularitātes rallija ekipāžas.

Par īpašu izaicinājumu rūdītākajiem autobraucējiem parūpēsies Neste dinamiskais ātrumposms, liekot ekipāžām pielāgoties ļoti mainīgiem braukšanas apstākļiem un ceļa platumam. Viena no ekipāžām saņems sacensību speciālo balvu no rallija ilggadējā atbalstītāja – uzņēmuma Neste Latvija.

Šogad Neste ātrumposms radīs braucējiem papildu izaicinājumu – ekipāžām, pielāgojoties ceļa konfigurācijai, spēkrati tiks pakļauti dinamiskiem braukšanas apstākļiem. Ātrumposms sāksies uz plata un ātra ceļa posma, kas pāriet šaurā un līkumotā meža ceļā ar grāvjiem ārmalās, liekot braucējiem īpaši koncentrēties, lai nepieļautu rezultātu izšķirošu kļūdu. Neste ātrumposma noslēgums būs uz plata, ātra un braukšanas apstākļiem ērta ceļa posma, liekot dalībniekiem vēlreiz mainīt braukšanas tempu.

Rallija dalībnieki pie Kalvenes izveidoto Neste ātrumposmu veiks divas reizes: svētdien, 26. maijā, plkst. 15.00 un plkst. 17.00. Pārsimts metrus no 10 km un 810 metrus garā ātrumposma starta būs speciāli skatītājiem izveidots skatpunkts, no kura pavērsies unikāla vieta rallijā – grants ceļu krustojums, kurā katru sporta auto būs iespējams redzēt divas reizes.

"Neste ātrumposmā šogad ekipāžām būs jāspēj pielāgoties mainīgai ceļa specifikai un braukšanas tempam. Arī mums rallija organizēšanā ir jāpielāgojas jauniem izaicinājumiem un jārod jauni risinājumi, jo Eiropas čempionāta posms pirmo reizi ievadīs vasaras sezonu un notiks tik plašā teritorijā no Talsiem līdz pat Liepājai. Vēlos izteikt lielu pateicību Neste, kas atbalstījusi rallija norisi gan ziemas spelgonī, gan rudens lietavās, un kas visus šos gadus ar īpašiem piedāvājumiem parūpējusies arī par mūsu skatītājiem," stāsta Rally Liepāja un RA Events direktors Raimonds Strokšs.

"Jau daudzus gadus pēc kārtas esam lepni būt par Eiropas Rallija čempionāta Latvijas posma partneri un aktīvu atbalstītāju. Kā augstākās kvalitātes degvielas ražotājs no Somijas, kas ir arī rallija dzimtene, esam gandarīti arī tādā veidā atbalstīt autosportu Latvijā. Arī šogad pasniegsim mūsu specbalvu – Neste degvielas kartes ātrākajai Latvijas ekipāžai Neste ātrumposmā," papildina SIA Neste Latvija ģenerāldirektors Artu Airiainens (Arttu Airiainen).

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 28.03.2024 - 01.04.2024 Pavadi Lieldienu brīvdienas Jēkabpilī!  Jēkabpils novada TIC
Pavadi Lieldienu brīvdienas Jēkabpils novadā! Esi aktīvs, dodies dabā, apmeklē pasākumus! | Skatīt vairāk
Latvija
Lubānas mitrāja putnu vērošanas pastaiga Madonas TIC
Lubāna mitrājs un tā apkārtne var lepoties ar dažādām putniem un citām pievilcīgām dzīvotnēm. Aicinām braucienā uz Īdeņas un Kvāpānu zivju | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 29.03.2024 - 31.03.2024 Lieldienas Tukuma Pilsētas parkā Tukuma TIC
Tradicionālo svētku svinības jau atkal Tukuma pilsētā! Lieldienu izdarības, radošās darbnīcas, spēles, rotaļas, trušu māja un kazlēni, muzikālā | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 21.03.2024 - 03.04.2024 “Mājas kafejnīcu dienas 2024”. Piesakies! Tukuma TIC
Aicinām Tukuma novada aktīvos ļaudis, kam patīk gatavot un uzņemt viesus iesaistīties arī šogad akcijā "Mājas kafejnīcu dienas 2024"! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.81502104sec.