Frankfurtes auto izstādē prezentē jauno Renault Captur

Par godu Frankfurtes auto izstādei "Renault" ģenerāldirektors Tjerī Bolorē (Thierry Bolloré) un uzņēmuma rūpnieciskā dizaina vadītājs Lorenss van den Akers (Laurens van den Acker) prezentēja jauno Renault Captur – visvairāk pārdoto pilnīgi jaunas paaudzes pilsētas krosoveru. Šobrīd 90 valstīs pārdoti jau vairāk nekā 1,5 miljoni šī modeļa automašīnu.

Renault Captur ir viens no visvairāk pārdotajiem modeļiem 7 gadu garumā. Pašlaik tas ir pilnībā atjaunots un ir pieejams ar plašākām un daudzpusīgākām personalizēšanas un drošības iespējām nekā līdz šim. Ar jaunākajām priekšrocībām šī automašīna atbilst aktuālākajām ambīcijām pasaulē, īpaši izceļot Ķīnas tirgu.

"Runājot par jauno Captur, mēs esam saglabājuši vislabāko no Captur modeļa un esam gājuši vēl tālāk. Automašīnas salonam ir revolucionārs dizains, un automašīnas ārējā dizainā esam veikuši ievērojamas pārvērtības. Turklāt esam papildinājuši jauno Captur vēl plašākām personalizēšanas iespējām. "Renault" galvenā prioritāte ir cilvēku labsajūta un komforts, atrodoties automašīnā. Kvalitatīvāks, tehnoloģiski attīstītāks, labāks pilsētas krosovers – jaunais Captur ir 100 % Captur un vēl daudz vairāk," norāda "Renault" rūpnieciskā dizaina vadītājs Lorenss van den Akers.

Šis otrās paaudzes modelis, balstīts uz jaunāko apvienības modulāro platformu, pilnībā atbilst nākotnes mobilitātes prasībām, piedāvājot visaugstākās pieejamās tehnoloģijas:

- pieslēgums ar EASY CONNECT palīdzību, ar tā pakalpojumu klāstu un jaunāko Renault EASY LINK multivides sistēmu,      

- palīgsistēmas, tostarp vadītāja asistents gan šosejas, gan pilsētas satiksmē (2. SAE līmenis),    

- no elektrotīkla uzlādējama hibrīdautomašīna E-TECH Plug-in.

"Sākot ar 2020. gadu, jaunais Captur būs pirmā uzlādējamā hibrīdautomašīna savā kategorijā. Mēs esam izstrādājuši īpašu, hibrīdautomašīnām piemērotu pārnesumu sistēmu, kā arī enerģijas pārvaldības tehnoloģiju, kas līdzīga Formula 1 automašīnās izmantotajai sistēmai. Esam apņēmušies padarīt tehnoloģiju un jauninājumus pieejamus saviem klientiem. Tā ir mūsu vēsture, un tā ir mūsu nākotne," uzsver "Renault" ģenerāldirektors Tjerī Bolorē.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Kļūsti par sesto spēlētāju! SKY24.LV
Aviobiļešu speciālie reisi vēl ir pārdošanā! Nepalaidiet garām izdevību! | Skatīt vairāk
no 180 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 20.03.2024 - 01.04.2024 Apvienotie Arābu Emirtāti - kūrorti Estravel Latvia
Pēdējās vietas atpūta Dubaijas kūrortos. 24.03. un 31.03. // 8 nakrtis viesnīcā, brokastis | Skatīt vairāk
no 605 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 29.03.2024 - 02.04.2024 Lieldienu brīvdienas Liepājā Liepājas reģiona TIB
Gaidot pavasari, Liepāja priecēs ar Lieldienu rotājumiem – svētku olām un čivinošiem putniem, kā arī lielus un mazus aicinās uz svētku pasākumiem. | Skatīt vairāk
Klasiskās indiešu dejas koncerts Valmieras TIC
6.aprīlī plkst. 18.00 Līga Saukante aicina uz klasiskās indiešu dejas solokoncertu “Samvadita – Harmonija” Kocēnu Kultūras namā. | Skatīt vairāk
10 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.13365698sec.