«Land Rover» demonstrē savas superspējas grūti izbraucamos ceļos (video)

Land Rover jaunajā Defender televīzijas reklāmā tiek demonstrētas šī automobiļa spējas grūti izbraucamos ceļos. Reklāmā iekļauts ekskluzīvs aizkulišu materiāls, kurā redzams, ko var sagaidīt no jaunā Defender filmā "Nav laika mirt".

Reklāmas izmēģinājumu kadri rāda, kā jaunais Defender "lido" gaisā.

Defender automobiļi ir piedzīvojuši vēl citus ekstrēmus izmēģinājumus – ar tiem tika braukts caur purviem un upēm ar vislielāko ātrumu.

Filmas "Nav laika mirt" pakaļdzīšanās ainas radīja kaskadiertriku koordinators Lī Morrisons (Lee Morrison), sastrādājoties ar Oskara balvas ieguvēju un specefektu un asa sižeta ainu spēkratu uzraudzītāju Krisu Korboldu (Chris Corbould).

Lī Morrisons stāstīja: "Pārbaudījām Defender vēl ekstremālākos apstākļos nekā uzskatījām par iespējamu, lai automobilis radītu maksimāli aizraujošu iespaidu. Tādējādi sniedzam faniem ieskatu šajā bezkompromisu uzdevumā – izveidot neticami iespaidīgas pakaļdzīšanās ainas, kuras varēsiet redzēt filmā "Nav laika mirt"."

Niks Kolinss (Nick Collins), Land Rover automobiļu līnijas direktors, sacīja: "Defender automobilim radījām jaunu izmēģinājumu standartu – tas ir unikāls šim automobilim un vēl nekad nav bijis tik izaicinošs. Fiziskais izturīgums un izturība dažādos apstākļos tika mērīta vairākos atšķirīgos testos, tostarp tilta lēcienā. Tas mums deva pārliecību, ka varēsim nodrošināt tās automobiļa īpašības, kas kaskadiertriku komandai nepieciešamas filmā "Nav laika mirt". Turklāt nebija jāveic nekādas virsbūves modifikācijas, izņemot pasažierus pasargājošā rāmja uzstādīšanu."

Šos automobiļus testēja iedvesmojošā Džesika Hokinsa (Jessica Hawkins), kuru Morrisons pats izvēlējās no "Formula 3" W Series sacensību autobraucējiem, jo bija ievērojis viņas potenciālu. Viņš netērēja laiku un deva Hokinsai iespēju piedalīties viņas pirmajā kinofilmā "Nav laika mirt". Džesika komentēja: "Nav nekā aizraujošāka kā būt kaskadierbraucējai Džeimsa Bonda filmā. Man ir tas gods piedalīties šajā pārsteidzošajā filmā un braukt ar jauno Defender."


Land Rover dizaina komanda cieši sastrādājās ar specefektu un asa sižeta ainu spēkratu uzraudzītāju Krisu Korboldu, izstrādājot filmā izmantotā Defender specifikācijas. Filmā "Nav laika mirt" izmantotie Defender automobiļi bija pirmie, kas ražoti Land Rover jaunajā ražotnē Nitrā, Slovākijā. To pamatā ir Defender 110 X modelis Santorini Black krāsā ar aptumšotām buksēšanas zonām, 20 collu tumšas apdares diskiem un profesionālām bezceļa riepām.

Land Rover Bonda filmās jau ir ilgstoša sadarbība ar EON Productions, kas aizsākās 1983. gadā, kad Range Rover Convertible parādījās filmā "Astoņkājis".

Šī gada filmā redzami vairāki Land Rover prestižie automobiļi. Līdz ar Defender automobiļiem filmā "Nav laika mirt" parādās arī Range Rover Sport SVR, Land Rover Series III un Range Rover Classic.

"Nav laika mirt" pasaules pirmizrāde kinoteātros paredzēta 2020. gada 2. aprīlī Apvienotajā Karalistē ar Universal Pictures International atbalstu. Savukārt ASV pirmizrāde gaidāma 10. aprīlī, un filmu izplatīs MGM ar "United Artists Releasing" starpniecību.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 23.03.2024 - 29.03.2024 Lieldienu ieskandināšanas pasākums Liepājas reģiona TIB
Ceturtdien, 28. martā, plkst. 15 Liepājas muzejs Kūrmājas prospektā 16/18 aicina ģimenes ar bērniem uz Lieldienu ieskandināšanu, | Skatīt vairāk
Klasiskās indiešu dejas koncerts Valmieras TIC
6.aprīlī plkst. 18.00 Līga Saukante aicina uz klasiskās indiešu dejas solokoncertu “Samvadita – Harmonija” Kocēnu Kultūras namā. | Skatīt vairāk
10 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 21.03.2024 - 01.04.2024 Taizeme - dažādām gaumēm Estravel Latvia
Taizeme - piedzīvojumi // atpūta spa kūrortos // Izvēlieties ceļojumu atbilstoši savai gumei! Piedzīvojumu ceļojumiem - atlaides! | Skatīt vairāk
no 367 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 21.03.2024 - 30.03.2024 DENISS PASHKEVICH TRIO Valmieras TIC
29. martā pl.19:00 kultūrtelpā Akustika viesosies Deniss Paškevičs, Kaspars Rolšteins un Arkādijs Gotesmans festivāla “JAZZ ROOM FEST ’24” | Skatīt vairāk
20 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.33744502sec.