Liepājā tapis pirmais «Volkswagen» dīlercentrs pēc jaunajiem zīmola standartiem

Pēc rekonstrukcijas SD Autocentrs Liepājā kļuvis par pirmo Volkswagen autorizēto dīlercentru Latvijā, kas radīts saskaņā ar zīmola elektromobilitātes vīziju, kā arī jauno zīmola vizuālo identitāti. Kopumā šajā pilnveides projektā uzņēmums investējis vairāk nekā  200 000 eiro, uzlabojot ne tikai SD Autocentra telpas klientu ērtībai un ikdienas darbu funkcionalitātei, bet arī aprīkojot to Volkswagen elektroautomašīnu tirdzniecībai, apkopei, uzglabāšanai un uzlādei.

“Esam pabeiguši nozīmīgu posmu mūsu dīlercentra attīstībā, kā arī jau tuvā nākotnē plānojam nākamos pilnveides projektus. Salona renovācijas galvenais mērķis bija padarīt to par modernu un funkcionālu dīlercentru, kurā nodrošināt visa Volkswagen automašīnu klāsta, tostarp arī inovatīvo un pieprasīto ID. sērijas elektroauto, tirdzniecību un apkalpošanu. Lai arī 2020. gads bijis izaicinājums visiem, mēs izmantojām šo laiku, lai ieguldītu attīstībā, kas sniegs mums konkurētspējas priekšrocības ilgtermiņā,” uzsver SD Autocentrs valdes priekšsēdētājs Māris Golovānovs.

Dīlercentrā pieejami vairāki elektroautomašīnu uzlādes punkti klientu vajadzībām, kas sniedz arī ievērojamu pievienoto vērtību Liepājas pilsētas elektromobilitātes infrastruktūras attīstībā. Papildus tam autorizētais Volkswagen serviss papildināts ar modernu aprīkojumu elektroautomašīnu apkopei un pārbaudēm. Līdz ar vairākiem uzlabojumiem klientu ērtībai, pilnveidots arī pakalpojumu portfelis, piedāvājot bezmaksas bezkontakta automašīnas nodošanu un saņemšanu. Klients var klātienē neapmeklēt dīlercentru, bet pieteikt nodošanu un saņemšanu attālināti, kas nozīmē, ka servisa speciālists aizbrauc pakaļ automašīnai un paņem to tieši no klienta.

Ņemot vērā pastāvošo situāciju, dīlercentra darbā tiek rūpīgi ievēroti visi valstī noteiktie epidemioloģiskās drošības pasākumi. Papildus tiem apkalpošanas punkti salonā aprīkoti ar stikla aizsargbarjerām, darbā ar klientu automašīnām tiek izmantoti visi nepieciešamie aizsarglīdzekļi, kā arī aktīvi aicinām izmantot minēto bezmaksas bezkontakta automašīnu saņemšanu un nodošanu.

Tuvāko gadu laikā plānots izveidot atsevišķu Volkswagen komerctransporta izstādes zāli, kā arī uzņēmums plāno klientiem piedāvāt elektroautomašīnas kā servisa maiņas automašīnas, kā arī to nomu, lai ikviens var iepazīties ar to lietošanu ikdienā un pārliecināties par to priekšrocībām.

2020. gads ir ieviesis korekcijas ikvienā biznesā, bet, neskatoties uz to, uzņēmumam izdevies pirmajos 10 mēnešos 2020. gadā audzēt Volkswagen tirgus daļu Liepājas reģionā  par nepilniem 3%.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 27.03.2024 - 02.04.2024 Lieldienu brīvdienas Liepājā Liepājas reģiona TIB
Gaidot pavasari, Liepāja priecēs ar Lieldienu rotājumiem – svētku olām un čivinošiem putniem, kā arī lielus un mazus aicinās uz svētku pasākumiem. | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 24.03.2024 - 01.04.2024 Svini Lieldienas Bauskas novadā! Bauskas TIC
Esam apkopojuši Lieldienu svinību norises vietas Bauskas novadā! Foto:N.Veiss | Skatīt vairāk
Pārgājiens Alūksnē Alūksnes TIC
Ieplāno 13.aprīli, lai trīs stundu aizraujošā pārgājienā uzzini viduslaiku mantojuma faktus, nostāstus un teikas! Dosimies Alūksnes viduslaiku pils | Skatīt vairāk
12 EUR
Putnu dienas pārgājiens Dzērbenē Cēsu TIC
Kopā ar LOB Cēsu putnu grupas pārstāvjiem Agnesi Gaili un Mārtiņu Plataci dosimies dabā, vērosim dažādas putnu sugas un atpazīsim to balsis! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.46989298sec.