Bauskas muzejā skatāma Mākslas akadēmijas studentu darbu izstāde

No 5. līdz 31. oktobrim Bauskas muzeja izstāžu zālē būs skatāma Latvijas Mākslas akadēmijas, Tekstilmākslas apakšnozares studentu darbu izstāde “TUMULTS – satraukuma vibrācijas”. Jaunie, topošie mākslinieki veidojuši darbus, kuros pievērsušies dažādām sev un sabiedrībai aktuālām tēmām.

Izstādes ekspozīcija sevī ietver daudzpusīgus, gan idejiskā, gan tehniskā izpildījuma ziņā radītus darbus. Tostarp apskatāmi arī vairāki studentu maģistra un bakalaura darbi,  kuros varam pārliecināties par studentu tehniskajām prasmēm un daudzpusīgo domu lidojumu.

Atsevišķi izstādes darbi radīti no vilnas, kā piemēram Agneses Tukānes darbs “Durvis” vai Kristīnes Rublovskas bakalaura darbs “Aizmirstība”, kurā vilnas vēlums kombinēts ar ready made sadzīvē pielietojamiem priekšmetiem, radot trīsdimensionālu tekstilmākslas objektu grupu.

Ļoti interesantu autortehnikā risinātu darbu “Ne savā ādā” radījusi maģistrantūras absolvente Santa Paula. Darbs sastāv no četriem telpiskiem, dažādu izmēru tekstilmateriālu objektiem.

Arī Kristīnes Martinovas bakalaura darbs ir savā ziņā progresīvs, jo tehniski veidots pēc diorāmas principa un atrisināts nelielu skapīšu modelī.

Katra studenta darbs, kas apskatāms šajā izstādē, būtu pieminēšanas vērts, tādēļ laipni lūgti apmeklēt izstādi un apskatīt darbus klātienē.

Izstāde apskatāma līdz 31.oktobrim.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu


 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 22.03.2024 - 02.04.2024 Lieldienas Valmierā “Zaķim pa pēdām” Valmieras TIC
1.aprīlī no pl.11-16 ar prieku gaidīsim ikvienu – mazus un lielus uz Lieldienu svinēšanu Valmierā! | Skatīt vairāk
Atlaides auto nomai Reunion salā Europcar
Izmanto 15% atlaidi savai auto nomai 2024. gada JŪNIJĀ Reunion salā! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 13.03.2024 - 31.03.2024 Lieldienu prieki lieliem un maziem Baltic Beach Hotel & SPA
Lieldienu svētdienā, 31. martā, aicinām apmeklēt ģimenes branču un nobaudīt plašo svētku gardumu klāstu. Mazos Lieldienu svinētājus gaida | Skatīt vairāk
ZIEDOŠĀ HOLANDE! Vēl 10 vietas! Latvia Tours
🌷🌷🌷VISSKAISTĀKAIS PAVASARIS IR TUR, KUR IR ZIEDI! Hildesheima, Amsterdama, Keukenhofas ziedu dārzs, Volendama | Skatīt vairāk
no 350 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.5752902sec.