Izrāde «SAIMNIEKS MEKLĒ SAIMNIECI» ar «UgunsGrēka» aktieriem viesosies arī Madonā

21. jūlijā plkst. 19:00 Madonas estrādē notiks izrāžu apvinības "Pannas Teātris" jaunākā izrāde - komēdija "Saimnieks meklē saimnieci".

Ģirts Ķesteris, Daiga Gaismiņa, Līga Zeļģe vai Zane Daudziņa, Madara Melne-Tomsone, Aldis Siliņš – šie seriāla "UgunsGrēks" zināmie aktieri satiekas jau otro vasaru Guntas Kalniņas sarakstītajā un Jura Rijnieka režijā iestudētajā komēdijā "Saimnieks meklē saimnieci", kas ļauj skatītājiem izsmieties ne tikai par mīlas trijstūra radītajām peripētijām, bet arī par televīzijas šovu spožumu un postu.

TV šova veidošanas aizkulises, kuriozi filmēšanas laukumā, "netīrās veļas" mazgāšana TV kameru priekšā - tas viss situāciju komēdijā "Saimnieks meklē saimnieci". No meliem līdz patiesībai, no smiekliem līdz asarām, izrādes notikumi noved pie atziņas, ka īstā dzīve ir tepat blakus, nevis TV ekrānā.

Par savu lomu un izrādi stāsta Ģirts Ķesteris: "Izrādē atveidoju slavenu producentu, režisoru un visādi citādi titulētu mākslinieku Gulbi-Gulbīti. Viņš nolēmis saspringtajā darbu grafikā izbrīvēt brīvu brīdi, lai aizbēgtu no ikdienas rutīnas, no darba dzīves un sievas. Kas no tā visa sanāks, lai skatītāji nāk un skatās paši!"

Savukārt Līga Zeļģe, ko seriāla "UgunsGrēks" skatītāji pazīst kā Danu, izrādē atveido saimnieka līgavu Grietu: "Izrādē esmu riktīga lauku meitene, kurai ir sava saimniecība ar govīm un visu, kas tajā iederas. Tādu īstu lauku man pašai nekad nav bijis, bet vienu reizi dzīvē esmu mēģinājusi slaukt govi."

Lomās: Ģirts Ķesteris, Daiga Gaismiņa vai Dace Vītola, Līga Zeļģe vai Zane Daudziņa, Madara Melne-Tomsone, Aldis Siliņš vai Imants Strads. Izrādes autore – scenāriste Gunta Kalniņa kopā ar "Pannas Teātri" jau iepriekš radījuši komēdijas "Gribu bērnu" un "Kukulis". Jaunās izrādes režisors – Juris Rijnieks.

Izrāde "Saimnieks meklē saimnieci" 21. jūlijā plkst. 19:00 Madonas estrādē.

Biļetes var iegādāties "Biļešu Paradīzes" kasēs. Iepriekšpārdošanā lētāk.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Laipni lūgti Šrilankā – smaidu valstī! Latvia Tours
Debesskrāpji un koloniālā stila savrupmājas, lielveikali un ielu tirdziņi, krāšņi Rietumu modes apģērbi un tradicionālās sarongas, ātri sporta | Skatīt vairāk
no 757 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 16.03.2024 - 30.03.2024 Ottes Lieldienas Alūksnes TIC
30. martā, 11:00 aicināti uz OTTES LIELDIENAS, – Viktora Ķirpa muzejā “Vidzemes lauku sēta”. Olas nodrošina Alūksnes Putnu fabrika | Skatīt vairāk
Jaunie pavasara atpūtas ģalamērķi Estravel Latvia
Ieskatieties - sākas pavasara ceļojumu galamērķu izpārdošana! Tunisija, Grieķijas salas, Albānija... | Skatīt vairāk
no 369 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 29.03.2024 - 05.04.2024 Mājas kafejnīcu dienas Augšdaugavas novadā TAKA
Mājas kafejnīcu dienas Augšdaugavas novadā. Pieteikšanās līdz 5.aprīlim. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.14826012sec.