Kalsnavas arborētumā notiks Raganu slotu balle

Nakts burvība, maģiskas noskaņas un uguns gaismu vilinājums – lieliska kombinācija, lai Kalsnavas arborētuma dārzā jau trešo reizi norisinātos "raganu slotu salidojums".

LVM Kalsnavas arborētumā, noslēdzot aktīvo tūrisma sezonu, norisināsies tumšajam laikam raksturīgs pasākums – Raganu slotu balle. 2019. gada 12.oktobrī, no plkst. 17.00 sinoptiķi sola labvēlīgu laiku, lai nosēstos arborētuma teritorijā un vienotos kopīgā pasākumā, kas veltīts vēja, jeb raganu slotām.

Slotām dancot liks folkmetāla grupa "Skyforger", kas radījusi īpašu, tautisku programmu noskaņas gūšanai. Improvizācijas šova "Spiediens" gariņš Juris Kozlovskis uzturēs možu garu un rūpēsies, lai viss noritētu pēc raganu senātā izdotā plāna.

Aktīvākie pasākuma apmeklētāji, kas lido baros (līdz 4 cilvēkiem), aicināti piedalīties orientēšanās sacensībās, kas norisināsies pa naksnīgi maģisko arborētuma teritoriju. Savu komandu piesaki iepriekš, līdz 10. oktobrim, rakstot uz [email protected]. Pieteikumā norādi: komandas nosaukumu un viena dalībnieka tālruņa numuru.

Radošos aicinās gaišajā stūrī, kur būs iespēja radīt, uzzināt un izmēģināt.

Ikviena ragana un raganas pavadonis aicināts pieteikt savu dalību tērpu skaistumkonkursā "Miss Slota un Misters Slotas kāts - 2019".

Vakara stundā tieši vietā būs uz ugunskura gatavota zupa un tēja. Ar īpašu degustāciju no Ērgļu puses atlidojuši Kandžas laboratorijas gariņi.

Sasildīties varēs arī piedaloties aktīvākās nodarbēs, kurās veiklākie būs kārtīgi sasildījušies un iespējams iegūs arī balvas.

Ja pasākuma laikā radīsies iedvesma un būsiet gatavi kļūt par slotu valdītājiem, tad slotu izsoles laukumā īpašā andelē būs iespēja tikt pie sev piemērotākās slotas lidojumam. Tāpat slotas ar pieklājīgu noskrējienu varēs iziet tehnisko apskati.

Vakara noslēgumā, īpašs uguns šovs.

Ieeja pasākumā par maksu. Tālruņi uzziņām – 27841099, 29326912

Pasākuma laikā tiks filmēts un fotografēts, uzņemtie attēli un video materiāls var tikt izmantots pasākuma publicitātes vajadzībām.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Putnu dienas pārgājiens Dzērbenē Cēsu TIC
Kopā ar LOB Cēsu putnu grupas pārstāvjiem Agnesi Gaili un Mārtiņu Plataci dosimies dabā, vērosim dažādas putnu sugas un atpazīsim to balsis! | Skatīt vairāk
Latvija
Heršela grupas izstāde “Ciano mistērijas” Jelgavas reģionālais tūrisma centrs
No 5. marta līdz 14. aprīlim Jelgavas Sv.Trīsvienības baznīcas torņa izstāžu zālē skatāma Heršela grupas darbu izstāde cianotipijas tehnikā. | Skatīt vairāk
Zemgales pastalu izstāde Jelgavas reģionālais tūrisma centrs
No 19. marta līdz 30. aprīlim Dzīvesziņas un arodu sētā, Vecpilsētas ielā 2 skatāma Zemgales pastalu izstāde. | Skatīt vairāk
"Baroka mūzikas ģēniji" Rundāles pilī Bauskas TIC
Esi aicināts uz Liepājas Simfoniskā orķestra koncertprogrammu Rundāles pilī! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.49070501sec.