Nacionālais botāniskais dārzs Salaspilī aicina visus uz «Rožu dienu»

Sestdien, 13.jūlijā Nacionālais botāniskais dārzs Salaspilī aicina visus uz “Rožu dienu”, kad notiks stādu un amatnieku gadatirgus ar rožu tēmai atbilstošu programmu.

Visiem interesentiem būs iespēja doties izglītojošā ekskursijā uz botāniskā dārza rožu ekspozīciju kopā ar rožkopības lietpratēju Ilmu Neretu, baudīt krāšņo rožu ziedēšanu un uzklausīt vērtīgus padomus rožu kopšanā.

Tiem, kas vēlas radoši izpausties, tiks piedāvāta apsveikuma kartiņu izgatavošanas paraugstunda, kurā katrs atbilstoši savai gaumei un krāsu sajūtām, varēs izveidot sev tīkamu apsveikuma kartiņas dizainu.

Par pasākuma muzikālo noformējumu rūpēsies Salaspils bērnu vokālā ansambļa “Dzeltenā zemūdene” dalībnieki.

 Oranžērijā 13.un 14.jūlijā būs skatāma biedrības “Lilium Balticum” liliju izstāde. 13.jūlijā izstādes laikā, būs iespēja saņemt liliju audzētājas Marutas Audares konsultācijas.

Kā jau ierasts “Rožu dienā”- apmeklētājiem, kuriem vārdā vai uzvārdā Rozes vārds, uzrādot personu apliecinošu dokumentu, ieeja bez maksas.

No plkst. 16.00 ieeja - ar biļetēm uz muzikālo festivālu “Kartupeļpalma”. Biļetes var iegādāties "Biļešu servisa" kasēs, internetā vai pie festivāla dienā pie ieejas dārzā.


Programmā:

10:00 “Rožu rapsodija” – apsveikuma kartiņu izgatavošana skrapbukinga tehnikā kopā ar meistari Aiju Pumpuri (oranžērijas semināru zālē)

11:00 Salaspils kultūras nama bērnu vokālā ansambļa “Dzeltenā zemūdene” koncerts (oranžērijas laukumā)

12:00 Ekskursija pa rozāriju ar rožu speciālisti Ilmu Neretu

Visas dienas garumā oranžērijā apskatāma biedrības “Lilium Balticum” liliju izstāde.

Ieeja pasākumā: uzrādot derīgu ieejas biļeti botāniskajā dārzā.


KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Padastes muiža - romantiska atpūta Estravel Latvia
2 naktis 2 personām, brokastis un 1 vakariņas, kā arī atpūtas piedāvājums - atpūta vienā no labākajām Igaunijas viesnīcām | Skatīt vairāk
no 335 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 12.04.2024 - 19.04.2024 Ballīte retro noskaņās Baltic Beach Hotel & SPA
19. aprīlī aicinām ikvienu ballēties gribētāju uz “View Restaurant – Saefood & Grill”, kur visu laiku karstākos deju hitus publikai piedāvās DJ | Skatīt vairāk
20 EUR
Ekskursija Valmieras novadā Valmieras TIC
5.maijā aicinām atklāt Valmieras novada stāstus pirmajā no Lielās Valmieras novada autobusu ekskursijām - "Uz saldējuma galvaspilsētu" Rūjienas pusē! | Skatīt vairāk
35 EUR
Maroka - Āfrikas eksotika  Estravel Latvia
Krāsu, aromātu un iespaidu pilna - eksotiskā Maroka. Piedzīvojumu ceļojums - no Kasablankas līdz Marakešai // -20% ekskursiju tūrei, rezervējot | Skatīt vairāk
no 559 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.1484971sec.