AKCIJAS & SVĒTKI | Diena vēsturē | Lāčplēša diena & 18.novembris

Aivars Mackevičs: Esmu laimīgs būt kopā ar Jums Latvijā!

Lielākais vairums Latvijas iedzīvotāju ir dzimuši iepriekšējā tūkstošgadē un tas nozīmē, ka daudzi no mums ir piedzīvojuši dziesmoto revolūciju un Latvijas atbrīvošanos no komunistu okupācijas 90.gados!

Mēs esam tā paaudze, kura sagrāva PSRS impēriju, atjaunoja Latvijas valstiskumu, ierakstīja pirmos digitālos simbolus interneta vidē, sagaidīja 2000.gadu pēc Kristus dzimšanas un tagad svin pirmos 100 gadus Latvijas valstiskumam. 


Mums ir tā laime dzīvot vienā laikmetā ar Raimondu Paulu, Jāni Lūsi, Lidiju Doroņinu-Lasmani, Daini Īvānu, Olgu Dreģi, Mārtiņu Braunu, Uļjanu Semjonovu, Andri Nelsonu, Māri Štrombergu, Andri Dambi, Jāni Streiču, Annu Rancāni, Jāni Peteri, Jāni Pujātu... un maniem vecākiem Valentīnu un Albertu Mackeviču!


Latvija ir ļoti bagāta ar talantīgiem cilvēkiem un to apliecina mūsu tautiešu pasaules klases sasniegumi sportā, mākslā un daudzās citās dzīves jomās. Dievs devis mums auglīgu zemi pie jūras ar 4 burvīgiem gadalaikiem. Latvija ir vienīgā vieta uz pasaules, kur cilvēki var brīvi runāt latviski, latgaliski, sēliski, kursiski un malēniski. Daudzas lielvaras ir tīkojušas mūsu zemi, bet mēs tās esam nopurinājuši kā sniegu no apakles. 


Mūsu valsts ir interesanta tūristiem un to apliecina statistika, jo Latviju viena gada laikā apmeklē 4x vairāk ceļotāju nekā te ir iedzīvotāju. Ar šo rezultātu mēs piederam pasaules tūrisma lielvalstīm. Pirms 20 gadiem (1998) nodibināju savu pirmo uzņēmumu tūrisma biznesā, kas šobrīd daudziem ir pazīstams ar zīmolu Travelnews.lv. Mans darbs ir ļāvis iepazīt daudzus pasaules brīnumus, bet tikai Latvija spēj dod māju sajūtu un mūsu tautas kodu!  


Mēs, latvieši, esam čakli, viesmīlīgi, kulturāli, radoši... mums tikai ir jāiemācās gudri, efektīvi un ar cieņu pārvaldīt savu valsti. Lai mums tas izdodas!

Paldies Latvija!

Par stypru Latgolu breivā Latvejā!

#LV100


KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Riga Reggae Acoustic Valmieras TIC
6.aprīlī pl.18.00 kultūrtlpa Akustika ielūdz uz sirsnīgu, mīlestības un miera pilnu vakaru pozitīvās regeja noskaņās ar apvienību RIGA Reggae | Skatīt vairāk
15 EUR
Jaunie pavasara atpūtas ģalamērķi Estravel Latvia
Ieskatieties - sākas pavasara ceļojumu galamērķu izpārdošana! Tunisija, Grieķijas salas, Albānija... | Skatīt vairāk
no 369 EUR
Atklājam Turcijas sezonu! CelojumuBode.lv
Piedāvājumā mazcenas viesnīcas ar izlidošanu no Rīgas un Viļņas kā arī LUX viesnīcas ar vilinošām sezonas sākuma cenām... | Skatīt vairāk
Danču vakars ar Tautas mūzikas kopu Valmieras TIC
6.aprīlī plkst.18.00 Valmieras Kultūras centrā norisināsies Danču vakars kopā ar Tautas mūzikas kopu. | Skatīt vairāk
5 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.60218501sec.