Pikšu ķēķī sākas rudenīga vakarēšana

Iestājoties klusajai ziemas sezonai, Kārļa Ulmaņa piemiņas muzejs "Pikšas" aicina omulīgi pavadīt laiku, vakarējot Pikšu ķēķī.

"Kad dzestrums lien piedurknēs un tumsa plātās aiz logiem, ir pats īstākais brīdis mācīties no mūsu senčiem, kas rudens un ziemas laiku īsināja, vakarējot tīkamu ļaužu pulciņā, baudot sveču gaismu un sirds siltumu,", atgādina muzeja vadītāja Ilga Ķipsne.  

Vakarēšanas laikā dalībniekiem būs iespēja pašiem rosīties ap siltu plīti, boksterēt gudrības no vecām grāmatām, pamācīties senas amatu prasmes un iebaudīt ziedu tēju. Protams, tā ir arī iespēja iepazīt plašo muzeja kompleksu neparastākā rudens un ziemas rakursā.

Grupai nevajadzētu būt lielākai par 15 cilvēkiem. Pirms doties uz "Pikšām", apmeklējumu iepriekš jāpiesaka pa tālruni 26670812.

Plašāka informācija dobele.lv

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Lielākie pasākumi janvārī Valmieras pusē Valmieras Tūrisma informācijas centrs
Janvārī aicinām apmeklēt Starptautisko ziemas mūzikas festivālu, kā arī citus kultūras, izziņas un aktīvās atpūtas pasākumus Valmierā, | Skatīt vairāk
Latvija
“Melo-M” un Dināras Rudānes koncerts Valmieras Tūrisma informācijas centrs
13. martā plkst. 19:00 Valmieras Kultūras centrā skanēs čellu trio "Melo-M" un Dināras Rudānes muzikālā koncertprogramma "Pieci elementi". | Skatīt vairāk
Pusdienu piedāvājums restorānā Hercogs Hercogs Mārupe
Pusdienu piedāvājums darba dienās no 11:00-15:00. Piedāvājumā salāti, zupas, pamatēdieni un deserts. Iknedēļas jaunais piedāvājums Hercoga | Skatīt vairāk
Komplekss pasākumu organizēšanai TAKA
Lieliska vieta dažādu sporta un korporatīvo pasākumu, nometņu, treniņu, koncertu, festivālu, baļļu, svētku un citu pasākumu organizēšanai. | Skatīt vairāk

Par mums | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Vakances | Prakse studentiem | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2020 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2020 1st-studio.com

 
Total Timed::0.34820795sec.