Travelnews.lv iesaka: Nedēļas nogales pasākumu kalendārs, 31.08.2018 - 02.09.2018

Tūrisma ziņu portāla Travelnews.lv redakcija ir apkopojusi informāciju par interesantākajiem pasākumiem un notikumiem Latvijā.

Pilns Travelnews.lv notikumu kalendārs ir pieejams šeit.

31.
Augusts

PIEKTDIENA

TUKUMS

31.08. - 02.09.2018

Septembra sākuma nedēļas nogales pasākumi Tukumā un apkārtnē

Pirmajā septembra nedēļas nogalē, kad visur tiek atzīmēta Zinību diena arī pie mums Tukuma pusē notiek dažādi pasākumi skolēniem un ģimenēm ar bērniem. Savukārt uz krosa skriešanas sacensībās aicināti sporta cienītāji.


VIDZEME

līdz 1.10.2018

Aicina apceļot Vidzemi un laimēt ceļojumu

No š. g. 1. jūnija līdz 1. oktobrim ikviens interesents aicināts piedalīties ceļošanas akcijā ‘’Apceļo Via Hanseatica!’’, lai iepazītu pārrobežu tūrisma maršruta Via Hanseatica tūrisma objektus un piedāvājumu Vidzemē.


LATVIJA

no 1.05.2018


Līdz ar pavasara atnākšanu un gaidītajām svētku brīvdienām, aizvien vairāk pilsētnieku dodas dabā un no jauna atklāj skaistākās mūsu zemes ainavas. “Latvijas Meža dienu” rīkotāji un vēstneši iesaka brīvdienu maršrutos iekļaut kādu no koka skatu torņiem, kas celti gleznainākajās Latvijas mežu vietās.


GULBENE UN ALŪKSNE

1.09.2018

Tradicionāli katru septembra pirmo sestdienu ikvienu aicinām doties uz Gulbenes novadu, kad notiek vērienīgi svētki vienīgajam regulāri kursējošam šaursliežu dzelzceļa bānītim, kas ikdienu pasažierus nogādā no Gulbenes uz Alūksni.


VALMIERA

1.09.2018

1.septembrī plkst.19.00 Valmieras Kultūras centrā notiks GACHO koncerts #PirmaisValmierā. GACHO ir viens no Latvijas elektroniskās mūzikas skatuves skaļākajiem vārdiem.

RĪGA

1.09.2018

1. septembrī pašā Rīgas centrā, Esplanādē, gaidāmajā Rīgas sporta naktī būs iespējams gan satikt olimpiešus, gan arī pie vairāk nekā 30 sporta veidu organizācijām, federācijām un klubiem izmēģināt savus spēkus sportiskās aktivitātēs. Pasākums ilgs no plkst.15.00 līdz 22.00.

JŪRMALA

1.09.2018

Jau ceturto gadu Jūrmala septembra sākumu aicina svinēt Kauguros – 1.septembrī kūrortpilsētā tiks svinēti tradicionālie Kauguru svētki. Ar vienīgo koncertu Latvijā Kauguru svētku vakarā uzstāsies šarmantā ukraiņu dziedātāja Jolka (Ёлка) kopā ar mūziķu kolektīvu.


JAUNMOKU PILS

1.09.2018


1.septembrī pl.12:00 Jaunmoku pils muzejā lieliem un maziem lasītpratējiem (un nepratējiem) tiek rīkota ZINĪBU DIENA. Šoreiz tajā aicinām piedalīties galda spēļu "BURTOŠANAS ČEMPIONĀTS" Lielajās sacensībās. Sacensības vadīs dizaina projekts Kokmaizītes jeb IK Kurland Woodcake – spēļu “Ventiņu Domino” un citu spēļu autori.

2.
Septembris

SVĒTDIENA


BRĪVDABAS MUZEJS

2.09.2018

Latvijas Etnogrāfiskais brīvdabas muzejs ielūdz uz "Amatu dienu. Spēļu un rotaļu dienu" 2. septembrī no 10.00 līdz 16.00. Pasākuma apmeklētājiem būs iespēja satikt seno amatu meistarus no visas Latvijas, izmēģināt spēkus ar senajiem darba rīkiem, iepazīt Latvijas aitkopības tradīcijas, kā arī apmeklēt Pirts svētkus. Pirms atgriešanās skolas solā paši mazākie tiek aicināti jestri nosvinēt vasaru ar iemīļotām un piemirstām spēlēm, piedalīties rotaļlietu darbnīcās un doties skanīgās rotaļās ar folkloras kopām.


RĪGA

Tas brīdis ir klāt, kad drifts atkal atgriežas Raganas katlā, vienā no bīstamākajām Biķernieku trases daļām. Jau 1.septembrī mūs sagaida aizraujošas sacensības, kur vienā dienā notiks FIA NEZ (Ziemeļeiropas Zonas) un Baltijas drifta čempionāta 3.posmi, jeb noslēdzošie, un Betsafe Latvijas drifta kausa 5.posms, bet 2.septembrī, spēkus Raganas katlā izmēģinās Betsafe Latvijas drifta kausa street klase.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atlaides auto nomai Ungārijā Europcar
Nomā auto ar Europcar Budapeštā un saņem atlaidi! Izbaudi Budapeštas daudzveidību. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 05.04.2024 - 21.04.2024 Balle ar grupu “Džentlmeņu špagats” Valmieras TIC
20.aprīlī pl.21.00 aicinām piedzīvot pavasara izjūtas un ļauties dejām Pavasara ballē kopā ar grupu “Džentlmeņu špagats” Kocēnu Kultūras | Skatīt vairāk
Padastes muiža - romantiska atpūta Estravel Latvia
2 naktis 2 personām, brokastis un 1 vakariņas, kā arī atpūtas piedāvājums - atpūta vienā no labākajām Igaunijas viesnīcām | Skatīt vairāk
no 335 EUR
Saulaina atpūta Kosta Blanka  Atlantic Travel
Kā par saulainu atpūtu pašā Kosta Blankas sirdī ar baltām smilšu pludmalēm un kristāldzidru jūru? JAAĀ! Tiešie lidojumi no Rīgas uz Alikanti no | Skatīt vairāk
no 715 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.24225712sec.