Zvejniekciemā svinēs Ostas svētkus

2020. gada 29. augustā Zvejniekciemā svinēs Ostas svētkus.

Svētkus plkst. 11.00 atklās jauniešu deju kolektīvs TDK ''Krustu šķērsu'' , vidējās paaudzes deju kolektīvs VPDK Jūrdancis un senioru deju kolektīvs SDK Saulgrieži Saulkrastos.

Visas dienas garumā, līdz pat 16.00, zvejniekciemieši un pilsētas viesi aicināti uz dienas balli jūrnieku stilā. Dziedāsim līdzi populārām melodijām kopā ar Žoržu Siksnu, grupu Pēdējais Brīdis "Pēdējais Brīdis" un Latvijas ekoloģisko mūzikas grupu Ducele.

Mazākos apmeklētājus plkst. 12.00 un 14.00 ar izrādi "Neptūns meklē sievu " priecēs Improvizācijas leļļu teātra studija "ILze". Pasākuma laikā ikviens varēs darboties jūras tematikai veltītās radošajās darbnīcās.

Plkst. 13.30 ar īpašu uznācienu viesus pārsteigs Saulkrastu koris ANIMA grupa kopā ar instrumentālo grupu Kristapa Krievkalna vadībā.

Pasākuma ietvaros apmeklētājiem būs unikāla iespēja apskatīt vēl neredzētas ostas teritorijas. Interesentiem durvis vērs Skultes Ostas pārvaldes teritorija, kurā par savu ikdienas darbu un iegūto pieredzi dalīsies Valsts robežsardzes atbildīgās personas un Latvijas Pludmales glābēju komanda, kā arī Ostas administrācijas darbinieki. Tāpat novadniekiem būs iespēja pieteikties ekskursijā uz Skultes Jahtklubu.

Dodoties ekskursijā no galvenās aktivitāšu norišu vietas pie kultūras nama "Zvejniekciems" un Ostas administrācijas ēku, aicinām apskatīt nesen izveidoto laivu piestātni. Šī projekta mērķis ir nodrošināt jahtām un mazizmēra kuģošanas līdzekļiem pietauvošanās, stāvēšanas un nolaišanas, un izcelšanas no ūdens iespēju Skultes ostā. Ikdienā Ostas pārvaldes administrācija nodarbojas ar ostas teritorijas pārvaldi, jūras un upes kuģu ceļu uzturēšana, molu un piestātņu uzturēšana, vides aizsardzību un apmeklētājiem šī teritorija nav pieejama.

Paralēli jūras tematikai veltītām aktivitātēm, varēs baudīt dažādas jūras veltes. Vietējie un tālāku ceļu mērojuši zvejnieki atklās oriģinālas zivju pagatavošanas receptes.

Vakarā visi laipni aicināti uz vasaras sezonas noslēguma kulmināciju, kad no plkst. 19.00 pie Saules laukuma notiks festivāla "Pa Saulei" dalībnieku sadancošanās ar Rīgas danču klubu.

20.30 būs gājiens uz Jūras parku, kur, izskanot uguns dziesmām, notiks senās uguns iededzināšanu.

Vakaru noslēgumā uz īpaši veidotas dabas skatuves Jūras parkā. Pilsētas viesus priecēs īpaša māksliniece – Nīderlandē dzīvojošā novadniece – Madara Anna Pērkona jeb grupa ANNNA.

Plašāk informācija visitsaulkrasti.lv.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 28.03.2024 - 01.04.2024 Pavadi Lieldienu brīvdienas Jēkabpilī!  Jēkabpils novada TIC
Pavadi Lieldienu brīvdienas Jēkabpils novadā! Esi aktīvs, dodies dabā, apmeklē pasākumus! | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 20.03.2024 - 29.03.2024 Dziesmu cikls "Mana dvēsele ir noskumusi"  Tukuma TIC
Dziesmu cikls "Mana dvēsele ir noskumusi" korim ar ērģelēm. Piedalās Rihards Dubra un sieviešu koris "Noktirne". | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 27.03.2024 - 02.04.2024 Lieldienu brīvdienas Liepājā Liepājas reģiona TIB
Gaidot pavasari, Liepāja priecēs ar Lieldienu rotājumiem – svētku olām un čivinošiem putniem, kā arī lielus un mazus aicinās uz svētku pasākumiem. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 27.03.2024 - 31.03.2024 Lieldienas Jaunmoku pilī un parkā Tukuma TIC
Pirmajās Lieldienās, 31. martā, Jaunmoku pils aicina visus uz aizraujošu svinību dienu pils parkā. Šīs dienas laikā norisināsies aktivitātes visai | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::2.90446401sec.