Ziemassvētku vecītis aicina radīt svētku sajūtu kopā

Lai arī šis laiks ir savādāks kā ierasts, Ziemassvētkus neviens nav atcēlis. Tieši tāpēc Latvijas Ziemassvētku vecītis un Rūķupes Rūķi aicina radīt svētku sajūtu kopā brīvā dabā.

Ik decembri Ziemupes jūrmalā (Pāvilostas novadā) tiek atmodināts Rūķu ciems, kur mazus un lielus bērnus ciemos gaida Ziemassvētku vecītis. Šogad, kad klātienē tikties, rotaļāties un tēju dzert nav iespējams, Rūķi nolēmuši atvērt Rūķupes mežu un jūrmalu brīvam apmeklējumam, svētku sajūtas gūšanai un baudīšanai. Lai radītu svētku brīnumu un prieku, ikviens aicināts - atvest Ziemassvētku rotājumu Rūķupes eglei, kādu gaismiņu gaišākām pastaigām un izveidot savu īpašo Sajūtu stūrīti mežā vai pie jūras. Visas radošās aktivitātes vēlams realizēt no 7. līdz 20. decembrim, iepriekš saskaņojot ar Rūķi Plānotāju (t. 29400470) vai Rūķi Rakstītāju (t.26107720).

“PekstiņStāstu” konkurss

"Rūķi saka, ka mani joki esot tik veci kā mana bārda. Tāpēc, Draugi, palīdziet man ar saviem PekstiņStāstiem. Tie ir amizanti notikumi, pārpratumi, smieklīgas blēņas un interesantas situācijas, kas reiz gadījušās Jums vai Jūsu draugiem," aicina Ziemassvētku Vecītis.

Vienreiz nedēļā līdz decembra beigām tiks izvēlēts interesantākais PekstiņStāsts. Tā autoram Ziemassvētku Vecītis ir sagatavojis pārsteigumu. Izvērtēšana notiks katras nedēļas piektdienā, oficiālā rezultātu paziņošana – svētdienā.

Stāsti jāiesūta Rūķupes Rūķu facebook lapā – www.facebook.com/rukupesruki - vēstuļu sadaļā.

Radio raidījums “Piparkūku Sniegs” un zīmējumu konkurss

Kurzemes Radio ēterā trīs decembra sestdienas – 5., 12. un 19. decembrī, no plkst. 10:00 līdz 11:00 skanēs Ziemassvētku raidījums ģimenei “Piparkūku sniegs” kopā ar Ziemassvētku vecīti un radio ētera personībām - Daci Blathenu un Māri Dadzi. Gatavojoties svētkiem, raidījumos tiks runāts par tradīcijām ģimenēs, par labajiem darbiem, kas paveikti un kas vēl tiek plānoti, kā arī par dāvanām, kuras sagādā vislielāko prieku.

Lai Ziemassvētku gaidīšanas laiks nebūtu tik ilgs, raidījuma radošā komanda aicina bērnus iesūtīt zīmējumus par saviem Ziemassvētkiem. Zīmējums, kurš visvairāk patiks Ziemassvētku vecītim, Rūķiem un Kurzemes Radio komandai, pārtaps Rūķupes pastkartē. Pastkarti ar īpašo Ziemassvētku vecīša marku būs iespējams iegādāties “KulTūrBodē” Ziemupē.

Zīmējumu vari nofotografēt un sūtīt uz Kurzemes Radio WhatsApp (+371 20824444) vai arī sūtīt to uz Kurzemes Radio biroju – Pilsētas laukums 4a, Kuldīga, LV-3301. Zīmējumi jāiesūta līdz 5. decembrim.

Labdarības akcija “Piepildīsim Lielo Dāvanu maisu”

Jau septīto gadu aicinām piedalīties labdarības akcijā “Piepildīsim Lielo Dāvanu maisu”.

Lielajā Dāvanu maisā īpaši noder pārtikas produkti (dārza labumi, rīsi, milti vai citi virtuvē noderīgi pārtikas produkti un našķi), dažādas higiēnas un saimniecības preces (gultas veļa, dvieļi, šampūni, zobu pastas un zobu birstes, veļas pulveris, trauku mazgāšanas līdzekļi u.c.), trauki, aizkari, spēles, kas rosina domāt un darīt, skolas piederumi. Lai atbalstītu vietējos uzņēmējus un mājražotājus, aicinām ziedot arī Dāvanu kartes.

Ņemot vērā, ka dāvanu maisus (pakas) rūķi komplektē pēc to adresātu mazas izpētes, aicinājums ir tās nesaiņot dāvanu papīros (izņemot gadījumus, ja tie ir caurspīdīgi), bet ievietot dāvanu maisiņos vai kastēs, lai tās var ērti aplūkot un sagrupēt.

Šis gads ir īpaši izaicinošs ikvienam, tāpēc ir svarīgi iepriecināt un sniegt palīdzīgu roku tiem, kuriem šai laikā neklājas tik viegli.

Rūķu Motivācijas brigādei diemžēl šogad nav iespējams doties pēc Jūsu sagatavotajām dāvanām, tāpēc aicinām tās nogādāt Rūķupē vai Ziemupes centrā – KulTūrBodē, vai ar DPD kurjerpastu.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Grupas “Pienvedēja Piedzīvojumi” koncerts Valmieras TIC
12.aprīlī plkst.19.00 Valmieras Kultūras centrā norisināsies grupas “Pienvedēja Piedzīvojumi” akustiskais jubilejas koncerts kopā ar filmas | Skatīt vairāk
Latvija no 18 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 23.03.2024 - 29.03.2024 Ceļš uz sakārtotu ķermeni un prātu! Via Vitalité
Via Vitalité ir četru zvaigžņu svara korekcijas un labsajūtas centrs Aizputē. Piedāvājam programmas "Pamata","Exstra","Relax". Zvaniet +371 20 605 553 | Skatīt vairāk
no 145 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 20.03.2024 - 29.03.2024 Lielās piektdienas pārgājiens Līgatnē! Cēsu TIC
Aicinām pieteikties atraktīvajam Lielās piektdienas pārgājienam caur Līgatnes mežiem! Gaidāmi pārsteigumi un atrakcijas! | Skatīt vairāk
3 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 20.03.2024 - 29.03.2024 Dziesmu cikls "Mana dvēsele ir noskumusi"  Tukuma TIC
Dziesmu cikls "Mana dvēsele ir noskumusi" korim ar ērģelēm. Piedalās Rihards Dubra un sieviešu koris "Noktirne". | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::2.0633781sec.