Aicina doties aktīvā erudīcijas pastaigā «Smiltenieši prāto»

Aicinām doties aktīvā erudīcijas pastaigā „Smiltenieši prāto”, kas vedīs gan caur Smiltenē zināmiem apskates objektiem, gan ļaus ikdienišķajā pilsētvidē ieraudzīt iepriekš nepamanītas detaļas un uzzināt ko jaunu.  

Pastaigas laikā katrā no vietām jūs sagaidīs gan viegls jautājums mazākajiem, gan grūtāks jautājums vecākajiem ģimenes locekļiem. Spēles gaitā varēsiet uzzināt dažādus vēsturiskus faktus, saņemsiet dažādus jautājumus un uzdevumus, kurus izpildot un atbildot pareizi uz jautājumiem iegūsiet punktus, atbildot nepareizi – punktus zaudēsiet.

Erudīcijas pastaiga sadalīta 3 posmos, kurus var sākt un iepazīt sev tīkamā secībā: centrs, Kalnamuiža un Tepera apkārtne.  Savukārt katrs posms sastāv no vairākiem secīgiem uzdevumiem, kas ķēdītē aizvedīs jūs tālāk un iepazīstinās ar katru no šīm vietām.  

Lai dotos erudīcijas pastaigā Jums būs nepieciešams viedtālrunis ar interneta pieslēgumu, kurā jālejupielādē aplikācija Actionbound. Izmantojot šo saiti varat lejupielādēt aplikāciju un piekļūt spēlei „Smiltenieši prāto” http://saite.lv/smilteniesiprato .

Visi tie dalībnieki, kas piedalīsies spēlē no 19. marta līdz 5. aprīlim, būs izgājuši visus 3 erudīcijas maršruta posmus un beigās aizpildījuši savu kontaktinformāciju, piedalīsies izlozē.

Informējam, ka spēles laikā uzņemtās fotogrāfijas var tikt izmantotas publicitātei, ja nevēlaties, lai jūsu fotogrāfijas tiktu izmantotas publicitātei, tad lūdzam par to informēt uz e-pastu [email protected]

Erudīcijas spēle tapusi sadarbībā ar aktīvajiem smilteniešiem no „Smiltenieši prāto” un Smiltenes novada Tūrisma informācijas centru.

Sakām lielu paldies visiem, kas iesaistījās šī piedzīvojuma radīšanā!

Aicinām būt atbildīgiem un ievērot visus valstī noteiktos ierobežojumus!

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Lubānas mitrāja putnu vērošanas pastaiga Madonas TIC
Lubāna mitrājs un tā apkārtne var lepoties ar dažādām putniem un citām pievilcīgām dzīvotnēm. Aicinām braucienā uz Īdeņas un Kvāpānu zivju | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 24.03.2024 - 31.03.2024 Gaismas apsolījums koku stāstos Madonā Madonas TIC
1.aprīlī, LVM Kalsnavas arborētums aicina uz pasākumu “Koku stāsti gaismai”, ar tradicionālo dziedāšanas grupu “Saucējas” un krāsainām | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 26.03.2024 - 30.03.2024 Lieldienas | Šokolādes muzejā Pūrē Tukuma TIC
30. martā, pulksten 12:00 Lieldienās Šokolādes muzejā Pūrē ir iespēja uzburt saldu, pārsteigumiem bagātu dienu! | Skatīt vairāk
Brauc ar skolēniem uz Bauskas novadu! Bauskas TIC
Izzini Bauskas novadu, brauc pavasara ekskursijā kopā ar klasi! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.48116803sec.