«Compensa» ar E-klases programmu «Drošā skolēna polise» atbalsta rehabilitācijas centru «Poga»

E-klases programma “Drošā skolēna polise” kļuvusi par rehabilitācijas centra “Poga” atbalstītāju.

No aprīļa līdz 31. maijam apdrošināšanas sabiedrība “Compensa” no katras iegādātās E-klases programmas bērnu nelaimes gadījumu apdrošināšanas polises 5 eiro novirzīs ziedojumam “Pogas” projektam “Palīdzi bērniem staigāt!”. Kampaņas mērķis ir atbalstīt bērnus ar neiroloģiskiem kustību traucējumiem, lai mazie pacienti varētu saņemt gan intensīvo terapiju, gan tai sekojošu regulāru un ilgstošu rehabilitāciju.

Ziedojums paredzēts rehabilitācijas nodarbībām bērniem ar tādām diagnozēm kā bērnu cerebrālā trieka, iedzimta muguras smadzeņu patoloģija (spina bidifa), mikrocefālija, insults un dažādas retās slimības, kā arī lai palīdzētu bērniem, kas smagas un paliekošas traumas guvuši dažādos nelaimes gadījumos.

Katras fizioterapijas nodarbības izmaksas ir 25 eiro. Vienam bērnam mēnesī vidēji nepieciešamas 10 līdz 12 nodarbības, līdz ar to gadā laikā veidojas izmaksas ap 3000 eiro un pat vairāk. Rehabilitācijas centra “Poga” dibinātāja un vadītāja Rūta Dimanta uzsver, ka bez regulāras terapijas nav iespējams panākt bērnu veselības uzlabojumus vai vismaz stāvokļa nepasliktināšanos. Diemžēl valsts nenodrošina pietiekami daudz līdzekļu nodarbību finansēšanai, un lielai daļai vecāku trūkst līdzekļu, lai apmaksātu bērniem nepieciešamo rehabilitāciju.

Drošība un atbalsts grūtā brīdī ir apdrošināšanas kompānijas misija un ikdienas darbs. Tā arī ir “Compensa” motivācija ziedot līdzekļus tieši bērnu rehabilitācijas centram “Poga”.

Par “Compensa”

“Compensa” ir daļa no “Vienna Insurance Group”, kas ir viens no Eiropā tradīcijām bagātākajiem apdrošināšanas koncerniem, pārstāvot 50 grupas uzņēmumus, kas aktīvi strādā 25 valstīs un nodarbina vairāk nekā 25 000 darbinieku.

Par E-klases programmu “Drošā skolēna polise”

E-klases apdrošināšanas programma “Drošā skolēna polise” tiek piedāvāta E-klasē sadarbībā ar apdrošināšanas sabiedrība “Compensa”. Tas ir ērts veids, kā vecākiem nodrošināties pret negaidītām situācijām bērna ikdienā, skolā, sporta nodarbībās un aktīvajā atpūtā. Šī polise piedāvā visplašāko apdrošinājuma pozīciju spektru un augstākās apdrošinājuma summas par salīdzinoši zemu cenu.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 31.03.2024 - 20.04.2024 Kandavā tikšanās ar "Nelūgtajiem viesiem"  Tukuma TIC
Sarunu vakars ar Leldi Kovaļovu un Andri Daugaviņu - Kandavas vīna namā 20.aprīlī. | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 17.04.2024 - 19.04.2024 Pavasara pārgājiens Bērzpilī Balvu TIC
21.aprīlī 10:00 aicinām doties aptuveni 14 km garā pārgājienā Bērzpils pagastā, ko vadīs vietējā gide Anna Kriviša. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 02.04.2024 - 20.03.2024 Māra Upmane – Holšteine un Goran Gora Valmieras TIC
19. aprīlī, 19:00 "Akustika" ielūdz uz unikālu un sirsnīgu tikšanos mūzikā ar Astro’n’out solisti Māru Upmani – Holšteini un viņas vīru, | Skatīt vairāk
20 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 12.04.2024 - 19.04.2024 Ar vilcienu uz Gulbeni Gulbenes novada TIC
Kāpiet vilcienā un dodieties uz Vidzemes ziemeļaustrumiem– uz Gulbeni, kur sagaidīs aizrautīgi tūrisma speciālisti un uzņēmēji, ļaujot izbaudīt | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.61781597sec.