Grupas «Sestā jūdze» 20 gadu jubilejas romantisko dziesmu vakari «Es iemīlēšos Tevī» un jaunā albuma «Upe» iznākšanas svētki

Latvijas titulētākā kantrimūzikas grupa “Sestā jūdze” šovasar atzīmē savu 20 gadu jubileju, sadarbībā ar “MicRec” izdod jauno albumu “Upe”, kā arī izveidojusi īpašu jubilejas koncertprogrammu “Es iemīlēšos Tevī”. Tajā apkopota visu šo gadu laikā radīto romantiskāko dziesmu izlase, kas augustā un septembrī būs dzirdama ekskluzīvam publikas daudzumam, baudot godalgoto rabarberu vīnu no “Abavas vīna darītavas” un mielojoties ar lieliskā restorāna “Hercogs” uzkodām. Jubilejas vakaru vadīs Latvijas Nacionālā teātra dziedošais aktieris Juris Hiršs, saulrieta vakaru papildinās īpašā viešņa – leģendārās grupas “Čikāgas piecīši” oriģinālā sastāva dalībniece Lorija Vuda-Cinkusa.

Grupas līderis Agris Gedrovičs teic: “Ne tikai mēs esam pelnījuši beidzot atgriezties pie saviem mīļajiem klausītājiem klātienē, bet arī klausītāji ir pelnījuši baudīt mūsu mūziku dzīvajā izpildījumā bez ekrānu starpniecības. Ne velti mūsu jaunajā albumā ir iekļauta tik skaistā dziesma “Aicini mani pie sevis”, un mēs no sirds aicinām, ar smaidu, ar mīlestību un kopīgu sadziedāšanos dziesmās “Upe”, “Gan jau”, “Ievai”, “Atvars” u.c.”

Koncerta viesi aicināti ievērot oficiālo vakara ģērbšanās stilu: “pavadām vasaru baltās noskaņās”, būs iespējams iegādāties izcilus vīnus, restorāna “Hercogs” sarūpētās uzkodas, kā arī grupas jauno albumu “Upe”.

Grupā „Sestā Jūdze” muzicē: dziedātājs un komponists Agris Gedrovičs (balss, akustiskā ģitāra), Modris Miķelsons (balss, basģitāra), Aldis Strazdiņš (bungas), Kristaps Rullis (stīlģitāra) un viens no labākajiem kantrimūzikas ģitāristiem Baltijā – Jānis Misiņš (ģitāras). Grupa „Sestā Jūdze” dibināta 2001. gadā, trīsreiz ieguvusi Latvijas mūzikas ierakstu Gada balvu, izdevusi vairākus mūzikas albumus, uzstājusies un godalgota dažādos kantrimūzikas festivālos Eiropā. Koncertējusi ne tikai Latvijā, bet arī Lietuvā, Vācijā, Lielbritānijā, Īrijā, Dānijā un Šveicē.

Grupas ekskluzīvie koncerti notiks:

13.augustā plkst.20 Rojas brīvdabas estrādes zaļās zonas teritorijā (pie galdiņiem)
21.augustā plkst.20 Ilūkstē, pie Ilūkstes Kultūras un mākslas centra (pie galdiņiem)
27.augustā plkst.20 Bauskā, Bauskas Pilskalna brīvdabas estrādes zaļajā zonā (pie galdiņiem) 29.augustā plkst.16 Aglonā, pie Aglonas Kultūras centra (pie galdiņiem)
4.septembrī plkst.20 Pļaviņās, Zviedru skanstes estrādes zaļās zonas teritorijā (pie galdiņiem),
10.septembrī plkst.19 Jaunmārupē, Švarcekmuižas parkā (pie galdiņiem),
11.septembrī plkst.20 Aucē, pie Auces novada Kultūras centra (pie galdiņiem)

Biļetes uz grupas “Sestā jūdze” romantisko dziesmu vakaru iespējams iegādāties “Biļešu Paradīze” kasēs un internetā. 

Biļetes būs iespējams iegādāties arī uz vietas sākot ar 1 stundu pirms pasākuma. Koncertā tiks ievēroti visi valstī noteiktie epidemioloģiskās drošības pasākumi, tādēļ, ierodoties uz pasākumu, viesiem tiks lūgts kopā ar ieejas biļeti un personapliecinošu dokumentu uzrādīt derīgu digitālo Covid-19 sertifikātu, kas apliecina veikto vakcināciju, Covid-19 izslimošanu vai laboratorisko analīžu rezultātus. Savu vakcinācijas fakta dokumentu / sertifikātu vari atrast mājaslapā www.covid19sertifikats.lv. Lūdzam to lejuplādēt savā viedtālrunī vai ņemt līdzi tā papīra izdruku. Tiks pieņemti arī derīgi Covid-19 testa rezultāti.

Saistībā ar sertifikātu kontroli viesi tiek aicināti ierasties stundu pirms koncerta sākuma. Lietus gadījumā līdzi ņemt gaišus lietussargus vai lietusmētelīšus. Bērniem līdz 12 gadu vecumam pieaugušo pavadībā, neaizņemot atsevišķu sēdvietu, ieeja bez sertifikātiem un maksas.

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Svini kāzas Jaunpils pilī!  Tukuma TIC
Jaunpils pils ir lieliska vieta kāzu svinēšanai. Senie pils mūri un brīnišķīgā apkārtne padarīs jums tik svarīgos brīžus patiešām | Skatīt vairāk
Latvija
Rīko konferences un seminārus Bauskā! Bauskas TIC
Iepazīsties ar Bauskas novada konferenču un semināra telpu piedāvājumu! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 03.04.2024 - 24.04.2024 Muzeju darba laiku apkopojums 2024.gadam Bauskas TIC
Apskates objektu un muzeju darba laika un cenu apkopojums 2024.gadam. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.67066813sec.