Travelnews.lv iesaka: 7 idejas nedēļas nogalei

Klāt priekšpēdējā augusta nedēļas nogale, kas Latvijā lutinās ar daudz un interesantiem pasākumiem. Lai nepamaldītos piedāvājumu klāstā, Travelnews.lv piedāvā savu TOP7.

Cēsīs 20.-21. augustā norisināsies sarunu festivāls “Lampa”, kas pulcēs uz interesantām diskusijām gan klātienē, gan attālināti. Ņemot vērā, ka daudzi ir noilgojušies pēc klātienes pasākumiem, šajā nedēļas nogalē uz Cēsīm pat organizēti trīs papildus vilcieni. Plašāk par festivālu šeit.

Rēzeknē no 20. līdz 22. augustam Latgales vēstniecībā GORS norisināsies Latvijas Nacionālā simfoniskā orķestra festivāls “LNSO vasarnīca 2021”. Festivālā izskanēs koncerti kā maziem, tā lieliem mūzikas baudītājiem. Programmā –  Raimonds Pauls un naktstauriņi, pianists Luks Geņušs un Čaikovska ikoniskais Pirmais klavierkoncerts, spilgtā eksperimentētāja Matīsa Čudara jaundarbs, kā arī nepārspējamais Intara Busuļa un Latvijas Radio bigbenda tandēms. Plašāka informācija atrodama šeit.

Ziemeļvidzemē Dabas aizsardzības pārvalde sadarbībā ar vietējām pašvaldībām sestdien, 21.augustā aicina uz Ziemeļvidzemes biosfēras rezervāta (turpmāk - ZBR) Ceļotāju dienu, kas šajā īpaši aizsargājamajā dabas teritorijā norisinās jau piekto gadu. Ceļotāju dienas laikā ikviens interesents varēs atrast un izvēlēties sev piemērotas gan kolektīvas, gan individuālas aktivitātes – pārgājienus, velobraucienus, izzinošas ekskursijas, foto orientēšanos, vides izziņas darbnīcas. Plašāka informācija atrodama šeit.

Smiltenes novadā no 21. līdz 22. augustam norisināsies pasākums Mājas kafejnīcu dienas Smiltenes novadā! Šajās dienās saimniecību pagalmi, dārzi un sētas pārtaps par improvizētām kafejnīcām, lai viesiem piedāvātu nobaudīt vietējo ēdienu un gūt lielisku garšas pieredzi.Pasākumā piedalīsies gan vietējie uzņēmēji, gan novada iedzīvotāji, kuru ikdiena nav saistīta ar uzņēmējdarbību un ēdināšanas pakalpojumu sniegšanu. Pasākumu organizē Latvijas Investīciju un attīstības aģentūra (LIAA) sadarbībā ar LLTA “Lauku ceļotājs”. Plašāka informācija šeit.

Festivālā “Kulakova nakts”, kas notiks Rojas brīvdabas estrādē 21.augustā, skanēs koncertuzvedums “Īsts filozofs nav pesimists” ar dzejnieka Eduarda Veidenbauma dzejas interpretācijām mūzikā, ko piedāvās gan labi pazīstami mūziķi, gan jaunie talanti. Plašāka informācija šeit.

Sigulda ir pievilcīgs galamērķis jebkurā dienā. Bet šajās brīvdienās iesakām apmeklēt Siguldas “Devonu”, kur māsas un mākslinieces Madara Gulbis un Bārbala Gulbe piedāvā apmeklētājiem jaunu, harmonisku izstādi. Izstāde “Ieelpo, izelpo” veidota ar mērķi iepazīstināt novada skatītājus un viesus ar abu mākslinieču radošo veikumu. Plašāka informācija šeit.

Valmieras Gaujas krasta vidusskolas – attīstības centra teritorijā Leona Paegles ielā 5 sestdien, 21.augustā, notiks Ģimenes diena. Aicināts ikviens interesents! Ieeja ir bez maksas. Kas tur notiks? Būs daudzveidīgas radošās darbnīcas un nodarbības, kurās var piedalīties kopā ar ģimeni, draugiem vai arī individuāli (vecuma ierobežojuma nav). Vienlaikus norisināsies 15 radošās darbnīcas: divos sporta laukumos, mākslas laukumā (teātra, ģipša, mezglošanas, grafiti, hennas darbnīca), sarunu laukumā (par dzīvi, darbu, karjeru), spēļu laukumā (mierīgas un atraktīvas) un kulinārijas laukumā (paši mācīsimies gatavot kaut ko ļoti gardu). Būs arī atraktīvas pārrunas par sadzīves atkritumiem, kā arī interesanti konkursi ar iespēju laimēt vērtīgas un interesantas balvas. Plašāka informācija šeit.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atklājam Turcijas sezonu! CelojumuBode.lv
Piedāvājumā mazcenas viesnīcas ar izlidošanu no Rīgas un Viļņas kā arī LUX viesnīcas ar vilinošām sezonas sākuma cenām... | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 17.03.2024 - 02.04.2024 Jautrās Lieldienas Katiņkalnā  Alūksnes TIC
1. aprīlī 14.00 Veclaicenes pagasta “Katiņkalnā” Jautrās Lieldienas – April, april! Ripināsim, krāsosim olas un brauksim ar Pupsikbāni! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 28.03.2024 - 02.04.2024 Lieldienas Augšdaugavas novadā. TAKA
Augšdaugavas novada tūrisma objektu darba laiks Lieldienās. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 28.03.2024 - 04.04.2024 Aktuālās izstādes Liepājā Liepājas reģiona TIB
Iepazīsties ar šī brīža aktuālajām izstādēm Liepājā – ieplāno un iedvesmojies! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.14387488sec.