10 Latvijas pilsētās «Lidl» rīko banānu pārdošanas ballītes

Vadošais Eiropas mazumtirdzniecības uzņēmums “Lidl” šodien paziņo, ka savu darbību Latvijā uzsāks 2021. gada 7. oktobrī ar 15 veikalu vienlaicīgu atklāšanu visā valstī. “Lidl” veikalus atklās Rīgā, Liepājā, Ventspilī, Tukumā, Jelgavā, Ogrē, Valmierā, Jēkabpilī, Rēzeknē un Daugavpilī.

Kopumā, gatavojoties iedzīvotāju ilgi gaidītajai veikalu atvēršanai, “Lidl” Latvijā jau investējis vairāk nekā 200 miljonus eiro savu veikalu un loģistikas centra būvniecībā, kā arī veidojot jaunas ielas, satiksmes apļus, krustojumus, apstādījumus un dažādus apkārtējās infrastruktūras uzlabojumos. Uzņēmums Latvijā arī radījis jau vairāk nekā 2000 jaunas un labi apmaksātas darbavietas.

 “Lidl” veikali Latvijā strādās katru dienu no 8.00 līdz 22.00. Svinīgā veikalu tīkla atvēršana un lentas griešanas ceremonijas pie visiem veikaliem 7. oktobra rītā notiks pāris minūtes pirms 8.00, klātesot ielūgtajiem viesiem, ievērojamiem pilsētniekiem un daudziem dedzīgiem “Lidl” klientiem. “Lidl” veikalu Rīgā, Sergeja Eizenšteina ielā 81 atklās Vācijas vēstnieks Latvijā Kristians Helts, Labklājības ministrs Gatis Eglītis, Rīgas domes priekšsēdētājs Mārtiņš Staķis un priekšsēdētāja vietnieks Vilnis Ķirsis.

““Lidl Latvija” komanda ir ļoti priecīga, ka šodien varam paziņot par mūsu veikalu darbības uzsākšanu Latvijā. Mēs jau esam radījuši vairāk nekā 2000 jaunas, stabilas un labi apmaksātas darbavietas valstī. “Lidl” veikalu atvēršana iezīmēs svarīgu posmu mūsu misijā nodrošināt augstākās kvalitātes produktus par zemāko iespējamo cenu mūsu klientiem Latvijā, tādējādi radot tiem prieku atļauties vairāk. Ar nepacietību gaidīsim ikvienu “Lidl” veikalos,” saka Jākobs Jozefsons, “Lidl Latvija” valdes priekšsēdētājs.

“Lidl” ir labi pazīstams visā Eiropā ar savu veiksmīgo mazumtirdzniecības modeli – vienkāršu iepirkšanos un augstas kvalitātes produktiem par zemām cenām. Tāpēc uzņēmums ir priecīgs piedāvāt šo prieku atļauties vairāk arī Latvijas iedzīvotājiem. Visi “Lidl” veikali klientiem piedāvās starptautiski pazīstamos “Lidl” privāto zīmolu produktus dažādās produktu kategorijās, kā arī vietēji ražotus produktus.


Sagaidot visus ar pievilcīgi smaržojošu ceptuvi, kuras plaukti pilni ar svaigu maizi, smalkmaizītēm un pīrādziņiem, “Lidl” veikali piedāvās visas ikdienai nepieciešamās pārtikas preces un daudzus desmitus augstas kvalitātes “Lidl” privāto zīmolu, kurus klienti neatradīs nekur citur – sākot ar interesantiem pārtikas produktiem un beidzot ar stilīgām precēm mājām, tekstilizstrādājumiem, apģērbiem, unikālu kosmētiku un izturīgiem dārzniecības un mājas remonta darbarīkiem. Sākot ar šodienu “Lidl” produktu piedāvājums un cenas ir apskatāmas mājaslapā www.lidl.lv.

Visi jaunie “Lidl” veikali ir gaišas ēkas ar plašām tirdzniecības zālēm, augstiem griestiem un ērti izvietotiem preču plauktiem. Veikali ir energoefektīvi un pilnībā izmanto tikai vietējo “zaļo elektrību”, ko piegādā “Latvenergo”. Visas šīs ēkas ir videi draudzīgas un ilgtspējīgas, ko apstiprina tām piešķirtais starptautiskais “EDGE” celtniecības sertifikāts. Veikalus var ērti sasniegt ar sabiedrisko transportu, velosipēdiem un automašīnām, kurām izveidoti plaši stāvlaukumi ar 270 cm platām stāvvietām. Klientu ērtībai veikalos ir pieejamas tualetes un zīdaiņu pārtīšanas telpas.

Plānošana un gatavošanās lielajai veikalu atvēršanas dienai ir aizņēmusi vairākus gadus, un tā ir turpinājusies par spīti Covid-19 pandēmijas izaicinājumiem. Veikalu atvēršana ir liela daļa no “Lidl” aktīvās izaugsmes stratēģijas Latvijā, kas jau ir rezultējusies ar 55 miljonus eiro vērtā loģistikas centra atklāšanu 2021. gada janvārī.

Paralēli sava veikalu tīkla veidošanai, “Lidl” ir investējis dažādos vietējās infrastruktūras un vides uzlabošanas projektos, veikalu apkārtnē iestādot gandrīz 6000 jaunus kokus un krūmus, kuru kopvērtība tuvojas 400 000 eiro.

Ceturtdien, 7. oktobrī plkst. 8.00 “Lidl” laipni gaidīs savus pircējus šajos veikalos:
Pilsēta Adrese

Rīga Anniņmuižas bulvāris 77
Rīga Anniņmuižas iela 8A
Rīga Augusta Deglava iela 160
Rīga Dzelzavas iela 75B
Rīga Lubānas iela 113A
Rīga Sergeja Eizenšteina iela 81
Liepāja Ganību iela 182
Ventspils Kuldīgas iela 90
Tukums Raudas iela 17A
Jelgava Rīgas iela 50
Ogre Kalna prospekts 2A
Valmiera Stacijas iela 8
Jēkabpils Ledus iela 5
Rēzekne Atbrīvošanas aleja 125
Daugavpils 18. Novembra iela 146

Uz savu pirmo 15 veikalu atvēršanu ceturtdien, 7. oktobrī, “Lidl” aicina ierasties, sekojot visām Covid-19 drošības prasībām. Lai to nodrošinātu, tiks ievēroti visi valstī noteiktie Covid-19 drošības pasākumi, padarot “Lidl” veikalus par drošu iepirkšanās vidi. Lai nodrošinātu sociālo distancēšanos veikalu ārpusē un iekšienē, pircēju skaits būs ierobežots, ņemot vērā visus jaunākos valdības noteiktos ierobežojumus.

Par "Lidl"

Mazumtirdzniecības uzņēmums “Lidl”, kā daļa no Nekarzulmā (Vācijā) bāzētās “Schwarz Group”, ir viens no vadošajiem pārtikas mazumtirdzniecības uzņēmumiem Vācijā un Eiropā. "Lidl" ir pārstāvēts 32 pasaules valstīs, un 29 valstīs pašlaik strādā ap 11 550 "Lidl" veikalu un vairāk nekā 200 loģistikas centru. Kā zemo cenu veikals, “Lidl” koncentrējas uz labākās cenas un kvalitātes attiecības nodrošināšanu saviem klientiem. Vienkāršība un sakārtoti darba procesi izpaužas "Lidl" ikdienas darbā veikalos, reģionālajos loģistikas centros un klientiem sniegtajos pakalpojumos. Nekarzulmā bāzētais “Lidl Stiftung” atbild par standartizēto darba procesu veidošanu un strukturēšanu. "Lidl" pašlaik strādā vairāk par 341 000 darbinieku. Ikdienas darba dinamisms, spēks, kas ir šī darba rezultāts, un godīga savstarpējā sadarbība ir raksturīga "Lidl" darbam visā pasaulē. "Lidl" uzņemas atbildību par cilvēkiem, sabiedrību un apkārtējo vidi. Ilgtspēja ir “Lidl” ikdienas darba kvalitātes solījuma rezultāts. Globāli strādājošās “Schwarz Group” apgrozījums 2020. finanšu gadā sasniedza 125,3 miljardus eiro.

SIA “Lidl Latvija” ir izveidots 2018. gada februārī. Šobrīd uzņēmums koncentrējas uz savu veikalu tīkla veidošanu Latvijā. Vairāk par mums: Lidl.lv


KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 24.03.2024 - 01.04.2024 Svini Lieldienas Bauskas novadā! Bauskas TIC
Esam apkopojuši Lieldienu svinību norises vietas Bauskas novadā! Foto:N.Veiss | Skatīt vairāk
Latvija
Zemgales pastalu izstāde Jelgavas reģionālais tūrisma centrs
No 19. marta līdz 30. aprīlim Dzīvesziņas un arodu sētā, Vecpilsētas ielā 2 skatāma Zemgales pastalu izstāde. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 27.03.2024 - 31.03.2024 Lieldienas Jaunmoku pilī un parkā Tukuma TIC
Pirmajās Lieldienās, 31. martā, Jaunmoku pils aicina visus uz aizraujošu svinību dienu pils parkā. Šīs dienas laikā norisināsies aktivitātes visai | Skatīt vairāk
Labi būt pavasarī - Bauskas novadā! Bauskas TIC
Izdots jaunais kultūras un tūrisma ceļvedis „Labi būt Bauskas novadā” - aplūko un iedvesmojies brīvdienām! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.90557003sec.