Travelnews.lv iesaka: Nedēļas nogales pasākumu TOP7

Siltās jakas un ziemas zābakus jau var nolikt skapī. Tiesa gan, pa rokai jābūt gumijniekiem un varbūt kādam siltākam džemperim, bet laba ziņa ir tāda, ka vasaras sezona ir sākusies! Nesēdi mājās, baudi dzīvi!

Aktīvā tūrisma diena Rēzeknē 2022 aicina iesildīt vasaru

11. jūnijā no plkst. 11:00 Rēzeknes ezera parkā visi aktīvās atpūtas entuziasti ir aicināti atklāt vasaras tūrisma sezonu, kur ikviens varēs iesaistīties aizraujošās aktivitātēs svaigā gaisā. “Aktīvā tūrisma diena” ir gadu gaitā iedibinājies pasākums, kas pēc garā ziemas perioda ļauj iepazīties ar pilsētas un tās apkārtnes aktīvās atpūtas tūrisma klāstu. Plašāka informācija atrodama šeit.

Alūksnē dejotāji iegriezīs Deju lieluzveduma mūžīgo dzinēju

2022. gada 11. jūnijā plkst. 19.00 Ziemeļvidzemes pērlē - Alūksnē notiks XXVII Vispārējo latviešu Dziesmu un XVII Deju svētku Deju lieluzveduma “Mūžīgais dzinējs” ieskaņas koncerts, kurā piedalīsies 600 dejotāji no visas Latvijas.  Plašāka informācija par pasākumu atrodama šeit.

Jaunmoku pilī aicina uz Ģimeņu dienu «Esam vienoti»

12.jūnijā no plkst. 11.00 Jaunmoku pilī notiks Ģimeņu diena “Esam vienoti”, kurā īpaši gaidītas ģimenes, kurās aug bērni ar invaliditāti. Dienas laikā varēs piedalīties un darboties radošajās darbnīcās, skatīt leļļu teātra izrādi, kā arī iepazīt muzeja ekspozīcijas. Plašāka informācija atrodama šeit.

Kuldīgas pusē notiks dārza svētki

Virkas muižas sadarbības partneris “Strauss un Kaza” rīko dārza svētkus Kuldīgas novadā, Snēpeles pagastā. Tie notiks jau 11. jūnija un sāksies plkst. 17.00. Plašāka informācija atrodama šeit.

TURBO fashion tirgus Āgenskalna tirgus paviljonā

12. jūnijā plkst. 11.00-16.00 pirmo reizi iemīļotais dizaina un vintāžas tirgus TURBO fashion norisināsies atjaunotajā Āgenskalna tirgus paviljonā! Aicināti piedalīties visi, kas vēlas piešķirt otru dzīvi savam apģērbam un aksesuāriem un nodot tos tālāk citiem, kā arī dizaineri un senlietu kolekcionāri. Plašāka informācija atrodama šeit.

Izaicini sevi velopiedzīvojumam Pierīgā

Izbaudi Velopiedzīvojumu “EXIT RĪGA ripo” un apceļo Pierīgu ar vilcienu un velosipēdu! Pierīgas tūrisma asociācija sadarbībā ar Pierīgas pašvaldībām un PostNos ir izplānojuši četrus velomaršrutus apkārt Rīgai - no Babītes līdz pat Carnikavai. Tie sākas un beidzas vilcienu pieturās un bez maksas ir pieejami PostNos aplikācijā ikvienam interesentam. Ļoti iespējams, ka šogad izstrādātie velomaršruti kļūs par pastāvīgu reģionālo Pierīgas velomaršrutu. Plašāka informācija atrodama šeit.

Ventspils Pludmales akvaparks uzsāk sezonu

Līdz ar siltāku laika apstākļu iestāšanos, no sestdienas, 11. jūnija, vasaras sezonu uzsāks Ventspils Pludmales akvaparks. Apmeklētājiem tas būs atvērts ik dienas no plkst. 12:00 līdz 21:00. Plašāka informācija atrodama šeit.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
"Baroka mūzikas ģēniji" Rundāles pilī Bauskas TIC
Esi aicināts uz Liepājas Simfoniskā orķestra koncertprogrammu Rundāles pilī! | Skatīt vairāk
Latvija
Labi būt pavasarī - Bauskas novadā! Bauskas TIC
Izdots jaunais kultūras un tūrisma ceļvedis „Labi būt Bauskas novadā” - aplūko un iedvesmojies brīvdienām! | Skatīt vairāk
Aicina uz putnu vērošanas ekskursiju Jelgavas reģionālais tūrisma centrs
7.aprīlī, pulksten 9.30 no Jelgavas Sv.Trīsvienības baznīcas torņa pagalma sāksies velo ekskursija “Braucam vērot putnus”. Pieteikšanās 63005447 | Skatīt vairāk
Pārgājiens Alūksnē Alūksnes TIC
Ieplāno 13.aprīli, lai trīs stundu aizraujošā pārgājienā uzzini viduslaiku mantojuma faktus, nostāstus un teikas! Dosimies Alūksnes viduslaiku pils | Skatīt vairāk
12 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.39752007sec.