Travelnews.lv iesaka: Nedēļas nogales pasākumu TOP7

Vasara lēni, lēni tuvojas izskaņai, vai, pareizāk sakot, skolas sākumam, kas skars lielu daļu Latvijas iedzīvotāju – ceļošana, pasākumi un izklaides tad paliks otrajā plānā. Tādēļ aicinām izbaudīt šo nedēļas nogali uz pilnu klapi!

Ludza svin dzimšanas dienu

“Ar saullēktu Ludzā” augusta otrās nedēļas nogalē, no 12. līdz 13.augustam, Ludza svinēs savus svētkus– 845. dzimšanas dienu. Pilsētas svētki solās būt daudzveidīgi un ar plašu svētku programmu, kas aptver dažādas gaumes un vēlmes – veselīga un aktīva dzīvesveida piekritējus, gardēžus, sportistus, erudītus, ballīšu cienītājus, dabas draugus, un, protams, kultūras un mākslas baudītājus – lai ikvienam svētkos būtu interesanti. Plašāka informācija atrodama šeit.

Gadatirgus un svētki Vērmaņdārzā

No 12. līdz 14.augustam Vērmanes dārzā notiks “My Expo” rīkotais “Rīgas pilsētas svētku noskaņu pasākums” ar gadatirgu. Pasākums tiek organizēts kā svētki visai ģimenei: būs skaisti dekori, foto zona, būs dažādas izklaides un radošas aktivitātes gan pieaugušajiem, gan bērniem. Skanēs jautra mūzika. Plašāka informācija atrodama šeit.

Balvu novada Upītē sākas folkloras festivāls

Balvu novada, Šķilbēnu pagasta “Upītes kultūrtelpā” tradicionāli augustā svinēs “Svātkus Upītie”. Šogad svētkus sāks svinēt 12. augustā un noslēgs 28. augustā. Svētku laikā būs iespēja izbaudīt Latvijas Nacionālā teātra, Dailes teātra, Dirty Deal Teatro un Latvijas Leļļu teātra izrādes. Norisināsies tekstilmākslinieku un mūziķu simpozijs. Būs stipro skrējiens, amatnieku tirdziņš. Svētku kulminācija starptautiskais folkloras festivāls “Lipa Kust III” ar danču meistarklasēm un danču nakti. Plašāka informācija atrodama šeit.

Kalnienas šaursliežu dzelzceļa stacijas pop-up restorāns

Kalnienas šaursliežu dzelzceļa stacijā 14.augustā viesus gaidīs pop-up restorāns, piedāvājot piedzīvot vietējo garšu un kultūras ceļojumu. 14. augusta restorānā no plkst. 13:40 līdz 16:10 būs iespēja baudīt trīs kārtu maltīti no Gulbenes novada zināmāko kafejnīcu “Kantes krogs” un “Rodi” īpašnieces un šefpavāres Ivetas Ilvas. Ēdienu pagatavošanā tiks izmantoti arī vietējie produkti. Plašāka informācija atrodama šeit.

Ģimeņu diena Jaunmoku pilī

Pasākumu cikla ietvaros, 14. augustā Jaunmoku pils parkā daudzbērnu ģimenes ir aicinātas uz Ģimeņu dienu “Lielģimeņu saiets”. Tās ietvaros varēs baudīt koncertu, spēlēt lielformāta spēles, piedalīties interaktīvā orientēšanās spēlē un citās āra aktivitātēs. Plašāka informācija atrodama šeit.

Senie spēkrati dodas arī uz Vidzemi

Sestdien, 13. augustā, norisināsies Rīgas Motormuzeja un Latvijas Antīko automobiļu kluba rīkotais ikgadējais starptautiskais seno spēkratu salidojums “Rīga Retro” par godu kluba 50 gadu jubilejai. Spēkratus būs iespējams redzēt arī Kocēnos un Valmierā. Plašāka informācija atrodama šeit.

Atpūties un baudi izstādi Jūrmalā

Jūrmalā, Dzintaru pludmalē Turaidas ielas galā atklāta dabas iedvesmota tēlniecības izstāde, kas turpina skulpturālo objektu izstāžu tradīciju pludmalē. Brīvdabas izstāde “Mākslas liedags. Komēta nāk” apskatāma līdz 11. septembrim. Plašāka informācija atrodama šeit.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
"Baroka mūzikas ģēniji" Rundāles pilī Bauskas TIC
Esi aicināts uz Liepājas Simfoniskā orķestra koncertprogrammu Rundāles pilī! | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 18.03.2024 - 01.04.2024 Skati Bauskas tūrisma objektus Lieldienās! Bauskas TIC
Lieldienu darbalaiks galvenajos tūrisma objektos. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 27.03.2024 - 02.04.2024 Lieldienu brīvdienas Liepājā Liepājas reģiona TIB
Gaidot pavasari, Liepāja priecēs ar Lieldienu rotājumiem – svētku olām un čivinošiem putniem, kā arī lielus un mazus aicinās uz svētku pasākumiem. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 23.03.2024 - 29.03.2024 Ceļš uz sakārtotu ķermeni un prātu! Via Vitalité
Via Vitalité ir četru zvaigžņu svara korekcijas un labsajūtas centrs Aizputē. Piedāvājam programmas "Pamata","Exstra","Relax". Zvaniet +371 20 605 553 | Skatīt vairāk
no 145 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.43632889sec.