Travelnews.lv iesaka: TOP7 nedēļas nogales pasākumi

Oktobra pēdējā nedēļas nogale solās būt interesantiem pasākumiem bagāta. Tādēļ nepalaid garām – Travelnews.lv iesaka TOP7 pasākumus.

Leģendu nakts visā Latvijā

Jau vienpadsmito reizi šī gada 29. oktobrī notiks tradicionālais un ikgadējais Latvijas piļu un muižu asociācijas organizētais pasākums “Leģendu nakts 2022”. Pasākumi noritēs visā Latvijā. Vairāk par to, kas un kad notiks, var atrast šeit.

Daugavpilī Helovīnus svinēs ar autoorientēšanās spēli

Sestdien, 29. oktobrī, automobiļu klubs "Drive2 Daugavpils" aicina ikvienu interesentu šīs sajūtas piepildīt, piedaloties autoorientēšanās spēlē “Street Challenge Halloween”. Šī spēle būs aizraujošs veids, kā iepazīt Daugavpili un jautri pavadīt laiku kopā ar ģimeni vai draugiem. Spēli organizē automobiļu klubs "Drive2 Daugavpils" par godu Halovīnam. Plašāka informācija atrodama šeit.

Liepājā Karostas Gaismas festivāls

Oktobra pēdējā nedēļas nogalē Redanā, 14.novembra bulvārī 82/86 tiks svinēti gaismas svētki – trīs vakarus notiks Karostas Gaismas festivāls. Festivālā jau iesaistījušies vairāk kā 100 Liepājas skolēni, kas divu mēnešu laikā ir izgatavojuši lampas no dažādiem otreiz lietojamiem materiāliem. Festivāla rīkotāji, Karostas glābšanas biedrība, saka lielu paldies skolotājiem un skolēniem, kas atsaucās šai iniciatīvai. Plašāka informācija atrodama šeit.

Raiņa muzejs aicina izzināt Jasmuižas apkārtnes vēsturi

30. oktobrī plkst. 13.00 Raiņa muzejs “Jasmuiža” (Preiļu novads, Aizkalne) aicina uz vasaras sezonas noslēguma pasākumu “Jasmuiža laiku lokos”. Plašāka informācija atrodama šeit.

Rīgā izstāde «Ķirbji un citas lielas ogas 2022»

Latvijas Nacionālā dabas muzeja dārzkopības izstāžu sezona tiks noslēgta ar rudens lielogu – ķirbju – izstādi, kas tapusi sadarbībā ar Artūra Sildes Dārzkopības entuziastu klubu „Tomāts”. Izstāde „Ķirbji un citas lielas ogas 2022” norisināsies līdz 30.oktobrim un tajā varēs aplūkot gan iecienītas un gadu laikā pārbaudītas vērtības, gan jaunas ķirbju šķirnes. Plašāka informācija atrodama šeit.

Zinātnes centrs VIZIUM aicina uz spocīgu darbošanos Halovīnu noskaņās

Līdz ar zeltaini oranžajām koku lapām un ķirbju ražu pienācis arī gada spocīgākais laiks - Visu Svēto nakts jeb Halovīni. No 27. līdz 30. oktobrim zinātnes centrā VIZIUM iemājos ne tikai spocīga noskaņa, bet arī raganiņas, kuras aicina ģimenes ar bērniem uz QR koda medībām, raganu darbnīcu un pārsteigumiem pilno zinātnes šovu! Plašāka informācija atrodama šeit.

Rotko centrā pieci jauni izstāžu projekti

2022. gada 28. oktobrī plkst. 16.00 Daugavpils Marka Rotko mākslas centrā tiek atklāti pieci jauni, spilgti un izteiksmīgi izstāžu projekti, kuri tumšajos rudens un ziemas mēnešos spēs remdēt ikvienu pēc krāsām un gaismas izslāpušo apmeklētāju. Plašāka informācija atrodama šeit.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Golfa diena Madonā Madonas TIC
Pļavu golfa laukums "Kalnozoli" atklāj jauno sezonu ar Vislatvijas golfa dienu. | Skatīt vairāk
Latvija
Uz Tukumu pēc literatūras! Tukuma TIC
Pagājušajā gadā Tukums tika iekļauts UNESCO radošo pilsētu tīklā kā literatūras pilsēta. Esam lepni par iegūto statusu un aicinām uz pasākumiem. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 17.04.2024 - 26.04.2024 UFO stāstīs jokus Tukumā Tukuma TIC
Ja meklē iespēju aizmirst ikdienas rūpes, nāc 26.aprīlī pulksten 19:00 uz Tukuma pilsētas Kultūras namu! | Skatīt vairāk
Gūsti pavasarīgu iedvesmu izstādēs Tukumā Tukuma TIC
Aprīlis uzņem apgriezienus. Mostas daba. Mostas krāsas. Atsprāgst pumpuri, un dzīvība zied. Ļauj iedvesmai ieplūst tevī caur mākslu Tukumā un | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.80918312sec.