Svini Valentīndienu Gaujas Nacionālajā parkā

Piepildiet Mīlestības dienu ar uzmanību, smaidu raisošiem pārsteigumiem un lutināšanu, kas uzbur svētkus otrai pusei un sev! Gaujas Nacionālais parka uzņēmēji ir sarūpējuši īpašus, romantiskus un dzirkstošus piedāvājumus Valentīndienā.

Pavadiet mīlestības svētkus Siguldas, Cēsu un Valmieras novadā, un izvēlēties brīnišķīgos piedāvājumus!

Elegantā SPA atpūta Annas Hotel Design & SPA

Miera oāzē, dabas apskāvienā baudiet “Baltās nakts Annas muižā” piedāvājumu Annas Hotel Design & SPA. Nakšņojiet saulainā Double De Lux apartamentā, baudiet atpūtu SPA kompleksā: ūdens aktivitātēs akmens baseinā, burbuļvannā, tvaika pirtī, saunā, lietus dušā. Līdz ar saules rietu baudiet karstā avota ūdens baļļu muižas parkā. Divvientulīgas atpūtas turpinājumā restorāna šefpavārs gādās par izcilām garšām trīs kārtu vakariņās. Nākamās dienas rītā iesāciet dienu ar gardām brokastīm un rīta peldi akmens baseinā.

Uzburiet brīvdienas un svētku dienas Annās vēl neaizmirstamākas, izvēloties lutinošas masāžas ŠEIT.

Dabas un ūdens klātbūtne, miers, kāds sastopams Annās, dod lielisku iespēju rast baudījumu ķermenim un dvēselei. Tikai harmonijā ar sevi cilvēks spēj sakārtot domas un ļaut dabai parūpēties gan par iekšējo, gan ārējo skaistumu.

Rezervējiet īpašos piedāvājumus Annas Hotel Design & SPA ŠEIT.

Romantiska atpūta Bīriņu Pilī

1860. gadā celtā Bīriņu Pils ir romantiska, ar mīlestību radīta vieta.

Esiet mīļi aicināti pavadīt romantiskus svētkus, baudot elegantu atpūtu piedāvājumā “Romantiska atpūta torņa luksusa istabā”. Nesteidzīgā atpūtā baudiet vakariņas Bīriņu pils restorānā, vīnu un augļus apartamentos, dodieties pils lielā torņa apskatē un brīnišķīgā parka pastaigā, piestājot lapenēs, pie Mīlestības ozola.

Baudiet laiskus mirkļus baseinā un pirtī, lai baudītu ūdens čalas, pirts aromātiskos gariņus.

Rezervējiet karalisku atpūtu Bīriņu pilī ŠEIT.

“Mīlu Tevi! Mīlu sevi!” SPA Rehabilitācijas centrā “Līgatne”

Rehabilitācijas centrā "Līgatne" 2 dienu SPA piedāvājumā “Mīlu Tevi! Mīlu sevi!” baudiet relaksējošu saunu un peldi baseinā, uzmundrinošu un lutinošu peldi apelsīnu, ingveru vai greipfrūtu aromātiskajās un vitamīnu bagātajā vannā, un uzmundrinošu masāžu. Dodieties rāmā pastaigā labiekārtotās dabas caurvītās pastaigu takās Gaujas Nacionālajā parkā. SPA piedāvājumā nakšņojiet divvietīgā numuriņā un baudiet veselīgas un gardas brokastis un vakariņas.

Rehabilitācijas centrs “Līgatne” piedāvā vairākas lutinošas SPA programmas, ielūkojieties ŠEIT! Mūsdienu izpratnē SPA – tas ir vesels atveseļošanas komplekss, kas piedāvā lielu procedūru izvēli, lai saglabātu skaistumu, atveseļotos un visa organisma relaksāciju.

Rezervējiet SPA atpūtu Rehabilitācijas centrā “Līgatne” ŠEIT

Dimanta, Zelta un Sudraba sajūtu piedāvājumi Mālpils muižā

Mālpils muiža ir izcils 19. gadsimta klasicisma arhitektūras piemineklis. Mālpils muižā atrodas arī luksus klases dizaina viesnīca un piedāvā daudzveidīgas atpūtas iespējas, sniedzot iespēju ikvienam muižas viesim – gan romantikas mīlētājiem, gan ģimenēm ar bērniem, gan aktīvās atpūtas piekritējiem brīvo laiku.

Papildini savu atpūtu muižā ar uzmundrinošu masāžu vai relaksējošu procedūru ķermenim. Izbaudiet dimanta, zelta un sudraba sajūtu piedāvājumu

Mālpils muižas parkā pie paša dīķa atrodas mājīga stikla dārza terase, kuru iespējams iznomāt maza piknika rīkošanai vai tējas baudīšanai lietainā laikā.

Rezervējiet īpašu atpūtu Mālpils muižā ŠEIT.

Romantiskie SPA piedāvājumi SPA HOTEL EZERI

Baudiet nesteidzīgu un īpašu atpūtu SPA Hotel Ezeri lutinošos piedāvājumos.

“Mīlestības pinekļos” SPA piedāvājumā labjūtību dāvās pelde pērļu vannā, aroma masāža, pirts un laiska pelde āra baseinā un siltajā džakuzī zem klajas un zvaigžņotas debess. Nakšņojiet Luksusa istabā un baudiet romantisku atpūtu! SPA piedāvājumā iekļautas gardas un veselīgas brokastis.

“Saldā mīla” SPA piedāvājumā baudiet rūpes, arommasāžas un laiku kopā SPA Hotel Ezeri. “Saldā mīla” SPA piedāvājumā nakšņojiet Luksusa apartamentos ar skatu uz dārzu, baudiet duālo aroma masāžu, pirti, peldes baseinā telpās, āra baseinā un siltajā džakuzī zem klajas un zvaigžņotas debess.  SPA piedāvājumā baudiet vakariņas restorānā “Gadalaiki” un brokastis, uzaustot jaunai enerģiskai dienai.

Iepazīstiet lutinošos SPA Hotel Ezeri piedāvājumus un pavadiet laiku kopā! Lai skaista mirkļu baudīšana un lutināšana SPA HOTEL EZERI!

Saldās brīvdienas Viesnīcā “Wolmar”

Pārsteidziet mīļoto cilvēku un sarūpējiet “Saldās brīvdienas” viesnīcā Wolmar Valmierā. Baudiet relaksāciju pirtī un masāžu baseinā, brokastis viesnīcas restorānā un nakšņošanu viesnīcas numuriņā. Ķermeņa un prāta atpūtai viesnīca piedāvā atpūtas kompleksu ar tvaiku pirti, SPA baseinu.

Viesnīca ir gluži kā miniatūrs pilsētas prototips – gaiteņiem piešķirti ielu nosaukumi un telpu interjerā uzburtas pilsētas ainavas. Iekārtojoties viesnīcā, turpat tuvumā varēsiet apmeklēt vecpilsētu vai doties uz gleznainajām vietām gar Gaujas upi, kur no koku ieskautajiem Stāvajiem krastiem paveras pasakains skats.

Rezervējiet brīnišķīgas brīvdienas viesnīcā “Wolmar” ŠEIT.

Uzburiet svētkus brīvdienu mājā “Mīļmājiņa”

Uzburiet svētkus saulainajā un mīlīgajā brīvdienu mājā “Mīļmājiņa”. Nosaukums jau pats izsaka daudz! Mīļmājiņa apvieno divas lietas, ko ikviens meklējam – mīļums un mājas. Ne viena, ne otra nevar būt par daudz un abi kopā ir laimes formula ikvienam no mums, jo sniedz cilvēkam mieru, atpūtu un labsajūtu.

Mīļmājiņa veidota, lai jūs apburtu un ļautu jums sajust, baudīt, atpūstos. Šeit jūs varēsiet izbaudīt karsto āra burbuļkublu ar skaistu dabas skatu pāri līdzenumiem un atsevišķu ar malku kurināmu lauku pirtiņu "Alfrēda tumšo pirtiņu".

Rezervējiet nesteidzīgās svētku brīvdienas “Mīļmājiņā” ŠEIT.

Baudiet vecpilsētas šarmu

Lampiņu virteņu izsgaismotās Cēsu vecpilsētas ielas un krāšņie skatlogi, mājīgās kafejnīcas tā vien aicina nesteidzīgā pastaigā, tverot svētku burvību.

Uz svētku vakariņām mīļi aicina H.E. Vanadziņš. Ziemeļu restorāns Cēsu vecpilsētas sirdī. Izbaudi Cēsis, tās arhitektūru un ziemeļu iedvesmotu maltīti.Īpašu burvību maltītei piešķir ēkas stāsts un modernais interjers, kur ir iekārtots arī rotaļu stūrītis pašiem jaunākajiem apmeklētājiem, tādējādi nodrošinot patīkamu maltīti un atpūtu visai ģimenei.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 12.04.2024 - 19.04.2024 Ar vilcienu uz Gulbeni Gulbenes novada TIC
Kāpiet vilcienā un dodieties uz Vidzemes ziemeļaustrumiem– uz Gulbeni, kur sagaidīs aizrautīgi tūrisma speciālisti un uzņēmēji, ļaujot izbaudīt | Skatīt vairāk
Latvija
MOSTIES DABĀ Cēsu novadā! Cēsu TIC
Brīvdienu ceļevdis līdz ar pavasara ienākšanu dabā palīdzēs arī Tev mosties no ziemas miega un baudpilni tvert neskaitāmās iespējas, ko piedāvā | Skatīt vairāk
Laivojiens pa Gauju 25.maijā Gulbenes novada TIC
25.maijā norisināsies jau otrais aktīvās atpūtas pasākumu cikla “Normāls notikums” posms – laivojiens pa Gauju no Lejasciema līdz Pukstiem. | Skatīt vairāk
Uzņēmumi


Valmieras TIC
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::2.27666688sec.