The Baltic Jazz trio koncertēs Baltajā flīģelī

Sestdien, 13. decembrī, plkst.18.00 Siguldas koncertzālē Baltais flīģelis Latvijā būs dzirdams izcila mūziķu ansambļa - The Baltic Jazz trio sniegums.

The Baltic Jazz trio sastāvā ir trīs lieliski džeza mākslinieki no Latvijas, Igaunijas un Lietuvas – katrs savā zemē populārs un nozīmīgs mūziķis. Šīs mūziķu apvienības debija ar lieliem panākumiem notika Baltijas valstu pirmajā kultūras nedēļā Parīzē 2008. gada oktobrī, pēc tam Viļņas džeza festivālā. Koncertā Siguldā viņiem pievienosies arī soliste Jūlija Zakirova (Latvija).

Sitaminstrumentu virtuozs Māris Briežkalns (Latvija) ir uzstājies un sniedzis meistarklases visā pasaulē, spēlējis kopā ar pasaulslaveniem mūziķiem. Viņš vada Mūsdienu Mūzikas centru, ir starptautiskā mūzikas festivāla „Rīgas ritmi“ un starptautiskā džeza mākslinieku konkursa „Sony Jazz Stage“ producents. Māris Briežkalns ir arī Latvijas Radio ierakstu studijas direktors.

Dainius Pulauskas (Lietuva) ir komponists un taustiņinstrumentālists, izveidojis vienu no vadošajiem džeza ansambļiem Lietuvā. Pulauskas ir piedalījies festivālos gan Eiropā, gan ASV un Āzijas valstīs. Piedalījies vairāk nekā 30 albumu ierakstos un saņēmis vairākus apbalvojumus.

Taivo Unts (Igaunija) ir viens no labākajiem kontrabasistiem savā valstī. Koncertējis kopā ar daudziem starptautiski atzītiem džeza mūziķiem un piedalījies dažādos džeza festivālos visā pasaulē. Unts ir Igaunijas Nacionālās operas orķestra mūziķis, kontrabasa spēles pasniedzējs un džeza festivālu rīkotājs.

Jūlija Zakirova ir festivāla „Sony Jazz Stage 2006“ Grand Prix ieguvēja, neo-soul, funk un džeza dziedātāja, grupas "Cruise Control" dalībniece. Piedalījusies daudzos nacionālos un starptautiskos vokālistu konkursos.

Biļetes ir nopērkamas koncertzāles “Baltais flīģelis” kasē: Darba dienās 11.00 – 19.00, kases tālrunis 67974787, e-pasts [email protected], www.sigulda.lv

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 24.03.2024 - 31.03.2024 Zaķim šodien Liela diena Liepājas reģiona TIB
30. martā no 11:00 – 15:00 Liepājas Latviešu biedrības nama lielajā zālē ģimenes aicinātas bez maksas apmeklēt Lieldienu pasākumu un aplūkot | Skatīt vairāk
Riga Reggae Acoustic Valmieras TIC
6.aprīlī pl.18.00 kultūrtlpa Akustika ielūdz uz sirsnīgu, mīlestības un miera pilnu vakaru pozitīvās regeja noskaņās ar apvienību RIGA Reggae | Skatīt vairāk
15 EUR
Pilna Servisa Līzings Passat Europcar
Pilna Servisa Līzinga piedāvājums VW Passat Variant MY24 Elegance. | Skatīt vairāk
6 trending travel destinations for 2024 airBaltic
Venture beyond the ordinary and enjoy the picturesque views, historical sights, and pristine nature of the Balkans. | Skatīt vairāk
79 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.6382699sec.