Notiks Tautas sporta pasākums "Nāc un sporto!" Ventspilī

Sestdien, 4.aprīlī, un svētdien, 5. aprīlī, Ventspilī tautas sporta programmas „Nāc un sporto!” ietvaros norisināsies vairāki pasākumi, kuros piedalīties aicināts ikviens ventspilnieks neatkarīgi no vecuma un fiziskās sagatavotības pakāpes. Pateicoties pašvaldības finansējumam, „Nāc un sporto!” pasākumi ir bez maksas.

· 4.aprīlī plkst 13:00 Olimpiskajā centrā „Ventspils” notiks nūjošanas apmācības seminārs un praktiska nodarbība, ko vadīs Latvijas Tautas sporta asociācijas instruktori. Dalībnieki apmācību laikā ar nūjām tiks nodrošināti.

Nūjošana ir aktīva pastaiga ar īpaši izstrādātām nūjām un tā ir piemērota pilnīgi visiem: nav ne dzimuma, ne vecuma, ne arī fiziskās attīstības līmeņa ierobežojuma. Regulāra nūjošana uzlabo dzīves kvalitāti un fiziskās spējas, atbrīvo no ikdienas stresa, veicina pareizu ķermeņa stāju, kā arī vairo organisma pretestības spējas. Nūjošana, kā jebkura fiziskā aktivitāte, veicina veselīgu miegu un vispārēju labsajūtu un ir īpaši noderīga cilvēkiem ar sirds, asinsvadu, muguras, locītavu, elpošanas un nervu sistēmas slimībām, kā arī osteoporozes un diabēta profilaksei.

Galvenais nūjošanā ir pareizi to darīt. Tikai ar precīzu tehnisko izpildījumu var panākt to efektu, kādu šīs fiziskās aktivitātes spēj dot veselībai.

· 4.aprīlī no plkst. 15:00 līdz 16:00 Olimpiskā centra "Ventspils" basketbola halles atlētikas zālē notiks atlētiskās vingrošanas nodarbības.

· 5. aprīlī plkst.12:00 visi interesenti tiek aicināti apmeklēt Olimpiskā centra „Ventspils” peldbaseinu, kur tiks dota iespēja piedalīties ūdens aerobikā.

Ūdens aerobika ļauj saņemt harmonisku slodzi, kā arī veicina emocionālās spriedzes noņemšanu - tas ir ļoti labs paņēmiens cīņā ar stresu. Ūdens noņem sasprindzinājumu mugurkaulā, tiek uzlabota asins cirkulācija un stimulēta sirds–asins vadu sistēmas darbība.

· 5.aprīlī plkst. 13:00 Olimpiskā centra “Ventspils” peldbaseinā būs iespēja peldēt sev vēlamajā stilā un ātrumā.

· 5.aprīlī plkst. 15:00 Olimpiskā centra "Ventspils" peldbaseina aerobikas zālē aerobikas trenere Iveta Valtenberga ( aerobikas klubs „A klase” ) prezentēs izstrādāto un patentēto jauno aerobikas novirzienu – „QUADRO AEROBIC”, interesentiem būs iespēja arī iepazīt šo jauno aerobikas veidu praktiskā nodarbībā.

„Nāc un sporto!” pasākumi turpināsies arī 9.un 16.aprīlī, kad interesentiem būs iespēja piedalīties orientēšanās sacensībās. Orientēšanās sporta mērķis ir apvidū ar precīzas kartes un kompasa palīdzību atrast noteiktu skaitu kontrolpunktu

Savukārt maijā tiks atklāta skriešanas sezona, kuras ietvaros 9. un 16. maijā notiks vidējās distances skrējiens Reņķa dārzā, bet 23.maijā skrējiens apkārt Būšnieku ezeram.

Ventspils Sporta pārvalde aicina katru ventspilnieku būt aktīvam un izmantot piedāvāto iespēju bez maksas aktīvi piedalīties sporta pasākumos un iepazīt jaunus sporta veidus, kā arī novēl gribasspēku sportošanas uzsākšanai savas veselības labā!

„Nāc un sporto!” pasākumu programma 2009. gada aprīlī.

 

Nr.p.k.

Pasākums

Norises vieta

Datums

Laiks

1

Nūjošana - apmācību un praktisku nodarbību vadīs Latvijas Tautas sporta asociācijas pārstāvji

SIA OC "Ventspils" pie vieglatlētikas manēžas

04.04.

13:00

2

Atlētisms

SIA OC "Ventspils" basketbola halle

04.04.

15:00-16:00

3

Ātrspēles sacensības šahā

OC „Ventspils” basketbola halle, preses telpā

05.04.

11:00

5

Ūdens aerobika

SIA OC "Ventspils" peldbaseins

05.04.

12:00

6

Peldēšana

SIA OC "Ventspils" peldbaseins

05.04.

13:00

7

Aerobika – jauns aerobikas novirziens „QUADRO AEROBIC”

SIA OC "Ventspils" peldbaseins, aerobikas zāle

05.04.

15:00

8

Orientēšanās sacensības

Staldzene, autobusa gala pietura

09.04.

15:00

9

Piejūras kempings, Vasarnīcu iela 56

16.04.

15:00

Papildu informācija:

Ventspils pilsētas domes Sporta pārvaldes vadītāja Daina Paipala, tālr: 63624412

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Sezonas atklāšanas Grill ballīte pludmalē Baltic Beach Hotel & SPA
18. maijā, atklājot sezonu, aicinām visus uz garšīgu un smaržīgu Grill ballīti pludmalē. Plašs grilēdienu klāsts, muzikāli priekšnesumi un | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 25.04.2024 - 01.05.2024 Aktuālās izstādes Liepājā Liepājas reģiona TIB
Iepazīsties ar šī brīža aktuālajām izstādēm Liepājā – ieplāno un iedvesmojies! | Skatīt vairāk
Atpūta un Gardēžu vakariņas Igaunijā Estravel Latvia
1 nakts 2 personām, brokastis un vakariņas Michelin ceļvedī ieteiktā restorānā, kā arī spa piedāvājums // līdz 31.05. | Skatīt vairāk
no 225 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 22.04.2024 - 29.04.2024 Publikācija “TRAĶU REĢIONA GARŠU KRĀSAS” Trakai TIC
Publikācija “TRAĶU REĢIONA GARŠU KRĀSAS” | Skatīt vairāk
Uzņēmumi


Ventspils TIC
,


Ventspils Olimpiskais centrs
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.87453413sec.