airBaltic un partneri ievieš jaunu valūtu – BalticMiles

2009.gada 21.oktobrī Latvijas nacionālā aviokompānija airBaltic un tās partneri – nozīmīgākās finanšu, telekomunikāciju, viesnīcu, tūrisma, transporta un izklaides nozaru kompānijas – iepazīstināja ar pirmo kopīgo Baltijas valstu lojalitātes programmu – BalticMiles.

BalticMiles ir lojalitātes programma, kurā iespējams krāt punktus par katru reizi, kad klienti izmanto BalticMiles partneru pakalpojumus vai produktus – lidojumus, finanšu, telekomunikāciju, viesnīcu, izklaides vai transporta pakalpojumus. Sakrātos punktus iespējams izmantot pie jebkura no BalticMiles partneriem (piemēram, lai iegādātos bezmaksas lidojumu, viesnīcas numuru, spa procedūru vai iznomātu auto). Šī iespēja padara BalticMiles par alternatīvu valūtu, ko var nopelnīt un iztērēt katrā lojalitātes programmas partneruzņēmumā.

BalticMiles lojalitātes programma balstās uz ciešu sadarbība ar partneruzņēmumiem. Pašlaik BalticMiles ir iesaistīti deviņi partneri – Nordea, Latvijas Mobilais Telefons, Reval Hotels, ESPA Riga, Islande Hotel, SAS, Sixt, Eurolines un Forum cinemas. BalticMiles ir atvērta lojalitātes programma, kurā turpmāk varēs iesaistīties neierobežots skaits partneru no dažādām nozarēm – tā var būt gan banka, gan degvielas uzpildes stacija, gan pārtikas veikals, gan arī ķīmiskā tīrītava. Jebkuras nozares uzņēmumi var izmantot BalticMiles kā savu lojalitātes programmu.

airBaltic prezidents un izpilddirektors Bertolts Fliks saka: „Ieviešot BalticMiles, mēs esam izveidojuši pirmo lojalitātes programmu, kas aptver visu Baltijas reģionu. Pieredze ar līdzīgām lojalitātes programmām pasaulē, piemēram, Kanādā, liecina, ka punkti kļūst par paralēlu valūtu. Programmā iesaistās aizvien vairāk partneru un punktus var iegūt un izmantot gandrīz visur – runājot pa tālruni, uzpildot degvielu, pērkot pienu un maizi vai arī tīrot apģērbu.”

BalticMiles dalībnieki punktus var pelnīt un tērēt, lidojot ar airBaltic, izmantojot Nordea bankas pakalpojumus, Latvijas Mobilais Telefons telekomunikāciju pakalpojumus, uzturoties Reval Hotels vai Islande Hotel viesnīcās, izbaudot ESPA Riga procedūras, nomājot auto no Sixt, kā arī izmantojot Eurolines/LUX Express autobusus vai SAS piedāvātos lidojumus. Forum Cinemas ir partneris, kas piedāvā punktus izmantot, iegādājoties kinoteātra biļetes.

BalticMiles lojalitātes programmai ir trīs biedru statusa līmeņi, proti, Pamata, Biznesa un VIP. Pamata līmeni piešķir biedriem, kas tikko iesaistījušies BalticMiles programmā, savukārt Biznesa līmeni saņem klienti, kas gada laikā sakrāj 25000 punktu vai izmantojuši 30 airBaltic lidojumus. VIP līmenis ir augstākais lojalitātes programmas līmenis, ko piešķir klientiem, kas sakrājuši 50000 punktus vai gada laikā 60reizes izmantojuši airBaltic lidojumus.

Baltijas valstu iedzīvotājiem jaunajā lojalitātes programmā sadarbībā ar Nordea banku tiek piedāvāta BalticMiles MasterCard kredītkarte. BalticMiles MasterCard ir „divi vienā” risinājums un to var izmantot gan kā visa Baltijas reģiona lojalitātes programmu, gan kā kredītkarti, ar ko klienti var veikt pirkumus vairāk nekā 29miljonos tirdzniecības vietu visā pasaulē.

BalticMiles piedāvā arī īpašu karti bērniem bez minimālā vecuma ierobežojuma – Jaunā pilota (Young Pilots) karti.

Cik lidojumi nepieciešami, lai iegūtu lidojumu par brīvu? Divpadsmitlidojumi no un uz galamērķiem Skandināvijas valstīs, Somijā un Baltijas valstīs nodrošinās vienu lidojumu par brīvu tajos pašos maršrutos.

airBaltic galamērķa valstis – lidojumu skaits, kas nepieciešams, lai iegūtu lidojumu par brīvu

Ekonomiskā
klase

Biznesa
klase

Skandināvijas valstis, Somija un Baltijas valstis

12x

6x

Austrija, Beļģija, Vācija, Īrija, Baltkrievija, Nīderlande, Polija, Krievija, Šveice, Ukraina

14x

7x

AK, Francija, Grieķija, Itālija, Spānija, Turcija

15x

8x

Dienvidkaukāzs, Centrālāzija, Tuvie Austrumi

15x

8x

BalticMiles uzsākot darbību, no 2009.gada 1.novembra tiek ieviestas izmaiņas airBaltic partnerattiecībās ar EuroBonus programmu. Uzkrātie EuroBonus punkti tiek saglabāti EuroBonus kontā un tos var izmantot pašas EuroBonus programmas ietvaros. EuroBonus punktus var iegūt un izmantot airBaltic lidojumos uz Stokholmu, Oslo un Kopenhāgenu. EuroBonus punktus nevarēs pārskaitīt uz BalticMiles programmu.

airBaltic vēlas BalticMiles biedriem piedāvāt papildu ieguvumus. Viens no ekonomiskās klases pasažieru ieguvumiem būs bezmaksas reģistrācija uz lidojumiem lidostās, ja viņi ir BalticMiles kartes īpašnieki. Pasažieriem, kam vēl nav BalticMiles kartes, būs iespēja kļūt par lojalitātes programmas dalībniekiem turpat pie reģistrācijas letes lidostā, lai saņemtu bezmaksas pakalpojumu. Maksa par reģistrāciju lidojumam lidostā EUR5,00 apmērā būs spēkā no 2009.gada 1.decembra.

Kā kļūt par programmas BalticMiles biedru? Klienti var pieteikties BalticMiles, aizpildot pieteikuma veidlapu, kas pieejama Baltic Outlook žurnālā lidmašīnā, airBaltic biļešu kasēs, pie reģistrācijas letēm vai airBaltic biznesa klases pasažieru atpūtas telpā Rīgas lidostā. Varat arī aizpildīt pieteikumu tiešsaistē www.balticmiles.com, kā arī piezvanot uz airBaltic zvanu centru.

Vairāk informācija par BalticMiles: www.balticmiles.com

 

Īsi par airBaltic:

AIR BALTIC CORPORATION (airBaltic) ir akciju sabiedrība, kas dibināta 1995. gadā. Galvenie akcionāri:

Latvijas valsts 52.6% akciju, SIA Baltijas aviācijas sistēmas – 47.2% akciju. airBaltic flotē ir trīsdesmit viena lidmašīna: desmit Boeing 737-500, astoņas Boeing 737-300, divas Boeing 757-200 un vienpadsmit Fokker 50. airBaltic veic tiešos lidojumus no trim Baltijas valstu galvaspilsētām – Rīgas,Viļnas un Tallinas. airBaltic ir Gada aviokompānija 2009/2010 (Zelta balva) – šo balvu piešķir Eiropas Reģionālo aviokompāniju asociācija (ERA).

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 16.04.2024 - 20.04.2024 Radi Tukku Magi TALKA TUKUMĀ Tukuma TIC
20. aprīlī aktīvie tukumnieki un viesi aicināti uz Tukku Magi pagalma sakopšanas talku no pulksten 9:00 Pasta ielā 26. | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 17.04.2024 - 26.04.2024 UFO stāstīs jokus Tukumā Tukuma TIC
Ja meklē iespēju aizmirst ikdienas rūpes, nāc 26.aprīlī pulksten 19:00 uz Tukuma pilsētas Kultūras namu! | Skatīt vairāk
Īpašs piedāvājums ģimenēm  Gulbenes novada TIC
Izglītojošais un interaktīvais centrs “Dzelzceļš un Tvaiks” Gulbenē iepriecinās apmeklētājus, dāvājot iespēju piedalīties brīnišķīgā | Skatīt vairāk
Latvijas Kapoeiras kauss 2024 Tukumā Tukuma TIC
Latvijas Kapoeiras kauss ir kapoeiras sacensības, kuras notiks Latvijā pirmo reizi. Tās notiks 27.aprīlī pulksten 11:00 Tukuma Raiņa Valsts ģimnāzijā. | Skatīt vairāk
Uzņēmumi


airBaltic
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.48933005sec.