Ziemupes Ziemassvētku vecītis apciemos Rīgu

20.12.2009 pats galvenais Latvijas Ziemassvētku vecītis no Ziemupes kopā ar čaklajiem palīgiem rūķiem sēdīsies savās motorizētajās ragavās, lai dotos uz salu pašā Daugavas vidū – Ķīpsalu, kur apciemos mazos rīdziniekus “Ziemas švirpulī”. Arī Ziemupes vecīša uzticamie draugi – garauši ir nolēmuši apciemot mazos draugus, tādēļ te būs sastopama īsta, pūkainu trušu ģimenīte, kas draiski lēkās sava lieliskā namiņa pagalmā un grauzīs savas Ziemassvētku eglītes rotājumus.

Piparkūku un pankūku smarža, piparmētru tējas garaiņi, vaska sveču aromāts...Ķīpsalas halle būs pārtapusi par īstu švirpuļošanas vietu, kur gan mazie, gan lielie švirpuļnieki varēs klausīties gan košu Ziemassvētku koncertu, gan jautroties, gan sajust Ziemassvētku prieku. Kopā ar Ziemupes vecīti, rūķiem un aizmāršīgo Pierīgas Baronesi varēs iet jautrās rotaļās, nebēdnīgi dziedāt un nodoties arī citām radošam aktivitātēm – tīt vaska sveces, greznot piparkūkas vai zīmēt un ar saviem radošajiem darbiņiem piedalīties zīmēšanas izstādē.

“Ziemas švirpulī” bērni varēs uzzināt kā vēstules ceļo pie Ziemassvētku vecīša Ziemupē un citiem, kā arī tuvāk apskatīt īstu pasta mašīnu. Savukārt tie, kas vēl nav paspējuši nosūtīt Ziemassvētku apsveikumus, sadarbībā ar Latvijas Pastu varēs zīmēt skaistus Ziemassvētku apsveikumus un nosūtīt tos savām mīļajām vecmāmiņām un mīļajiem vectētiņiem, vai arī ar jautro pastnieku starpniecību nodot vēstules Ziemupes Ziemassvētku vecītim.

“Ziemas švirpulī” būs arī kāda Elfu ģimene, kas rādīs un mācīs burvju trikus, gudros jautras stafetes, žonglēs, un jokosies. Piedalīsies arī raganiņa Buse, kā arī izdziedās un visādi citādi jautrosies mazi un lieli švirpuļnieki – Liepājas ceļojošais leļļu teātris “Maska”, cirka studija “Beztemata”, Čučumuižas rūķi, dziedātāji Annija Putniņa, Artūrs Mangulis, Olga Pīrāgs, Līva Bondare, bērnu popgrupas “Knīpas un knauķi”, “Rīgas akmentiņi”, “Podziņas”, “Rigonda”, “Trīs ķēniņdēli”, “Trakās vāveres”, “Tev un man”, kā arī mūziķi Didzis Rijnieks un Ēriks Balodis. Jautrosies gan daudzie koncerta dalībnieki, gan klausītāji.

“Ziemas švirpulim” būs īpaši veidota pasākuma režija, kas rūpēsies par 4–8 gadus vecu bērnu prieku un vēlmi aktīvi rosīties – te nebūs rātni jāsēž krēslos un jāvēro notiekošais – aizraujošajiem notikumiem uz skatuves varēs dziedāt un just līdzi, švirpuļot un piedalīties it visā, kas pamīšus notiks uz skatuves un pa visu Ķīpsalas halli (un tur ir daudz vietas J)!

Biļetes var iegādāties Ķīpsalas halles kasē vai “Biļešu paradīzes” kasēs visā Latvijā un internetā www.bilesuparadize.lv . Ieejas biļetes cena bez sēdvietas – Ls 3, ieejas biļete ar sēdvietu tribīnēs – Ls 4,50. Pasākums sāksies plkst.14.00. Ieeja Ķīpsalas hallē – pusotru stundu pirms izrādes. “Ziemas švirpuļa” ilgums – aptuveni 2 stundas.

Ķīpsalas halles kases darba laiks: darba dienās no plkst. 10.00 līdz 19.00, sestdienās no plkst. 10.00 līdz 15.00. Informācija par biļešu rezervēšanu, grupu atlaidēm un pieteikumiem pa tālr.: 670 675 00 vai e-pastu: [email protected]. “Ziemas švirpulis” producenti ir “BT 1 Music”.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 13.03.2024 - 01.04.2024 Lieldienu pasākums mini ZOO "Lāčplēši" Talsu novada TIC
Mini Zoo “Lāčplēši” 31.martā no plkst. 10.00 gaida ciemos lielus un mazus uz Lieldienu lustēm ar visiem saviem četrkājainajiem draugiem. | Skatīt vairāk
Kruīzs uz Visbiju, no Tallinas Estravel Latvia
Pirmatnīgā un neatkārtojamā - Gotlandes sala // Vietu skaits ierobežots, kruīzs no Tallinas // 2 naktis // | Skatīt vairāk
no 121 EUR
Klasiskās indiešu dejas koncerts Valmieras TIC
6.aprīlī plkst. 18.00 Līga Saukante aicina uz klasiskās indiešu dejas solokoncertu “Samvadita – Harmonija” Kocēnu Kultūras namā. | Skatīt vairāk
10 EUR
Riga Reggae Acoustic Valmieras TIC
6.aprīlī pl.18.00 kultūrtlpa Akustika ielūdz uz sirsnīgu, mīlestības un miera pilnu vakaru pozitīvās regeja noskaņās ar apvienību RIGA Reggae | Skatīt vairāk
15 EUR
Uzņēmumi


Riga Islande Hotel
,


Rija Domus Hotel
,


1st-studio.com
,


SIXT Latvija
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.37736106sec.