Madonā notiks tautas slēpojums

Nedēļas nogalē, 20.02.2010 norisināsies Fischer tautas slēpojums „Madona” ar atsevišķu GreenDo veselības slēpojuma grupu. Atkarībā no fiziskās sagatavotības dalībniekiem tiek piedāvātas dažādas distances – 3km, 12km un 18km. Savukārt līdzjutējiem tiek organizētas ziemai atbilstošas un aizraujošas aktivitātes.

NORISES VIETA

Pasākums norisināsies slēpošanas un biatlona sporta bāzē „Smeceres sils”, kas atrodas 2km attālumā no Madonas pilsētas. Skaista, ainaviska vieta, kur satiekas kalni ar līdzenumiem - dalībniekiem nodrošinās aizraujošu slēpošanu.

Slēpojuma trase virzīsies pa meža takām, apmetot loku pie Smeceres kroga, kur sacensību dalībniekiem tiks nodrošināta gan dzirdināšana, gan vieglas uzkodas. Pēc tam distance virzīsies atpakaļ uz sporta bāzi „Smeceres sils” ar finišu slēpošanas un biatlona stadionā.

VESELĪBAS KLASE

Tautas slēpojuma „Madona” ietvaros tiek organizēts GreenDo veselības slēpojums, kas pulcēs gan ģimenes, kas atbalsta veselīgu un aktīvu dzīvesveidu, gan draugu un kolēģu kolektīvus. Veselības klases distances garums ir 12 km, (tiks nodrošināta arī klasikas sliede).

SLĒPOTĀJU VESELĪBAI

Slēpotājiem un līdzjutējiem GreenDo produktu degustāciju stendā būs iespēja nobaudīt un veselīgi sasildīties ar GreenDo karsto dzērienu, kas ir īpaši piemērots ziemas sporta veidu cienītājiem.

MEISTARĪBAS KLASE

Meistarības klasē noteikti būs vērojams dalībnieku sportiskais azarts, konkurences gars un vēlme sevi pierādīt uzstādot labāku rezultātu. Pamatdistance būs 18 km (1 aplis). Trases grūtības pakāpe – vidēja. Iesācējiem un tiem, kurus neinteresē sportiskais azarts, organizatori iesaka izvēlēties veselības klasi.

BĒRNIEM

Bērniem būs sagatavotas atbilstošas distances katrai vecuma grupai. Savukārt pašiem mazākajiem tiks piedāvāta slēpošanas skoliņa, kurā varēs apgūt pirmos soļus slēpošanā.

LĪDZJUTĒJIEM

Pasākums notiks brīvā atmosfērā, visiem klātesošiem būs iespēja baudīt karstos dzērienus, pasēdēt pie ugunskura, atpūtas brīžos izmantot lielo, apsildāmo telti, kā arī piedalīties organizētajās aktivitātēs. Dalībnieku un līdzjutēju mundrumam būs izveidots SPĒKA PUNKTS, kur būs iesēja nodegustēt karsto Spēka Kafiju!

SERVISS

Darbosies arī slēpju noma un slēpju serviss.

DALĪBNIEKIEM

Katrs finišējušais saņems piemiņas diplomu. Enerģijas atgūšanai dalībniekus cienās ar gardām pusdienām.

TRANSPORTS

Dalībnieku ērtībai tiek organizēti speciāli autobusu reisi no Rīgas uz Madonu un atpakaļ uz Rīgu. Rīgā autobuss kursēs no SPORTLAT veikala A. Deglava ielas 7.

DALĪBAS MAKSA

Meistarības klase:

•līdz 18.02.2010. (plkst. 24:00) 6,- LVL

•sacensību dienā 8,- LVL

Veselības slēpojuma grupa:

•līdz 18.02.2010. (plkst. 24:00) 5,- LVL

•sacensību dienā 7,- LVL

PIETEIKŠANĀS SACENSĪBĀM un AUTOBUSAM

- interneta mājas lapā www.sportlat.lv, aizpildot pieteikšanās formu

- Rīgā: Sportlat veikalā – Augusta Deglavas iela 7, Rīga Tālr.: 67291526

- Sacensību dienā – sacensību reģistratūrā no plkst. 10:00

Ar sacensību nolikumu vari iepazīties Sportlat mājas lapā http://www.sportlat.lv/

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 22.03.2024 - 02.04.2024 Lieldienas Valmierā “Zaķim pa pēdām” Valmieras TIC
1.aprīlī no pl.11-16 ar prieku gaidīsim ikvienu – mazus un lielus uz Lieldienu svinēšanu Valmierā! | Skatīt vairāk
Laipni lūgti Šrilankā – smaidu valstī! Latvia Tours
Debesskrāpji un koloniālā stila savrupmājas, lielveikali un ielu tirdziņi, krāšņi Rietumu modes apģērbi un tradicionālās sarongas, ātri sporta | Skatīt vairāk
no 757 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 25.03.2024 - 31.03.2024 Pastaigas vecpilsētā gida pavadībā Liepājas reģiona TIB
Katru sestdienu un svētdienu plkst. 12.00, gids ar zaļi sarkano Liepājas karodziņu rokās gaidīs pie koncertzāles “Lielais dzintars”. | Skatīt vairāk
6 trending travel destinations for 2024 airBaltic
Venture beyond the ordinary and enjoy the picturesque views, historical sights, and pristine nature of the Balkans. | Skatīt vairāk
79 EUR
Uzņēmumi


Vidzemes Tūrisma asociācija
,


AL SVETS
,


CelojumuBode.lv
,


Liepupes muiža
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.47740793sec.