Novatours glābj klientu atvaļinājumus [1]

Īslandes vulkāna izvirdums nenoliedzami ir radījis bezprecedenta situāciju gan Latvijas, gan visas Eiropas aviācijas vēsturē. Tūroperators NOVATOURS informē, ka radusies Force majeure situācija tiek risināta un turpmākie lēmumi pieņemti, soli pa solim sekojot līdzi operatīvajai informācijai par gaisa satiksmes stāvokli Latvijas un visas Eiropas gaisa telpā.

Tā kā joprojām nav iespējams viennozīmīgi prognozēt, kad tiks atjaunota satiksme Latvijas gaisa telpā, šobrīd visi NOVATOURS spēki tiek koncentrēti, lai nodrošinātu mūsu klientiem uzturēšanās iespējas galamērķos un būtu gatavībā realizēt aizkavētos reisus, līdzko tiks saņemta attiecīga atļauja.

Laika periodā, kopš ceturtdienas vakara, kad satiksme Latvijas gaisa telpā tika slēgta, tūroperatoram NOVATOURS bija plānots pa vienam ienākošajam un izejošajam reisam no Tenerifies, Hurgadas un Šarm El Šeihas. Abi brīvdienās plānotie reisi no un uz Ēģipti ir atlikti un tiks realizēti, līdzko uzlabosies situācija un atkal būs atļauti lidojumi Latvijas gaisa telpā. Savukārt ziemas sezonas pēdējais reiss uz Tenerifi, kas bija plānots 16.aprīlī, bet līdz šim atlikts, tiek atcelts pavisam un tiks organizēts tikai izejošais reiss no Tenerifes, līdzko radīsies šāda iespēja. Līdz tam laikam klientiem, kas šobrīd atrodas ceļojuma galamērķī Ēģiptē vai Kanāriju salās, neatliek nekas cits kā piespiedu kārtā pagarināt savu atvaļinājumu. Tomēr šie cilvēki atrodas salīdzinoši daudz labākā situācijā kā tie, kas gaida reisu kādā no daudzajām Eiropas lidostām, jo par viņiem rūpējas NOVATOURS pārstāvis, organizējot iespēju turpināt kvalitatīvu atpūtu viesnīcā. Tāpat tūroperators NOVATOURS garantē visu savu klientu nogādāšanu atpakaļ Rīgā ar pirmo izejošo reisu pēc Latvijas gaisa satiksmes atjaunošanas.

Aktuālajai informācijai par tuvākajiem reisiem NOVATOURS iesaka sekot līdzi starptautiskās lidostas Rīga un aviokompānijas SmartLynx Airlines interneta lapās, kā arī jautāt tūrisma aģentūrā, kurā ir iegādāts konkrētais ceļojums.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

1 Mela 04/24/2010 15:20 Bija tā laime būt tā pēdējā izejošā reisa pasažierei uz Tenerifi.Nekur, protams, neaizlidoju... Cerams, ka rudenī sanāks pagarināt vasaru Kanāriju salās!

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Ekskursiju tūre Itālijā - no Rīgas Estravel Latvia
Lidojums no Rīgas, transfēri, 7 naktis 3* viesnīcā, puspansija un ekskursiju programma // 24.05.-31.05.2024. // Vietu skaits ierobežots | Skatīt vairāk
no 1299 EUR
Atlaides auto nomai Ungārijā Europcar
Nomā auto ar Europcar Budapeštā un saņem atlaidi! Izbaudi Budapeštas daudzveidību. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 27.03.2024 - 20.04.2024 Pavasara tirgus Lietuvā Ignalinos rajono TIC
20.aprīlī no plkst.8. Ignalinas Laisves laukumā notiks pavasara gadatirgus! | Skatīt vairāk
Padastes muiža - romantiska atpūta Estravel Latvia
2 naktis 2 personām, brokastis un 1 vakariņas, kā arī atpūtas piedāvājums - atpūta vienā no labākajām Igaunijas viesnīcām | Skatīt vairāk
no 335 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.18267393sec.