Gaisa balonu festivālā Madonā piedalīsies rekordliels balonu skaits

Starptautiskajam gaisa balonu festivālam, kas notiks Madonā no 11.-15.08.2010, pieteikušās 38 gaisa balonu komandas. Tas 12 gadu festivāla vēsturē ir rekordliels dalībnieku skaits. Pilotu vidū ir arī septiņas pilotes – sievietes.

Vērienīgais festivāls būs iespēja skatītājiem vienviet debesīs redzēt tik plašu un daudzveidīgu balonu parādi, spilgtu balonu spīdēšanas un degļu šovu. Savukārt balonu pilotiem tas nozīmē lielāku konkurenci, lai cīnītos par LMT ceļojošo kausu un naudas balvām. Kopējais balvu fonds šogad ir 15000 eiro. Festivāla organizatori cer, ka laika apstākļi būs labvēlīgi un notiks visi plānotie lidojumi pāri Madonas pilsētai un tās apkaimē.

Festivāla galvenais tiesnesis ir Gintaras Šurkus no Lietuvas, kurš jau vairāk nekā 10gadus nosaka dalībnieku komandām lidojumā izpildāmos uzdevumus un kopā ar pārējiem tiesnešiem izvērtē to sniegumu. Lietuvu pārstāv arī lielākais dalībnieku skaits – 25komandas, tam seko Latvijas un Krievijas piloti. Likumsakarīgi iepriekšējo gadu uzvarētāji ir no mūsu kaimiņvalsts, pagājušajā gadā tā bija Giedre Luksaite, kura arī šogad cīnīsies par 1. vietu.

Festivāls sāksies trešdien, 11. augustā, ar gaisa balonu vakara lidojumu ap plkst.19.00. Labvēlīgu laika apstākļu gadījumā festivāla dienās dalībnieki veiks astoņus lidojumus. Plašāka izklaides programma ar Latvijā pazīstamu mūziķu un dīdžeju nakts koncertiem notiks piektdien un sestdien, 13. un 14. augustā, Madonas centrā – Saieta laukumā. Uzstāsies Tumsa, PER, Jenny May, Otra puse, Musiqq, Forte, O!Kartes akadēmijas dalībnieki un Apvedceļš. Vairāk informācijas, arī visa izklaides programma – festivāla mājaslapā http://www.lmtkauss.lv/.

Jau 12 gadu svētki top ar Latvijas Mobilā Telefona atbalstu. Šogad LMT saviem klientiem ir sagādājis vairākus pārsteigumus – iespēju saviem klientiem iegūt bezmaksas ielūgumu uz 13. un 14. augusta pasākumiem un laimēt lidojumu gaisa balonā. LMT klientiem, kas vēlas saņemt ielūgumu, līdz 12. augustam savā telefonā ir jāatver interneta lapas wap.lmt.lv balonu festivāla sadaļa un jāizvēlas diena, kurā vēlas apmeklēt festivālu. LMT nosūtīs atbildes īsziņu, kas būs jāuzrāda pie ieejas. Savukārt iespēja laimēt lidojumu gaisa balonā būs tiem, kas festivāla laikā piedalīsies LMT organizētajā konkursā.

Tiekamies Madonā no 11. līdz 15. augustam!

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Jaunie pavasara atpūtas ģalamērķi Estravel Latvia
Ieskatieties - sākas pavasara ceļojumu galamērķu izpārdošana! Tunisija, Grieķijas salas, Albānija... | Skatīt vairāk
no 369 EUR
Atpūtas ceļojumi uz Maljorku Atlantic Travel
Brīnišķīga vieta ar saviem ģimenes kūrortiem un klubiem 😎, klusām pilsētiņām un modernām viesnīcām 🌴, patīkamu subtropu klimatu un plašām | Skatīt vairāk
no 692 EUR
️Tunisija😲 Neticamas cenas! Atlantic Travel
Aprīļa beigas un maijs Tunisijā - laiks atpūtai spa un talasoterapijai, siltas saules baudīšanai, aizraujošām ekskursijām un pastaigām gar silto | Skatīt vairāk
295 EUR
ALBĀNIJA jau no 30.05. Latvia Tours
Klimats ir ideāli piemērots tiem, kam patīk siltums un saule, bet kas nevēlas karstumu. Temperatūra vasarā svārstās no 25 līdz 28 grādiem pēc Celsija | Skatīt vairāk
no 589 EUR
Uzņēmumi


Vidzemes Tūrisma asociācija
,


Limbažu TIC
,


Madonas TIC
,


Liepupes muiža
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.79230499sec.