Svētā Pētera baznīca aicina uz bezmaksas koncertu

23.11.2010 plkst. 18.00 Rīgā, Svētā Pētera baznīcā muzikālā otrdienas vakara ietvaros notiks koru mūzikas koncerts, kurā uzstāsies arī siguldieši – jauktais koris „Spārni”.

Koncertā kora mūzikas cienītājus ar savu uzstāšanos priecēs divi kori: Jauktais koris "Valmiera", diriģenti Mārtiņš Klišāns un Līga Ādamsone un Siguldas pilsētas kultūras nama jauktais koris "Spārni", diriģente Līga Ādamsone, koncertmeistare Līga Ivāne.

Programmā būs iespēja dzirdēt Aivara Kalēja "Bezvainības dziesmas" un Jāņa Lūsēna "Zvaigžņu bērns", "Diatoniskā kantāte".

Sv. Pētera baznīcā ik nedēļu notiek klasiskās mūzikas koncerti "Muzikālās otrdienas", kur klausītāji un mūzikas eksperti muzikālajās tikšanās reizēs var izvērtēt jauno mūziķu sniegumu un sastapt Latvijas mūzikas vidē jau pazīstamas personības. Šī tradīcija aizsākas 1993. gadā. Idejas autori ir toreizējais Jāzepa Vītola Latvijas Mūzikas akadēmijas rektors – maestro Imants Kokars un Pēterbaznīcas direktore Marianna Ozoliņa. Šie koncerti jau kļuvuši par tradīciju - par unikālu iespēju jaunajiem izpildītājiem iejusties koncerta atmosfērā izmantojot baznīcas koncertzāles akustiskās iespējas un parādīt sevi plašākai publikai. Klausītājiem tās aizvien ir neaizmirstamas tikšanās.

Klasiskās mūzikas koncerti Sv. Pētera baznīcā ir notikums ar atklāsmi komponistu un izpildītāju muzikālajā saskarsmē. Klausoties izcilus pianistus, vijolniekus un citus solistus, pārsteidz svaigā muzikālā interpretācija un precīzā tehnika, kas ļauj muzikālam priekšnesumam kļūt par aizraujošu ceļojumu klasiskās mūzikas pasaulē.

Ieeja koncertā bez maksas.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 20.04.2024 - 26.04.2024 Kāzu ceremoniju vietas Skrīveros Aizkraukles novada TIC
Ieskaties un uzzini par četrām skaistām, mazliet neparastām laulību ceremoniju vietām Skrīveros. Neviens viesis nepaliks vienaldzīgs un kāzu foto būs | Skatīt vairāk
Latvija
KANDAVAS PILSĒTAS SVĒTKI - KARNEVĀLS Tukuma TIC
No 24. līdz 25. maijam tiekamies Kandavas pilsētas svētkos "Karnevāls Kandavā"! Būs gan pilsētas modināšana, gan svētku gājiens, amatnieku | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 17.04.2024 - 26.04.2024 UFO stāstīs jokus Tukumā Tukuma TIC
Ja meklē iespēju aizmirst ikdienas rūpes, nāc 26.aprīlī pulksten 19:00 uz Tukuma pilsētas Kultūras namu! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 22.04.2024 - 01.05.2024 Esi aicināts V.Plūdoņa muzejā Lejeniekos! Bauskas TIC
Lejenieku muzeja atvēršanas svētki jau 1.maijā! | Skatīt vairāk
Uzņēmumi


Siguldas novada TIC
,


SIXT Latvija
,


1st-studio.com
,


Kaļķu vārti
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.72159386sec.